Rezerviraj sada: M Design Hotel Seri Kembangan

Vrlo dobro
Temeljeno na 411 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,5
87% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (411)Booking.com recenzije (226)
7,5
Vrlo dobro
Temeljeno na 411 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:7,7
Objekti7,3
Lokacija7,4
Udobnost sobe i kvaliteta7,6
Usluga7,8
Vrijednost za novac7,9
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Malaysia
简体中文
Bahasa Indonesia
više
Vrsta sobe
Superior Obiteljska
Double superior
Superior dvokrevetna soba s 2 odvojena kreveta
Sortirano prema
Prikazuje se 311 komentara potvrđenih gostiju
10,0
Izvanredno
Daivalingam od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior Obiteljska
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Excellent. Value for money.”
Rates are reasonable
Recenzirano 30 siječnja 2018
8,4
Odlično
Zulhazmi od Malezija
Par
Superior Obiteljska
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Odlično”
totally great
Recenzirano 26 siječnja 2018
6,0
KANDHA od Malezija
Grupa
Superior Obiteljska
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
cheap ”
you pay little. a lot lot less than you would for any other place in the area. so shut up and stop making complains about how its not up to your standards. i find this place perfectly satisfactory for the sum that was paid.
Recenzirano 23 siječnja 2018
2,4
NUR od Malezija
Poslovni putnik
Superior dvokrevetna soba s 2 odvojena kreveta
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Worst staff name nandhini”
Worst frontline staff name nandhini. Rude.
Recenzirano 15 siječnja 2018
6,4
Dobro
Hershel od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Obiteljska
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Room and the picture shown totally different”
I am disappointed that the hotel is not that clean enough, yet I had requested earlier from them that I need a non-smoking room, but when i enter to the hotel room, I saw the mark of cigarette burn on the mini desk. the fridge also malfunction. the kettle is dirty unless if i dont use i dont mind, but the problem is i use as i have a little brother and my step mom have to make milk to him. for me food hygiene is serious matter. if unhygiene will cause sickness. besides that the hotel had mentioned the wifi is 50mbps. but, the wifi be like less than 5mbps (mega bit per second equivalent to ranged 500-600 kbps - kilobyte per second), yet the wifi keep going disconnected and my brother was unable to watch his youtube to get kids education. anyway there's compliment about the food. the breakfast is super satisfying as the food is really delicious especially the nasi lemak but the nugget and the sausage is soggy and tasteless.
Recenzirano 10 siječnja 2018
8,0
Odlično
Nor od Malezija
Solo putnik
Superior dvokrevetna soba s 2 odvojena kreveta
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Value for money”
Hot drinks 24 hours at the cafe attracted me as I can have a coffee at midnight. Room a bit small but clean. Love the hot shower.
Recenzirano 02 siječnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Lawrence od Malezija
Poslovni putnik
Double superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Great”
My 2nd home
Recenzirano 28 prosinca 2017
8,8
Odlično
Nor od Malezija
Poslovni putnik
Double superior
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Odlično”
Room was clean. Staff was friendly. Variety of food during breakfast (if breakfast included)
Recenzirano 22 studenog 2017
8,4
Odlično
Muhammad od Malezija
Solo putnik
Double superior
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Everthing is good”
Breakfast, wifi, shower is good Juz tv channel is not much
Recenzirano 17 studenog 2017
10,0
Izvanredno
MOHD od Malezija
Grupa
Superior Obiteljska
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
👍”
Good
Recenzirano 01 studenog 2017
4,8
Wai od Malezija
Par
Double superior
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Badly in need of maintenance and renovation. Dusty bedsheet”
Tried M Design Hotel in Shamelin Perkasa and had a very pleasant experience. This becomes the factor for me to book the branch in Seri Kembangan. However, it's nothing close to the previous experience. Room is old and dusty. Bedsheet is very not clean, with a lot of dust accumulated, making our body itchy once we slept on it. No choice but to sleep on blanket which was only slightly cleaner. Only good thing about this hotel is the tasty breakfast provided the next morning. Will not recommend it to anyone. I have started to doubt Agoda rating credibility.
Recenzirano 31 listopada 2017
6,8
Dobro
wai od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior Obiteljska
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Value for money”
Air-conditioning not working properly
Recenzirano 23 listopada 2017
6,8
Dobro
NUZHAH od Malezija
Poslovni putnik
Double superior
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
near to putrajaya”
friendly staff, value for money
Recenzirano 19 listopada 2017
8,8
Odlično
Mohamad od Malezija
Solo putnik
Double superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Best”
the malaysian indian staff are very polite n friendly.Very good staff
Recenzirano 17 listopada 2017
10,0
Izvanredno
ZULAIKHA od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Double superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
have nice breakfast, free coffee machine 24hrs, n strong wifi”
will come back
Recenzirano 17 listopada 2017
6,8
Dobro
Chu od Malezija
Solo putnik
Superior dvokrevetna soba s 2 odvojena kreveta
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
I need receipt ”
I need receipt
Recenzirano 04 listopada 2017
8,0
Odlično
Nur od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Obiteljska
Boravili ste 2 noći u rujan, 2017
Simply the best”
M design hotel is always our favorite place to stay. The staffs are friendly, got free breakfast, nice room. We had come for countless time now. Worth every penny
Recenzirano 02 listopada 2017
6,8
Dobro
NUZHAH od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Double superior
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Value for money”
Friendly and helpfull staff, the price is reasonable for budget hotel.
Recenzirano 23 rujna 2017
8,0
Odlično
LI od Malezija
Par
Double superior
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
value to stay”
The staff was nice. The room is clean. Breakfast nasi goreng very delicious.All the food can be serve in warm is more better...around the hotel also have malays restourant which sell satay,buger,....don't worry about supper at there.
Recenzirano 25 kolovoza 2017
6,4
Dobro
NUZHAH od Malezija
Poslovni putnik
Double superior
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Dobro”
value for money
Recenzirano 25 kolovoza 2017
6,8
Dobro
Kamaruddin od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior Obiteljska
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2017
Good service and value for money.”
Food need to be improved coz too little and finish out very fast and no replenishment after 9 am.
Recenzirano 15 kolovoza 2017
2,8
lee od Malezija
Poslovni putnik
Superior dvokrevetna soba s 2 odvojena kreveta
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2017
Prihvatljivo”
so dirty and smell weird
Recenzirano 09 kolovoza 2017
7,2
Vrlo dobro
KANG od Malezija
Poslovni putnik
Double superior
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Optimized”
Value for money hotel Small room but u get with what u paid Show is good aircond is good bed is good
Recenzirano 21 srpnja 2017
9,2
Izvanredno
Abdul od Malezija
Par
Superior dvokrevetna soba s 2 odvojena kreveta
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
value of money”
room and facilities very good
Recenzirano 16 srpnja 2017
8,0
Odlično
KHAIRUL od Malezija
Poslovni putnik
Superior dvokrevetna soba s 2 odvojena kreveta
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
BAU”
Good for short stay
Recenzirano 04 srpnja 2017
8,0
Odlično
Lawrence od Malezija
Par
Double superior
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2017
Always love to stay here”
This hotel Consider my 2nd home already
Recenzirano 02 srpnja 2017
7,2
Vrlo dobro
NUZHAH od Malezija
Poslovni putnik
Double superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
M Design Seri Kembangan”
Friendly and helpful staff, value for money. The hotel provide breakfast.
Recenzirano 10 lipnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Destiny od Filipini
Grupa
Superior dvokrevetna soba s 2 odvojena kreveta
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Vrlo dobro”
The place is far from Putrajaya. My bad. I didn't check. But I appreciate that they serve buffet breakfast. The breakfast is good: served cereals, coffee, their noodle delicacy, rice, bread, jam, etc. Their rooms are small but that's okay. If you intend to use their airport transfer, be sure to inform them at least a day ahead so they can find a car appropriate for the size of your group.
Recenzirano 06 lipnja 2017
8,0
Odlično
SITI od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Obiteljska
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2017
The staffs are not presentable plus unpleasant smell at the receptionist and in the lift”
Overall is ok. I love the nasi lemak rendang ayam here very much!
Recenzirano 20 svibnja 2017
8,0
Odlično
NUR od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Obiteljska
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Vrlo dobro”
Nice room n affordable. Meals for Breakfast needs more variations
Recenzirano 06 svibnja 2017
8,0
Odlično
Lawrence od Malezija
Par
Double superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Comfortable and Reasonable price !”
Always stay in this hotel when I'm travel to KL. Price is affordable and reasonable to stay in. Although the journey is 30 minutes to Pavilion Bukit Bintang.
Recenzirano 06 svibnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Sadie od Malezija
Poslovni putnik
Superior Obiteljska
Boravili ste 7 noći u travanj, 2017
Environment ok, staff ok, breakfast no much option”
The room quite new and very budget. Have a Malay food court near by. They only clean the room if you requested. The wifi for 101 room a bit weak. Breakfast so so, the staff quite friendly. Overall still ok.
