Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 4991recenzija
  • Čistoća: 8,4
  • Objekti 7,9
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 8,2
  • Usluga 7,9
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 7,3
Sortirano prema

Ahmad od Singapur
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Best Place to stay
The Bar was nice. Few Promotion in the bar. Room was clean & big. Happy with the stay.
Recenzirano 02 ožujka 2015

Mohammad od Indija
Solo putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Enjoyed my short stay
Room, Staff and Service with smile
It was a very pleasant stay, was served with smile and I even got a free upgrade. Highly recommended place.
Recenzirano 02 ožujka 2015

AMELIA od Malezija
Par
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Overall pleasant stay
Spacious room, check in and check out was fast & walking distance to MRT
Check in & out was fast & professionally handled. Swimming pool is very small but they have 2 mini Jacuzzi that is open till 11pm and a gym that opens 24 hours. Breakfast spread has limited choices. Very convenient walking distance to the MRT.
Recenzirano 02 ožujka 2015

Oscar od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Boravili ste 2 noći u veljača, 2015
Location is good
Location clean staffs are good
Recenzirano 02 ožujka 2015

Lau od Malezija
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Nice hotel
Nice n big, comfortable and value for money
Very nice.. Big n comfortable
Recenzirano 01 ožujka 2015

Kervin od Singapur
Par
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Staycation!
Near MRT, huge room size, breskfast imcluded
It was a fun weekend stay at the M Hotel. The room was very big. The bed was a little old, and it made a lot of noise when I got in and out of bed? On the overall it was a very comfortable stay. The hotel is about 10 mins from Tanjong Pagar MRT station and it's in the CBD area so going to city hall and marina bay area is really easy. Breakfast was nice too.
Recenzirano 28 veljače 2015

Wanda od Kanada
Par
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Great Experience
Location, Rate and Cleaniness
Great
Recenzirano 27 veljače 2015

Tang od Malezija
Poslovni putnik
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Overall a good hotel.
Spacious room, nice comforter, good breakfast spread.
Would have been better if:- 1. Receptionist who told house-keeping to send extra blanket had done so by the time I got back to my room at night; 2. There was no waste paper basket in the room; 3. Shower cubicle is too small and would be nice to have a telephone shower; Thank you/Ms. Tang
Recenzirano 27 veljače 2015

Muhammad od Singapur
Par
Deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
Comfort!
Cleanliness, Friendly Staff, Comfort
Awesome
Recenzirano 27 veljače 2015

Vishan od Tajland
Poslovni putnik
Deluxe
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Great location, large rooms, value for money
Great location, large rooms, value for money
Recenzirano 26 veljače 2015


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: