Fantastično 8,2
na temelju 6092 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 6092recenzija
  • Čistoća: 8,4
  • Objekti 8,1
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Uslužnost osoblja: 8,2
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

Muhammad od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Premier double ili twin
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Huge room
Great place..not staff..staff all act "atas"..the only nice people are at aquamarine
Recenzirano 15 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

LAI od Malezija
Poslovni putnik
Posebna ponuda - Dvokrevetna soba Premier s bračnim krevetom
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
excellent at all
free to upgrade room.
Recenzirano 15 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

chris od Australija
Par
Deluxe soba
Boravili ste 5 noći u rujan, 2016
Great
Great time had here. The staff were brilliant, especially Crone he was so pleasant. Restaurants were a bit pricey but convenient. Location was central to everything worth seeing and Close to public transport. Rooms were a good size and tidy.
Recenzirano 14 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

alok od Indija
Poslovni putnik
Premier
Boravili ste 8 noći u rujan, 2016
Excellent hotel for Business travelers
Great location, we'll connect by transport options, lots of shopping & food options around.
Recenzirano 14 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Paul od Australija
Par
Deluxe soba
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Good location
Good location not too far from Marina Bay, you can walk through the shopping center attached. Taxi to Orchard Road and Clark Quay areas under $10 aud and plenty at the hotel. Would stay there again.
Recenzirano 14 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Patricia od Singapur
Par
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
One of my favourite hotels in SG
We had stayed at the Deluxe and Premier rooms and they were both excellent with comfy beds and bathtubs that fit two easily. The pool and gym are clean and of adequate size, and we can't wait for our next staycation.
Recenzirano 13 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kunchaya od Tajland
Solo putnik
Premier double ili twin
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
no have
no have
Recenzirano 13 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Amanda od Singapur
Par
Posebna ponuda - Deluxe dvokrevetna soba s bračnim krevetom
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Great stay
Complimentary upgrade as rooms were not ready after some time due to other customers checking out late. Helpful and kind staff. Great breakfast.
Recenzirano 13 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wei od Singapur
Par
Premier double ili twin
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Birthday Celebration Staycation for my wife
Convenient location, good hotel standard, room is clean, staff are polite and provided good service. Thank you.
Recenzirano 13 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Alex od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Good location and facilities but staff performance can be better.
It's one of the best location with good facilities and access directly to the mall. Superb clean as well. Unfortunately front desk staffs kinda: (1) rude - for [the usher] when telling us to queue (with a raised voice) as there are a lot of counters for check ins and I got confused and (2) unfriendly - for [the check-ins desk] with no smile at all. This was on our staycation only (I'm Singaporean myself), therefore I'm just wearing casual clothes and I can feel they are looking down on us probably due to our dressing?? Anyway, the check-out process is simple as I requested for express checked out and we just need to drop the hotel key into the provided dropbox and that's it.
Recenzirano 13 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: