Rezerviraj sada: Le Meridien Kuala Lumpur Hotel

Odlično
Temeljeno na 2901 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
8,6
/
10
96% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (2901)Booking.com recenzije (1417)
8,6
/
10
Odlično
Temeljeno na 2901 recenzijama
Čistoća:8,9
Objekti8,8
Lokacija9,1
Udobnost sobe i kvaliteta8,6
Usluga8,7
Vrijednost za novac8,2
Omogućili provjereni gosti Agoda
Svi jezici
Sve vrste putnika (2901)
Svi tipovi soba
Prikazuje se 2425 komentara potvrđenih gostiju
8,8
Odlično
Tom od Belgija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2018
Convenient and central ”
Business hotel with decent rooms and breakfast. Very easy to reach: directly connected to KL Sentral train station which is connected to the airport by the very convenient KLIA Ekspres train.
Recenzirano 06 srpnja 2018
9,2
Izvanredno
James od Bruneji Darussalam
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2018
Izvanredno”
Excellent in all respects except for the size of the room: appreciate the space constraints in KL Sentral area but at the room rate one would expect a more spacious room - mine hardly had room for the bed.
Recenzirano 02 srpnja 2018
8,0
Odlično
Casimir od Singapur
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2018
Recommended!”
My go-to for every business trip! Dependable as always!
Recenzirano 02 srpnja 2018
8,8
Odlično
Sukree od Tajland
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2018
Good location”
Friendly staffs
Recenzirano 24 lipnja 2018
10,0
Izvanredno
Edwin od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Premium Room
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2018
Awesome”
Beautiful hotel with lovely pool and awesome breakfast. Nothing much to complain and my little one enjoyed for 2 nights
Recenzirano 21 lipnja 2018
8,8
Odlično
Kenneth od Singapur
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2018
AMAZING BED”
BREAKFAST WAS AVERAGE BUT BED WAS HEAVENLY IF YOU LOVE SOFT BED. THE KETTLE IN THE ROOM WAS ACTUALLY RUSTY
Recenzirano 19 lipnja 2018
10,0
Izvanredno
Margaret od Australija
Par
Superior Soba
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2018
GREAT HOTEL”
THE HOTEL UPGRADED US AND GAVE US LATE CHECKOUT FOR FREE OVERALL A GREAT STAY AND WOULD RECOMMEND THIS HOTEL FOR EVERYONE
Recenzirano 18 lipnja 2018
6,0
Thanh od Vijetnam
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2018
good hotel”
good hotel
Recenzirano 09 lipnja 2018
10,0
Izvanredno
Metusin od Bruneji Darussalam
Par
Premium Room
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
In the midst of KL Sentral”
Location very close to public transportation
Recenzirano 05 lipnja 2018
8,8
Odlično
Jit od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Superior Soba
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2017
Excellent location!”
Nothing to say but very good
Recenzirano 27 svibnja 2018
9,2
Izvanredno
Jit od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2017
Excellent location!”
Nothing to say but very good
Recenzirano 27 svibnja 2018
8,4
Odlično
Paparpinvaree od Singapur
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Good location”
Very good location, making travel very convenient. Very clean and cofortable too.
Recenzirano 24 svibnja 2018
10,0
Izvanredno
Sofian od Tajland
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Probably the best hotel I've stayed in SEA”
Pros: - Mindblowing beds - Incredibly kind and helpful staff - Everything you could need or think of in a room - Fantastic food and beverages available for breakfast and lunch Cons: None that I could notice, only weird thing I had was the "surprise" Tourist Tax asked upon checking-out of the room, I didn't have any Ringgit cash with me at that moment and the Card Machine wouldn't accept my Credit Card for some reason, I had to borrow 10RM from a colleague to get done with it. Wouldn't have had to deal with this if they simply included it in the price of the booking like pretty much every other hotel... But that's just a small detail.
Recenzirano 23 svibnja 2018
8,0
Odlično
RUNGROJ od Tajland
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Vrlo dobro”
Good location - easy connection
Recenzirano 15 svibnja 2018
9,2
Izvanredno
mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2018
Izvanredno”
strategic locations, good room size and facilities..
Recenzirano 15 svibnja 2018
9,6
Izvanredno
Jenny od Singapur
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
High recommended ”
Love the service Love the room and Love the quality of the towels and bed. Staff were attentive and gives surprises to celebrations for hotel guest.
