2015
Dobro 7,2
na temelju 3604 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 3604recenzija
  • Čistoća: 7,5
  • Objekti 6,6
  • Lokacija 8,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Uslužnost osoblja: 6,9
  • Vrijednost za novac 6,9
  • Hrana/objedi: 6,3
Sortirano prema

Chor od Singapur
Solo putnik
Standard
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
R&R Holiday
Very convenient for a solo traveller
Recenzirano 02 rujna 2016

poh od Malezija
Par
Standard
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
good location
its recommended for budget travelers as it is worth for staying with the price.
Recenzirano 02 rujna 2016

Sian od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Standard
Boravili ste 6 noći u siječanj, 2016
Location is good, short walking distance to Train.
Rooms are small, but not the smallest in HK. near to temple st, and famous food nearby like the 燉蛋.
Recenzirano 02 rujna 2016

Jo-ann od Filipini
Par
Standard
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Perfect location to stay in Hong Kong!
Excellent location. Near to all (MTR,street market, etc.) Accommodating staff. Clean room. Overall it was great!!
Recenzirano 01 rujna 2016

Tony od Australija
Par
Standard
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Good location, very close to train station
Very close to train station. We got upgraded to bigger room. The lobby is very small . Overall stay is good.
Recenzirano 27 kolovoza 2016

Sandy od Singapur
Par
Standard
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Great Stay
Hotel provided a free phone that allows you to use internet. Small but very comfortable. Great location.
Recenzirano 18 kolovoza 2016

Niracha od Tajland
Grupa
Standard
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Superb!
Everything is good; except the air-conditioner. Too hot and too cold
Recenzirano 11 kolovoza 2016

daniel od Indonezija
Par
Standard
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
good but....
good hotel but very small bathroom.
Recenzirano 10 kolovoza 2016

YAN od Singapur
Grupa
Standard
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Good location, super small room
Good part: good location. Near the MTR (exit C). Hotel staff is friendly. Toothbrush provided! Yeah! Nearby hotel has food to eat if you are hungry. A small cafe downstairs opens till 12.30midnight. Bad part: First room: (double room) the pillows in the first room was hard and I had neckache. Aircon has a damp smell when we came back to the room. Super small space. No space for luggage. I change room. Toilet is translucent.. But not see through. No body wash and conditional. 2nd room: (twin room) Pillow is softer but even smaller space. Toilet less translucent. Toilet door don't close well. Toilet bowl right beside the bed with a translucent glass. (Opps!)
Recenzirano 26 srpnja 2016

Kreangsak od Tajland
Par
Standard
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Easy to transport
Near mtr
Recenzirano 23 srpnja 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: