Rezerviraj sada: Lodge 18 Hotel

Dobro
Temeljeno na 420 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
6,6
83% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (420)Booking.com recenzije (312)
6,6
Dobro
Temeljeno na 420 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:6,5
Objekti6,1
Lokacija7,2
Udobnost sobe i kvaliteta6,5
Usluga6,8
Vrijednost za novac7,1
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Malaysia
简体中文
Bahasa Indonesia
više
Vrsta sobe
Deluxe
Superior Soba
Obiteljska
Sortirano prema
Prikazuje se 305 komentara potvrđenih gostiju
4,4
HOAY od Malezija
Par
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Terrible ”
We booked a double room and requested for non-smoking room. However, there is smoking smell when we entered the room. The staff gave us a spray to spray in the room and they explain this was a non-smoking room, may be some guest did not follow the room and smoke causing the smell. The bed is terrible. We can feel the coil when we sleep on it, really uncomfortable.
Recenzirano 07 listopada 2017
3,6
Hok od Makao
Grupa
Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Dirty, got many insects in the room”
Overall the room is very dirty. There are small insects inside and outside the room. The bathroom is creepy, and very stuffy. The air conditioner is not strong enough. And the WIFI is too weak, we couldn't use it at all. The bed sheet and mattress are very dirty too. Although the staff are nice and the location is quite convenient, we would choose this hotel again!
Recenzirano 29 srpnja 2017
5,6
IDHAM od Malezija
Grupa
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Room okay but water failed”
- The water in the bathroom is dirty. - Air di bilik mandi kotor.
Recenzirano 11 srpnja 2017
2,4
eric od Malezija
Par
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
travel”
bad cleaness, staff not friendly, old hotel need to be upgrade
Recenzirano 08 srpnja 2017
9,2
Izvanredno
Ryan od Malezija
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2017
Good Place For Butterworth and Room Space”
Best Budget Hotel I Stayed In Butterworth. When Arrived They Welcomed Me By My Name and My Booking Was Ready To Be Processed That Was Surprising To Me. Rooms Were Huge Beyond My Expectations But Could Have Do Little Extra Cleaning In Bathtub Only Staff All Including Housekeeping Were Very Informative and Friendly Looking Forward To Stay There Again. If They Have International Buffet Breakfast or Simple On The House Breakfast It Would Attract More Customers
Recenzirano 17 lipnja 2017
2,0
Chin od Malezija
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Worst hostel”
For the money better don't stay here, it looks like an ancient hostel for bangla, the aircond not cold, the water heater is terrible. Everything is not OK for the price paying. The worst hostel in history of mankind.
Recenzirano 15 lipnja 2017
8,8
Odlično
Chong od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Odlično”
Staff provided excellent customer service. If possible staircase door to be keep closed because cigarette smell keep flowing into the hotel room.
Recenzirano 05 lipnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Short stay before travelling North”
Good for one night stay - quite a big room suitable for family with young children
Recenzirano 05 lipnja 2017
2,0
Man od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
No good”
Bad
Recenzirano 11 travnja 2017
2,8
Man od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Grandmother Hotel”
For those who reading this review, you better NO!
Recenzirano 11 travnja 2017
8,0
Odlično
Fui od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Value for money”
Near to jetty and railway station
Recenzirano 03 veljače 2017
7,6
Vrlo dobro
AHMAD od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Lodge 18”
Gotta improve on customer service mate.
Recenzirano 20 siječnja 2017
8,0
Odlično
Ruzana od Malezija
Par
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2017
Good service and affordable”
Good service and affordable
Recenzirano 17 siječnja 2017
7,2
Vrlo dobro
Nur od Malezija
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2016
Location”
Location was great. So many good food in Butterworth and really near to jetty ferry, so it is easy for you to go to Penang town. Room was okay, had a hard time to ask for a hairdryer. But so far, my stay in Lodge 18 Hotel is great and comfy. Thank you
Recenzirano 05 siječnja 2017
8,0
Odlično
Nellie od Malezija
Grupa
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2016
satisfied”
Good location and friendly staff.
Recenzirano 14 prosinca 2016
8,0
Odlično
Punithan od Malezija
Grupa
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Value for price ”
Facilities adequate accordingly with the price.
Recenzirano 14 prosinca 2016
6,8
Dobro
puan od Malezija
Par
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
so far ok to stay.. just old hotel but in good condition”
cleanliness ok, bathtub clean, but spring bed is not good condition.. for 1 night stay should be ok.. not far to go anywhere..staff is good..
Recenzirano 14 prosinca 2016
6,4
Dobro
mohammad od Malezija
Par
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Value for money”
This is an old building that was partially refurbished. Clean and value for money to me.
Recenzirano 06 prosinca 2016
6,4
Dobro
SUNNY od Malezija
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u studeni, 2016
Budget Hotel”
The rooms looks a bit dark, need more lighting. Toilet water is very small. No pressure.
Recenzirano 01 prosinca 2016
6,0
Chong od Malezija
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
Just normal”
I willing more to pay the same amount to try other hotels.
Recenzirano 29 studenog 2016
6,0
Hafiz od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
value for money”
Big room
Recenzirano 27 studenog 2016
8,8
Odlično
Rostinah od Malezija
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
Worth to stay”
can introduce to friends
Recenzirano 03 studenog 2016
3,2
seng od Malezija
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
no more coming.. windows sound proof bad, cant sleep well at night..”
no more coming.. windows sound proof bad, cant sleep well at night..
Recenzirano 30 listopada 2016
6,0
ALWIN od Malezija
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Just ok”
Just ok
Recenzirano 26 rujna 2016
4,8
Michael od Malezija
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Below average ”
staff is very friendly and politely. But the hotel is a bit old. I very upset with the shower room. Water pressure too small. However, wifi is working fine.
Recenzirano 20 rujna 2016
6,8
Dobro
Kenneth od Malezija
Par
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Not bad... in terms of accomodation, food is nearby, clinics, minimart is around the corner”
in terms of accomodation, food is nearby, clinics, minimart is around the corner
Recenzirano 08 kolovoza 2016
4,0
JY od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Need to improve room facility”
The side tables in the family room 404 are very dangerous to young children. My young son hit the edge of the table twice accidentally during the 1 night stay. Even we adults had accidentally knocked it a few times. Please change it such that the side tables are lower than the bed to avoid more accidents. There was no electric kettle in the room & the housekeeping just asked us to go lobby to get it ourselves. We booked 2 family rooms and noticed the other room had an eletric kettle.
Recenzirano 29 srpnja 2016
7,6
Vrlo dobro
wong od Malezija
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Nice Staffs”
convenience location
Recenzirano 20 srpnja 2016
5,2
taqril od Malezija
Par
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Good”
Cheap
Recenzirano 14 srpnja 2016
6,0
Suzy od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Clean and basic”
Clean and very basic. Room was quiet and I had a good rest. My room had a very nice view though and was very spacious. The bathroom floor tiles were yucky and in a dire need of an renovation. The 70's interior is so outdated that it's coming back into style again. Wi-fi is terrible. Very limited parking.
Recenzirano 21 lipnja 2016
5,6
Suzy od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Clean and very basic”
It's clean. Bathrooms are still in the 70's. Wi-fi is terrible. Expect the basics
Recenzirano 21 lipnja 2016
3,2
Hardev od Malezija
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Unclean Beds”
Strands of hair on the bed and stains on the bed sheet plus blankets.
Recenzirano 03 lipnja 2016
7,2
Vrlo dobro
Chee od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Good place and it's value for money.”
It's easy to locate the hotel and it has satisfactory beds to sleep for a quick business trip. Friendly staffs.
Recenzirano 31 svibnja 2016
7,2
Vrlo dobro
Yaw od Malezija
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
Overall clean and tidy.”
Room is clean with towels provided. Parking space is limited, but should be fine if it is not peak season. Free wifi without password, speed in fine. Use at your own risk. An hour before checkout, our room has no electricity, they failed to fix it but offered a room replacement. We didn't take it anyway.
Recenzirano 17 svibnja 2016
6,4
Dobro
Siew od Malezija
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Review”
Overall is satisfactory.
Recenzirano 02 svibnja 2016
5,2
Thomas od Sjedinjene Američke Države
Par
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Hotel is is need of refurbishing”
Hotel needs to be remodeled. Would not return. Much better choices available at same price or less.
Recenzirano 28 travnja 2016
6,4
Dobro
Munirah od Malezija
Par
Deluxe
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2016
Value for money”
Value for money
Recenzirano 12 travnja 2016
6,4
Dobro
Swee od Malezija
Par
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Spacious Room but...”
Room is spacious enough, However, our bathroom was infested with mosquitoes. Myself and my partner had to spend some time killing the mosquitoes and even though i informed the maid that the room was infested with mosquitoes. They did try to spray with aerosol but to my surprise there will quite a number of dead mosquitoes and some are still lingering around the room. Everything was good enough but the management really need to look into the mosquitoes issue. I would give credit to the Indian lady at the front desk for assisting on locating the item we left behind. Thank you very much as it was a present for a friend.
Recenzirano 31 ožujka 2016
3,7
NG od Malezija
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
No comment”
Car park,location,price
Internet
Recenzirano 14 ožujka 2016
5,7
HISHAM od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
rooms not so good”
last time the rooms are quite ok.. clean and ok... now the room look like its not really being maintain.
Recenzirano 07 ožujka 2016
7,7
Vrlo dobro
Harbajan od Malezija
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Comfortable short stay ”
Clean room & toilets. Good location
Very comfortable. Clean room & toilets. Minimum furniture in the room sufficient for your basic needs. Walking distance for food and basic necessities
Recenzirano 13 veljače 2016
5,3
Shobahin od Malezija
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Nil”
Location,
Recenzirano 07 veljače 2016
5,0
Hanis od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
quite okay”
Location,Friendly Receptionist
Everything were ok. except for the single beds.they not provide a proper mattress for the single bed.makes ur back hurt the next morning cuz u can feel the mattress spring.bathroom were ok but need a lil refurbish at settern part.also place for ironing clothes, i think need to change place. maybe they can place it at every floor. i saw other budget hotel did that.overall everything is ok
Recenzirano 05 veljače 2016
6,0
kam od Malezija
Par
Obiteljska
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Lodge 18 Review”
overall good
overall good
Recenzirano 04 siječnja 2016
7,0
Vrlo dobro
Lim od Malezija
Grupa
Deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
value for money and good location”
good location and friendly staff
Recenzirano 03 siječnja 2016
3,3
Sulaidahlan od Malezija
Solo putnik
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Nice hotel with good staff. Enjoy for stay ”
Near food place
I'm happy with friendly staff and good service.
Recenzirano 31 prosinca 2015
4,0
NG od Malezija
Poslovni putnik
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
Room Not comfortable”
near food court,staff friendly, easy parking
The room at the Lodge 18 hotel have a bit old fashion,otherwide is ok
Recenzirano 31 prosinca 2015
3,7
Camie od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Room condition not good”
bed got stain, washroom not clean
Recenzirano 30 prosinca 2015
7,7
Vrlo dobro
Teh od Malezija
Grupa
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Pleasant”
comfortable, clean, cheap;
Pleasant. Staff performance was good and efficient. Hotel is okay, clean and comfortable. No high class furnishings though, but one should NOT expect that for the price you pay. Anyway, bed is clean and bathroom / toilet is clean.
Recenzirano 29 prosinca 2015
5,3
Parameswaran od Malezija
Par
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Bad condition hotel”
Location
Recenzirano 15 prosinca 2015