Rezerviraj sada: Manhattan Hotel Ipoh

Vrlo dobro
Temeljeno na 358 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,4
86% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (358)Booking.com recenzije (693)
7,4
Vrlo dobro
Temeljeno na 358 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:7,9
Objekti6,8
Lokacija7,1
Usluga7,7
Vrijednost za novac7,6
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
简体中文
Bahasa Malaysia
한국어
Vrsta sobe
Superior ( bez Prozora )
Superior Queen
Superior Twin
Deluxe King
više
Sortirano prema
Prikazuje se 118 komentara potvrđenih gostiju
10,0
Izvanredno
Nabil od Malezija
Par
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Izvanredno”
good hotel and amenities
Recenzirano 12 travnja 2018
8,8
Odlično
Mohd od Malezija
Solo putnik
Superior Queen
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
okla”
far from city centre. near jusco station 18
Recenzirano 09 travnja 2018
10,0
Izvanredno
NORHASREEN od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Worthy”
New hotel, so everything is new. Clean and the bedsheet smells fresh. Stayed for 2 nights for business trip. Good location with restaurant nearby. Their New Yorker Cafe offered great food!
Recenzirano 08 travnja 2018
10,0
Izvanredno
Saripah od Malezija
Par
Superior Twin
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
Good stay”
Everything was good and met our expectation. Love the artsy and modern decor. Do avoid rooms facing the main road because it will be noisy caused by the outside traffic especially I had to endure disturbed sleep caused by the noisy motorist and their illegal racing during the weekend
Recenzirano 07 travnja 2018
9,6
Izvanredno
Mawaddah od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior ( bez Prozora )
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
First time”
Recommended for short stay with additional breakfast.
Recenzirano 02 travnja 2018
6,0
Steven od Malezija
Poslovni putnik
Superior Queen
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
New Hotel”
Location is a bit far from city but overall stay is considered good.
Recenzirano 02 travnja 2018
6,0
Steven od Malezija
Poslovni putnik
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
New Hotel”
1st time checked in and overall is good.
Recenzirano 02 travnja 2018
8,4
Odlično
Ummi od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
👍👍👍”
new hotel with new york theme. spacious room and very comfortable for family with young children. clean bathroom and everything was good.
Recenzirano 01 travnja 2018
7,6
Vrlo dobro
Nur od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
Great place for family with small kids”
This is the only place able to accomodate all 5 (3 kids) of our small family in a single room in Ipoh..room size a bit small but with 3 big beds in it, we couldn’t be happier..only thing is there’s no good restaurants nearby.other than that we enjoyed our stay here
Recenzirano 23 ožujka 2018
9,2
Izvanredno
Tay od Malezija
Par
Superior Queen
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
Well done”
The staff were really friendly! The attached cafe - New Yorker's staffs were helpful too! The bed and pillows were really comfy. I had a great sleep! It was roughly 5,6km from centre of the town but not a problem if you're driving. Will definitely stay here again!
Recenzirano 21 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
NOOR od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Big Room, Clean Room”
Everything was okay
Recenzirano 20 ožujka 2018
9,6
Izvanredno
Adeline od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Izvanredno”
Love the design!
Recenzirano 19 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
LIAN od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Clean and new ”
The room is clean , air conditioners okay but the drinking water taste weird.
Recenzirano 18 ožujka 2018
6,4
Dobro
sherene od Malezija
Poslovni putnik
Superior Queen
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
A bit far from town, limited parking space ”
It is located near the Jusco station 18 & quite convenient if you are around the area but will travel about 15 mins to ipoh town. The room is a bit small & ironing is share is at corridor. Limited parking space at about 5 cars at basement & if you park outside, you need to place parking coupons early in the morning. The good site is it has a big gym area which operated till 11pm.
Recenzirano 12 ožujka 2018
8,0
Odlično
Phang od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
shan”
new hotel, clean, good value,..from hotel to ipoh city need take 15-20min drive....2018
Recenzirano 01 ožujka 2018
5,6
Marc od Malezija
Par
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
First time but last time”
Only looks good from photo, totally disappointed with the room condition and comfort. Also, heavy cigarette smell from other rooms. With the similar price, definitely able to get better choice.
Recenzirano 28 veljače 2018
6,0
Cheryl od Malezija
Par
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Okay for a night stay”
Everything is alright for a night stay. Price is slightly expensive but it could be due to CNY period.
Recenzirano 24 veljače 2018
8,4
Odlično
Mun od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Very clean rooms”
Room very clean and quiet. Many convenient shop and eateries nearby. Ample parking space. Staff attitude is good. Will definitely stay there again.
