Rezerviraj sada: Lodge 10 Hotel

Vrlo dobro
Temeljeno na 476 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,0
/
10

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (476)Booking.com recenzije (215)
7,0
/
10
Vrlo dobro
Temeljeno na 476 recenzijama
Čistoća:6,8
Objekti6,2
Lokacija7,6
Usluga7,1
Vrijednost za novac7,4
Omogućili provjereni gosti Agoda
Svi jezici
Sve vrste putnika (476)
Svi tipovi soba
Prikazuje se 175 komentara potvrđenih gostiju
9,2
Izvanredno
MOHD od Malezija
Solo putnik
Double Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2018
Good Location, Clean and Comfortable”
For the price I paid and the room I got, this is very good hotel. It is very affordable and the room doesn't look cheap with good lighting and comes with working desk & chair.
Recenzirano 16 srpnja 2018
4,8
Kanna od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
3-krevetna Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2018
NEED TO IMPROVE IN CLEANLINESS!!”
Rooms - Stinking, small, not kept well. Please do not get fooled with the pics on their website. The room was so clumsy and not properly cleaned up to stay! No towel in the room! No cups! Not recommended
Recenzirano 10 srpnja 2018
4,0
Goh od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Twin Soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
The most terrible hotel I've seen”
Dirty toilets. Only satisfaction was the staff who cleaned the toilet once we made cpmplaint.
Recenzirano 10 srpnja 2018
4,0
Goh od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
3-krevetna Soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Not happy at all, dirty toilets”
Dirty toilets, no windows for my parents' room. Only satisfaction was the helpful staff, he help to washed the toilets when we made the complaint.
Recenzirano 10 srpnja 2018
2,8
June od Malezija
Par
Double Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2018
Budget stay but basics were not up to expected basics”
Bedsheet cover, duvet cover & pillow cover had stains. If normal washing is unable to get rid of it, either replace or opt for heavy duty washing. The mattress we had sunk in the middle which made sleeping impossible for the night. Perhaps they were rushing in cleaning the toilet but it could have be done better. Mugs highly needed to be replaced as the coffee stains were just too much and obvious that I had to wash with toothpaste to ensure its really clean.
Recenzirano 09 srpnja 2018
5,6
Yap od Malezija
Solo putnik
Twin Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2018
Very happenings”
If u like partying n eateries places,, this area fine,, but if u like to have a quiet n relaxing rest,, this areas not suitable as it surrounded by pubs, disco, loud music n kara o k,,, plus weekend nights hard to find parking,,
Recenzirano 09 srpnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Mei od Malezija
Par
Deluxe Twin Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2018
value for money”
The room was clean although the space of room was small. It was near to pub so was a bit noisy at night.
Recenzirano 09 srpnja 2018
3,2
Ka
Solo putnik
Double Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2018
Will not come back here in the future. ”
Terrible sound proofing, hardly can rest in the hotel due to the unpleasant noise from the nearby pub / club. Bed sheet was filthy and traces of hair can be found.
Recenzirano 06 srpnja 2018
8,4
Odlično
Norazlina od Malezija
Par
Twin Soba
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2018
Worth money”
Near to shoping mall. Etc: aeon, mydin mall, mcdonald. Hotel very clean. but bit noisy at ninght bcoz got pub near the hotel..
Recenzirano 01 srpnja 2018
8,8
Odlično
kwee od Malezija
Obitelj sa malom djecom
3-krevetna Soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2018
Value of money”
Convenience area At Day a lot of car park At Night a bit hard to get car park, because few restaurant nearby was business at night. Nearby got a pub, maybe tiny noise, but for me was still ok.
Recenzirano 25 lipnja 2018
6,0
SEOW od Malezija
Solo putnik
3-krevetna Soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2018
NA”
NA
Recenzirano 23 lipnja 2018
2,0
Zaidi od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Twin Soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2018
AIRCOND BERMASALAH”
Staff tak mesra
Recenzirano 19 lipnja 2018
6,0
MARYATI od Malezija
Poslovni putnik
Double Soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2018
Simple and nice”
Good location near to food attractions area.