Recenzirano 30 travnja 2017
9,6
Izvanredno
Larry od Malezija
Poslovni putnik
Double superior
Boravili ste 3 noći u travanj, 2017
Excellent value & staff ”
I spent 3 nights because of a business arrangement in nearby Putrajaya (transport is no longer an issue with Uber and Grab). Must say I was pleased with the stay. Breakfast is sumptuous, exceeding expectations for what you pay. Staff are helpful and I asked for a quiet room and was granted one promptly. Will come back for sure.
Recenzirano 27 travnja 2017
6,4
Dobro
Chong od Malezija
Grupa
Double superior
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Short Break for gathering”
To have relaxing time with family members.
Recenzirano 25 travnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Allan od Singapur
Poslovni putnik
Double superior
Boravili ste 2 noći u travanj, 2017
Short stay as had project arrangements tripped.”
Hotel room small but for short trip it's was good location. The food at near food was super. As for the hotel it not as we expected. Just a place for stopping over not for holiday related vacation plans. But it's cheap for attending a short stay project business.
Recenzirano 18 travnja 2017
10,0
Izvanredno
nor od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Obiteljska
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
satisfied”
Value for money...best breakfeast
Recenzirano 22 ožujka 2017
9,6
Izvanredno
Ahmad od Malezija
Poslovni putnik
Double superior
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
Simple and no fuss”
Nice boutique hotel with all the right amenities. Surrounded by shop lots and shopping mall. You won't be hungry since eating out just at your doorsteps.
Recenzirano 02 ožujka 2017
6,0
AZZAIRIE od Malezija
Poslovni putnik
Double superior
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
short stay”
Basic hotel, just ok.
Recenzirano 19 veljače 2017
6,0
low od Malezija
Par
Superior dvokrevetna soba s 2 odvojena kreveta
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
nice hotel”
room a little bit small
Recenzirano 16 veljače 2017
10,0
Izvanredno
Maica od Filipini
Grupa
Superior dvokrevetna soba s 2 odvojena kreveta
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Very good”
Food is delicious, staff is kind
Recenzirano 08 veljače 2017
7,2
Vrlo dobro
NUZHAH od Malezija
Par
Double superior
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
value for money”
budget hotel but they serve breakfast like 4 star hotel, variety of food and beverage also friendly staff and helpful.
Recenzirano 07 veljače 2017
6,8
Dobro
Elissa od Australija
Grupa
Superior Obiteljska
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Not bad”
Stayed here for a night before travelling out from KL. This place had a clean room for us. They took a deposit and returned it at the end of the stay.
Recenzirano 31 siječnja 2017
4,8
zila od Malezija
Solo putnik
Double superior
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
noise n unsecure”
there was no chainlock at the door..a little bit unsecure feeling for solo traveler..the surrounding seems to be noise due to the speak loud staff..
Recenzirano 22 siječnja 2017
8,8
Odlično
Norul od Malezija
Poslovni putnik
Double superior
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2017
Customer-friendly”
Besides the smell at the lobby, and the broken water pipe at the room's bathroom sink, overall all were very good..especially the staffs, very friendly and easy to communicate with. will recommend it to friends.
Recenzirano 19 siječnja 2017
8,4
Odlično
ASPALELLA od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior dvokrevetna soba s 2 odvojena kreveta
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Value for money”
The hotel provides delicious breakfast.
Recenzirano 29 prosinca 2016
6,8
Dobro
shaik od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior Obiteljska
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Value for Money”
Room was picture perfect as in posting, bathroom and room was beautiful
Recenzirano 28 prosinca 2016
7,6
Vrlo dobro
Nazli od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Obiteljska
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2016
Facility”
Fridge not properly maintain. Not cool.
Recenzirano 28 prosinca 2016
8,4
Odlično
Tan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Obiteljska
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Value for money ”
Clean and with free breakfast
Recenzirano 20 prosinca 2016
6,0
sheue od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Obiteljska
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
satisfied”
for this price range satisfied about this. but agoda passed to booking.com but never book for me luckily hotel still got family room available.
Recenzirano 19 prosinca 2016
8,4
Odlično
CHOON od Malezija
Grupa
Superior Obiteljska
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Value for money”
Comfortable room with free breakfast and 24hrs free hot drinks. Value for money, will be back again in near future.
Recenzirano 18 prosinca 2016