Recenzirano 23 veljače 2018
9,6
Izvanredno
Yin od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Izvanredno”
We love this hotel....superb clean, excellent location, spacious room.
Recenzirano 22 veljače 2018
6,4
Dobro
nor od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Good enough”
Pro: 1. New hotel 2. Big room and clean 3. Near to restaurant and petrol station Con: 1. Limited parking space 2. Ala carte breakfast, suggest not select the room with breakfast.
Recenzirano 19 veljače 2018
8,8
Odlično
FARAHANA od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
New HOTEL”
Located near to AEON Station 18. New hotel nice environment, decent breakfast ala carte coupon. Family room good space and enjoyable stay. Safe the lift provided with accesds card
Recenzirano 19 veljače 2018
8,8
Odlično
uzir od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Good.....room was very clean”
Location not far from city, easiest to get taxi n grab
Recenzirano 09 veljače 2018
6,4
Dobro
Jacequline od Malezija
Par
Superior ( bez Prozora )
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Small Room”
The room is tiny small even no space for luggage. But staffs are helpful and friendly.
Recenzirano 06 veljače 2018
9,2
Izvanredno
ernee od Malezija
Poslovni putnik
Superior Twin
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
Good location clean n tidy”
Overall is good but we stay for 2 nights..1st day we get 2 mineral water in room..but second daywhen we ask for another 2..we need to pay rm5 for each bottle.
Recenzirano 06 veljače 2018
9,2
Izvanredno
LOW od Malezija
Par
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
GOOD”
IT IS GOOD HOTEL , HAVE MANY CAR PARK AND CLEAN ENVIRONMENT , ROOM DESIGN ALSO EXCELLENT
Recenzirano 02 veljače 2018
8,0
Odlično
Siti od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Vrlo dobro”
The room,the staff all nice.My daughter love this place she wants to stayed here if we ever come to ipoh again,overall it was a pleasant stay but it will be wonderful if the cafe has been certified halal so muslim traveller didn't have doubt to eat there.
Recenzirano 31 siječnja 2018
6,8
Dobro
Cheah od Malezija
Poslovni putnik
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Good location”
Value for money. Good location near to shopping mall.
Recenzirano 30 siječnja 2018
10,0
Izvanredno
FARAHANA od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska Soba ( 6 odraslih osoba )
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
GREAT ROOM AND NICE BREAKFAST”
Ouf family room was large clean and neat. All the furniture and setting is great. The lobby was spaciou and attractive. The bathroom was big and clean
Recenzirano 18 siječnja 2018
8,8
Odlično
Alvinna od Malezija
Par
Superior ( bez Prozora )
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Good location ”
Big room and clean
Recenzirano 13 siječnja 2018
8,0
Odlično
Siti od Malezija
Grupa
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Vrlo dobro”
We love it! Good place to stay for a short getaway. Spacious and clean room. Complete our weekend trip.
Recenzirano 06 siječnja 2018
8,4
Odlično
MAI od Malezija
Solo putnik
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Love It!”
My 4th time here, love it as a whole, but still the staff can be improved for better PR.
Recenzirano 04 siječnja 2018
6,8
Dobro
TEO od Malezija
Grupa
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Not bad”
room facing main road quite noisy during night, but overall nice stay...
Recenzirano 03 siječnja 2018
8,4
Odlično
Nasrul od Malezija
Par
Superior Queen
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Value for Money”
Room very clean,staff very friendly & polite
Recenzirano 02 siječnja 2018
9,6
Izvanredno
JIA od Malezija
Par
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Cozy and nice”
Recommended to stay.. the hotel is worth for money.
Recenzirano 28 prosinca 2017
2,0
CHING od Malezija
Par
Deluxe King
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Park at your own risk!”
Will not come back to this hotel ever again! I've booked deluxe king room but they said the room is under maintenance hence downgrade my booking to deluxe queen. The cost of deluxe queen room is only RM10+ difference which is quite expensive as I supposed to get a deluxe king room. The frustration came during our checkout. We've park at the backyard which belongs to the hotel. And before leaving the hotel, we've noticed there is a long scratch from front to back of the car which obviously someone did it on purpose. We asked the receptionist for CCTV record but there is no CCTV installed at the backyard. Security was sitting near to the parking lot whole day whole night but did nothing. What we've got was only "Management is not responsible for this, you've park at your own risk". We're so disappointed and decided we will never come back to this hotel again!
Recenzirano 27 prosinca 2017
7,6
Vrlo dobro
Mohammad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Queen
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
new hotel”
price is reasonable but just have limited basement parking. traveller must purchase parking ticket if park at nearby parking lot
Recenzirano 23 prosinca 2017
7,2
Vrlo dobro
Chee od Malezija
Par
Superior Queen
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Clean and comfortable room, but poor location and very limited hotel parking”
It's a fairly new hotel, so overall it's clean and comfortable to stay. Unfortunately this hotel has two main issue: 1) Location, it's quite far from the city center. You definitely need a car to travel around, which leads to second issue. 2) Hotel parking, only 6 car parks at the basement. Definitely not enough. Alternative? Park outside, which is not free and you need to purchase a coupon book. Imagine you are only here for 1-2 days, and you need to purchase the coupon book. With other better alternative nearer to town and cheaper, I will definitely not recommend to others. I stay here because it's closer to my house when everyone come back for festive season.
Recenzirano 21 prosinca 2017
8,0
Odlično
Syuhadah od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Safe & Comfortable”
The place was so easy to find. Its safe. A cozy place to stay with the price
Recenzirano 16 prosinca 2017
7,2
Vrlo dobro
Florence od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska Soba ( 6 odraslih osoba )
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Vrlo dobro”
Booked a family room but not available due to under maintenance upon check in. The friendly staff informed and change to 2 connecting rooms. Overall is good.
Recenzirano 13 prosinca 2017
7,2
Vrlo dobro
che od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Twin
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
one night in IPOH”
Nice facilities,.confortable.
Recenzirano 07 prosinca 2017
6,0
YUEN od Malezija
Par
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Not worth the price”
Booked deluxe king where it's spacious with comfy bed & pillow but too big without enough lightings & furniture which not worth to pay tt high price for the space only.
Recenzirano 04 prosinca 2017
9,2
Izvanredno
Juliana od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Izvanredno”
Room very cleanliness,staff very friendly & polite. The Hotel very convenience to move around Ipoh. Definitely will visit again.
Recenzirano 03 prosinca 2017
5,6
Yen od Malezija
Par
Superior ( bez Prozora )
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Satisfied ”
Room quite clean, but car park so limited
Recenzirano 29 studenog 2017
9,6
Izvanredno
MAI od Malezija
Par
Superior Queen
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2017
GREAT NEW HOTEL”
Overall is OK. Will come backkk...
Recenzirano 29 studenog 2017
6,0
WAN od Malezija
Par
Superior ( bez Prozora )
Boravili ste 3 noći u studeni, 2017
Middle range hotel”
Middle range hotel. The room that i booked, water heater not function so we called reception to fix the heater. As they mention will change the room for us but at the end no because the heated get fixed. Towel that provided very smelly after they changed the new one still got the same smell. Got some leg fishy smell.
Recenzirano 28 studenog 2017
9,2
Izvanredno
YAHAYA od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe King
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Izvanredno”
Higly recommended.
Recenzirano 27 studenog 2017
7,6
Vrlo dobro
Ng od Malezija
Solo putnik
Superior ( bez Prozora )
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Room space is small”
Room space is slightly small than my expectation. If you wish to visit old town of Ipoh (lou wong, kinta city) , this hotel location is a slightly far, may need around 20 minutes drive time. However, if you wish to visit which near the station 18 Jusco, then it will be near. New hotel, so the cleanliness is good
Recenzirano 21 studenog 2017
4,4
Michelle od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior ( bez Prozora )
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Rooms are small & not worth the rate. Rooms without window are not mentioned.”
Based on the size of the rooms, the rates are not worthwhile. It is not mentioned that some of the rooms do not have window. The description of the rooms' occupancy is misleading.
Recenzirano 20 studenog 2017
7,2
Vrlo dobro
Lydia od Malezija
Par
Superior ( bez Prozora )
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
good”
good
Recenzirano 18 studenog 2017
6,4
Dobro
Haris od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior ( bez Prozora )
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Good Value For Money”
Nice new hotel. Clean room albeit a bit small. We got a middle room with no window. However, for the what we paid, it is not an issue. The front desk staff which processed out check-in was in foul mood & did not smile at all but at least was polite. Location is a bit far from center of Ipoh (10-15mins away) but it is all relative since if the hotel was in KL, the location will be considered very close to city center.
Recenzirano 14 studenog 2017
Dear Guest, Greetings from Manhattan Hotel Ipoh. Thank you on your review and on pointing out issues which have influenced your overall impression of your stay with us. The comment will be reviewed by the respective department. We hope you have a pleasant trip in Ipoh and look forward to your next visit. Regards, Olivia Chen
Odgovoreno 14 studenog 2017
Manhattan Hotel Ipoh