Recenzirano 19 lipnja 2018
10,0
Izvanredno
Teh od Malezija
Par
Deluxe Double soba
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2018
Izvanredno”
Overall is the best, the only improvement, I think it's the room size. Keep up the good work
Recenzirano 19 lipnja 2018
4,4
LOUIS od Singapur
Poslovni putnik
Double Soba
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2018
Noisy, Smelly, Old”
Gave this place a second chance in hopes that things may change. Turns out the nearby pub is still booming away till the wee hours. And we now have a steamboat joint downstairs making the whole place smell of food. I don't understand how Lodge 10 can get a "newly built" sign on Agoda when they are clearly not newly built.
Recenzirano 16 lipnja 2018
9,6
Izvanredno
Sok od Malezija
Par
Double Soba
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2018
Izvanredno”
The room is clean and neat. The location is great too.
Recenzirano 08 lipnja 2018
3,6
Czientze od Malezija
Poslovni putnik
Double Soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2018
Disappointed ”
I would expect at least a clean bathroom given the price, however it was not the case. It was obvious that the room was not cleaned for a while. There were mold on the bathroom floor. Also thick layer of dust on the bathroom door. Fortunately bed was clean. Location was near to many restaurants but could also hear people sing until midnight. Facilities: Some switch plugs were detached from the wall and kettle provided was not dry.
Recenzirano 07 lipnja 2018
9,2
Izvanredno
Kar od Malezija
Poslovni putnik
Twin Soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2018
Value for Money and great stay”
Came here for a work trip short stay for 1 night. The room is value of money. However, room is not too clean especially bathroom, can be better. Will come back and stay again for future trip.
Recenzirano 07 lipnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Wei od Malezija
Grupa
3-krevetna Soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2018
Nice Stay ”
Nice Stay
Recenzirano 04 lipnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Wei od Malezija
Grupa
Twin Soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2018
Nice Stay ”
Nice Stay
Recenzirano 04 lipnja 2018
7,2
Vrlo dobro
Wei od Malezija
Grupa
Deluxe Double soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2018
Nice Stay and near to Club”
Nice Stay and near to Club
Recenzirano 04 lipnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Wei od Malezija
Grupa
Deluxe Double soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2018
Nice Stay ”
Nice Stay
Recenzirano 04 lipnja 2018
6,0
MARYATI od Malezija
Poslovni putnik
Double Soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Strategic location ”
Simple and nice hotel
Recenzirano 25 svibnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Andrew od Malezija
Obitelj sa malom djecom
3-krevetna Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Low noise from the disco at ground floor”
If you can bear with the loud noise at the middle of the night, it will be a choice. There is a pub located at the ground floor of the building.
Recenzirano 23 svibnja 2018
10,0
Izvanredno
PUNG od Malezija
Par
Twin Soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Good”
Good Place and Clean
Recenzirano 22 svibnja 2018
10,0
Izvanredno
PUNG od Malezija
Solo putnik
Twin Soba
Boravili ste 4 noći u travanj, 2018
Nice”
very good and nice place
Recenzirano 22 svibnja 2018
6,0
MARYATI od Malezija
Poslovni putnik
Double Soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2018
Simple and nice ”
Near too food attractions
Recenzirano 09 svibnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Yu od Malezija
Poslovni putnik
Double Soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
poor maintenance after a year”
may consider limited new wing room
Recenzirano 27 travnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Yu od Malezija
Poslovni putnik
Double Soba
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
poor maintenance after a year”
you can consider the limited new wing room
Recenzirano 27 travnja 2018
7,2
Vrlo dobro
Lee od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
3-krevetna Soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Vrlo dobro”
The room are super noisy during midnight due to the pub area nearby..
Recenzirano 24 travnja 2018
7,2
Vrlo dobro
Yu od Malezija
Poslovni putnik
Double Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
poor maintenance”
will come back again when owner really keep well room facilities maintenance.
Recenzirano 22 travnja 2018
7,2
Vrlo dobro
Yu od Malezija
Poslovni putnik
Double Soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
poor maintenance”
Poor maintenance after a year, room facilities need to repair & maintain. Will come back only if owner take immediate action.
Recenzirano 22 travnja 2018
7,2
Vrlo dobro
Yu od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Double soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
poor maintenance”
Poor maintenance after a year, room facilities need to repair & maintain. Will come back only if owner take immediate action.
Recenzirano 22 travnja 2018
4,4
Eng od Malezija
Poslovni putnik
Double Soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Maintenance”
I was told this was a relatively new hotel. But it looked run down. I don't mind if it was basic. But my main issue was cleanliness. The room stank of urine. The beds also stank. It was badly maintained.
Recenzirano 06 travnja 2018
5,6
Lew od Malezija
Grupa
Deluxe 3-krevetna soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Iznadprosječno”
The room is full of smoke smell. Some light in the room not working.
Recenzirano 05 travnja 2018
7,2
Vrlo dobro
Phooi od Malezija
Poslovni putnik
Double Soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Comfy place ”
The room is clean but a bit small but match with the value it should be.
Recenzirano 31 ožujka 2018
2,4
Brenda od Malezija
Poslovni putnik
Double Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Dirty, Smelly,Worst hotel. Not value of Money. ”
From the moment i step in. The bed sheet is dirty, with stain. Toilet is full with hair. No vatilation at all in the room. Aircond is not cold and whole room is full of cigarette smell. Ask receptionist i could change room. He replied fully booked and from the window i can see so many empty rooms. Cant stand a night there, in less than an hour i check out. Never ever book this hotel, you will regret. Not value of money for this type of hotel.
Recenzirano 27 ožujka 2018
6,0
geat od Malezija
Solo putnik
Double Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Convenient to food area”
No frills hotel. But no wc seat either.
Recenzirano 26 ožujka 2018
2,0
YING od Malezija
Poslovni putnik
Double Soba
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
恐怖肮脏的酒店”
家私很多坏了没更换维修,厕所超级恐怖肮脏。床单没更换,留宿2晚。我的身体起红点又痒。 不要选择这家酒店,你一定会后悔
Recenzirano 20 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
abdul od Malezija
Solo putnik
Twin Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Best hotel”
The best choice in Seremban 2
Recenzirano 16 ožujka 2018
8,0
Odlično
FARIDAH od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
3-krevetna Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Value for money”
No special parking space gor guest hotel
Recenzirano 15 ožujka 2018
6,8
Dobro
Jose od Malezija
Solo putnik
Double Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Convenient”
Simple hotel
Recenzirano 11 ožujka 2018
5,6
SOON od Malezija
Poslovni putnik
Double Soba
Boravili ste 10 noći u siječanj, 2018
Annoying”
During my stay, our snacks were stolen (or disappeared mysteriously). It happened 2 days in a row where the chocolate bars we brought just POOF! gone, every night when we arrived back to our room. We did not even request for housekeeping for that two days. There is a serious issue eventhough it just snacks. I am not able to trust anyone in this property. The room is equipped with basic facilities, very small room. The sink was weirdly placed outside the bathroom. When we requested for housekeeping and we specified to "change the bedsheet", we were welcomed with the old bedsheet still. Air-conditioner will not stop making noises. Annoying.
Recenzirano 24 veljače 2018
10,0
Izvanredno
Lee od Malezija
Poslovni putnik
Twin Soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Strategic Location, Friendly Staff”
very happening area, friendly staff and free parking!
Recenzirano 14 veljače 2018
5,6
Norhelina od Malezija
Poslovni putnik
Double Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Iznadprosječno”
Not adviseable for those having pblm with climbing staircase.. no elevator Just nice small room 😬
Recenzirano 03 veljače 2018
8,4
Odlično
muhammad od Malezija
Solo putnik
Double Soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
budget hotel with a good accomodation”
easy to get food surrounded with a good restaurant
Recenzirano 21 siječnja 2018
2,8
Chong od Malezija
Poslovni putnik
Double Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Not value for money”
The toilet is very dirty.
Recenzirano 15 siječnja 2018
7,6
Vrlo dobro
GOH od Malezija
Poslovni putnik
Double Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Good”
Good
Recenzirano 13 siječnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Kong od Malezija
Par
Double Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Everything is ok except the toilet”
The toilet bowl is not clean. Other than that, the room is still considered clean.
Recenzirano 13 siječnja 2018
2,0
brenda od Malezija
Solo putnik
Double Soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
great location ”
terrible room.
Recenzirano 07 siječnja 2018