Recenzirano 13 svibnja 2018
10,0
Izvanredno
Franz od Indonezija
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2018
Great hotel on a strategic location”
Le Meridien Kuala Lumpur is located next to Central Station with direct access from the station. The food was great.
Recenzirano 05 svibnja 2018
10,0
Izvanredno
Peemapat od Tajland
Grupa
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Great luxury hotel”
Luxury hotel that very near to the central station. Room is perfect, bed is very comfortable. The staffs are great in every details. Worth the price.
Recenzirano 02 svibnja 2018
9,6
Izvanredno
Tien od Vijetnam
Par
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
Beautiful hotel in KL”
5* hotel the swimming pool is amazing
Recenzirano 13 travnja 2018
8,4
Odlično
Angela od Australija
Par
Superior Soba
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2018
convenient location ”
walk out hotel is kl sentral and close to the shopping centre beautiful pool
Recenzirano 11 travnja 2018
9,6
Izvanredno
Wee od Singapur
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
Excellent location”
Transport hub with a mall beside it. Very convenient. Lots of choices for food and shopping too.
Recenzirano 08 travnja 2018
7,2
Vrlo dobro
JEAN od Singapur
Par
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Good choice for KL Sentral location”
Room was clean but bed and pillows too soft. Nice big pool at the hotel.
Recenzirano 06 travnja 2018
9,6
Izvanredno
Yew od Singapur
Par
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Izvanredno”
Very nice room and good location
Recenzirano 05 travnja 2018
9,6
Izvanredno
Thian od Malezija
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
DieN in the city!!”
Excellent and comfortable room especially strong connection of WiFi and I can easily finished my paper work. Will come back again
Recenzirano 05 travnja 2018
10,0
Izvanredno
James od Malezija
Grupa
Club soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Christmas Eve”
Bit late better late than Never. We stopped in Club rooms for Christmas Eve, food at the Club lounge was fantastic, good wine and beer. Booked on our agoda points so was an even better deal for two rooms. may even do it again this year.
Recenzirano 04 travnja 2018
8,8
Odlično
Wei od Malezija
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Enjoy a newly innovated Le Meridien (around early 2017)”
The overall quality was befitting of 5-star standards. The location was probably among the best in the city centre, especially if you take the airport link train. The only negative point is that breakfast is not provided for the room rate(USD120).
Recenzirano 02 travnja 2018
10,0
Izvanredno
Suhaila od Malezija
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Excellent Service”
staff was friendly from the point we checked in to the f&b team. wide selection of breakfast spread. room was clean. comfy bed. nice view. enjoyed our stay there very much!
Recenzirano 01 travnja 2018
9,6
Izvanredno
Varuntida od Tajland
Poslovni putnik
Premium Room
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Classic business hotel - location can't be beat”
At KL Sentral & next to a mall, great location. Good for business travelers and those who need to get in and out quickly from/to the airport
Recenzirano 25 ožujka 2018
8,4
Odlično
MADNADI od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Superior Soba
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2018
VERY GOOD LOCATION FOR TRAVELERS WHOSE TAKING PUBLIC TRANSPORT MOVING AROUND KL”
will come again next time
Recenzirano 25 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
Fan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Everything was good”
Everything was very good. Hotel very clean, swimming pool is nice, breakfast is great.
Recenzirano 20 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
khairil od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
just go”
come to le Meridien and experience it yourself. you wont regret it.
Recenzirano 20 ožujka 2018
8,8
Odlično
Adam od Singapur
Par
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Nice Hotel”
Will use this hotel again.
Recenzirano 14 ožujka 2018
8,8
Odlično
Mohamed od Australija
Par
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Close to train station, great hotel for a one night stay!”
Perfect hotel as the train station is across the road. Meant that we were at the airport within 30mins of checking out from the hotel. Better than staying at a hotel in the airport. Traffic was busy and it took a while to get into the city but theres not much you can do about that. Hotel and room itself was immaculate. Comfiest beds and very nice features.
Recenzirano 13 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
Aidli od Singapur
Par
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
Still Amazing After All These Years!”
This hotel still wow me every time we are back! Great location, ease of travel, lovely staff and rooms with wonderful view of KL. :-)
Recenzirano 08 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
Yuko od Singapur
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
Good location”
Directly connected to KL Sentral, and close from the KLIA Expres arrival gate. With the new MRT, easy access to Bukit Bintang. I was impressed with the fitness center and the pool.
Recenzirano 04 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
Benedict od Ujedinjeno Kraljevstvo
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2017
Izvanredno”
Amazing swimming pool, great restaurants, comfortable rooms
Recenzirano 02 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
Kian od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Value for money”
convenient to everywhere.
Recenzirano 01 ožujka 2018
9,6
Izvanredno
Mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Excellent Hotel to stay”
Hotel location just perfect in the heart of KL transportation hub. Easy access to any part of KL & Msia. Walking distance to Mall and Central station. Hotel very clean with excellent staff. Selection of foods are fabulous. Highly recommended for thus affordable.
Recenzirano 01 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
Harry od Tajvan
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Great hotel near KL sentral”
if the price is right, this hotel is quite nice, as it's conveniently located next to KL sentral, as for the room and cleanliness, they're great as well, clean, spacious bathroom with rather chic design and comfy bed.
Recenzirano 01 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
Frank od Kanada
Par
Deluxe
Boravili ste 3 noći u veljača, 2018
Izvanredno”
Impressed with the facilities, pool and gym. The location is ideal as it is a walk to Sentral station- gateway to city or airport. Conveniently located to the mall too.
Recenzirano 07 veljače 2018
10,0
Izvanredno
Mark od Ujedinjeno Kraljevstvo
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2018
Exceptional hotel staff”
Having stayed in many many hotels over the past 40 years, I am use to experiancing good and bad service. This hotel is simply superb and it’s the staff that give it the extra edge. The hotel itself is first class and extreamly clean and fresh. Unless you are one of these people who downgrades a hotel because of slightly long wait times at busy check out times, or unhappy you didn’t get the free 5p welcome drink on arrival, then there is nothing whatsoever to complain about in this hotel. Fresh, clean, inviting are all words to describe it. However, it’s the exceptional staff who really make it a pleasure to stay there. Nothing is too much trouble. Everyone is so courteous and friendly. They all follow up on any request you have and with enthusiasm and pleasure. Whoever manages this hotel has embedded a culture of total customer satisfaction and needs to be recognised, as do all of the wonderful staff who work for them. I’ve stayed here twice now and can’t wait to stay again.
Recenzirano 07 veljače 2018
8,0
Odlično
Ek od Malezija
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
convenience and clean”
convenience and good location
Recenzirano 01 veljače 2018
9,6
Izvanredno
Foo od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Premium Room
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
great hotel in a great location”
just a suggestion to put those "make room" signs for guests to put on their door so that cleaners know which room to clean first as different guests have different schedules
Recenzirano 31 siječnja 2018
9,6
Izvanredno
Gagandeep od Singapur
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
A good hotel right in the city center”
Stayed at this hotel for 1 night. Everything is great - location, food, services, accessibility. Highly recommended.
Recenzirano 24 siječnja 2018
10,0
Izvanredno
Heng od Malezija
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Exceptional”
Le Meridien! You never fail to amazed me.
Recenzirano 20 siječnja 2018
8,0
Odlično
Chui od Malezija
Par
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Vrlo dobro”
I made my monthly visit to KL to visit my family and friends. Le Meridien location is the best - easy, quick & painless access to the KLIA airport (with the KLIA Express), the breakfast is awesome. Can't complain about the facilities either - decent pool and gym. Overall pleased with my stay every time.
Recenzirano 10 siječnja 2018
9,6
Izvanredno
Peck od Singapur
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
Good staycation”
I came to KL for a wedding over the weekend. Despite the rush, I felt truly relaxed at Le Meriden. Everyone whom I've asked for assistance have all been kind and attentive and I'm thankful.
Recenzirano 10 siječnja 2018
10,0
Izvanredno
Tze od Malezija
Par
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
Five Star Hotel”
Great food, ambience, staff, rooms, facilities, everything good. Only "drawback" is that Hilton next door is better :)
Recenzirano 08 siječnja 2018
10,0
Izvanredno
FIRMAN od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Good”
Good
Recenzirano 03 siječnja 2018
7,2
Vrlo dobro
Cheah od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Soba
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2017
Breakfast not included as written when booking through Agoda”
I remember have check twice together with my wife before place booking through Agoda which the price book was breakfast included. My wife would love to have breakfast in the hotel every time we travel. Feel disappointed... The receptionist told us to check again the booking document. But it never written in of included or not. (pls correct me if i'm wrong)
Recenzirano 03 siječnja 2018