Vrlo dobro 7,6
na temelju 543 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 543recenzija
  • Čistoća: 7,3
  • Objekti 6,3
  • Lokacija 8,7
  • Udobnost/standard sobe: 7,6
  • Uslužnost osoblja: 7,4
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

MOHMD od Malezija
Solo putnik
Standard
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
Value for money.
Location.
Recenzirano 14 listopada 2015

Sandra od Australija
Par
Standard
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Just okay
Location, good air conditioning, plenty hot water
The location is excellent at the back of the market. The beds though are rock hard, so don't expect a good night sleep. There were enormous cockroaches in the bathroom, and not a pleasant experience when they run up your leg when you are taking a shower. I was pleased we had booked only one night here and moved the next day. The TV had no English channels either.
Recenzirano 04 listopada 2015

KEAT od Malezija
Par
Standard
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
Convenient location
Good location. Value for money
Very good location. Walking distant to the famous night market. The hotel staff speak minimun english. Room Wifi have to improve.
Recenzirano 24 rujna 2015

Timothy od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu s Ventilatorom
Boravili ste 4 noći u rujan, 2015
A guesthouse worth staying in!
1. Comfortable 2. Clean 3. Value for money
Great! Will recommend to others.
Recenzirano 21 rujna 2015

Minh od Australija
Solo putnik
Standard
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2015
Close to Night Bazaar
Close to night bazaar, had air-con
It was okay, bed not as comfy but that's what you paid for.
Recenzirano 13 rujna 2015

Cathryn od Australija
Solo putnik
Standardna Soba s Dva Odvojena Kreveta za Jednu Osobu s Ventilatorom
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2015
Great location for a beaut motel
Friendly staff, behind the Night Bazaar and the clean rooms
Loved my stay at Lanna! Came back a 2nd time because it's so good!
Recenzirano 25 srpnja 2015

ong od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2015
First travel to thailand
Locality, value for money & helpful staff
Good
Recenzirano 18 srpnja 2015

john od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Standard
Boravili ste 29 noći u lipanj, 2015
bed bugs
Location
The location was very good .the staff where good ,but I had to check out early as I was coverd in bed bug bites.They changed our room but we had the same problem. we where booked in for 30 days but left after 16 days. I asked for my money back but the manager refused.
Recenzirano 04 srpnja 2015

Ahmad od Singapur
Solo putnik
Standard
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2015
Good location esp for muslim traveller
Gud location, near mosque, many halal food outlets n very near nite bazaar
Very peaceful n pleasant stay. As a muslim traveller a five minute walk to the mosque is a bonus n on top of that there a abt a dozen halal food outlets to choose from. Surrounded by nite bazaar like the chiangmai, kalare n anusorn just minutes walk from hotel. Anusorn being the nearest just about 20 meters away fr htl entrance. The sunday nite market is also near there. Just do your shopping or hunt your souvinir ar these nite bazaar is enough. Need not go to warorot mkt also walking distance (20min walk) fr htl, cos u can find better n nicer things at the nite bazaar. Highly recommended to muslim travellers.
Recenzirano 25 lipnja 2015

Roland od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa malom djecom
Standard
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2015
Budget stay
location, clean and confort
A +++
Recenzirano 20 travnja 2015


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: