Rezerviraj sada: MCity Inn

Vrlo dobro
Temeljeno na 433 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,4

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (433)Booking.com recenzije (118)
7,4
Vrlo dobro
Temeljeno na 433 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:7,4
Objekti6,4
Lokacija8,3
Udobnost sobe i kvaliteta7,5
Usluga7,2
Vrijednost za novac7,8
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Malaysia
日本語
Français
više
Vrsta sobe
2 Odvojena Kreveta za 1 Osobu s Prozorom
Queen krevet sa prozorom
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu )
Queen
više
Sortirano prema
Prikazuje se 268 komentara potvrđenih gostiju
9,2
Izvanredno
Nur od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu )
Boravili ste 3 noći u veljača, 2018
Good 3 nights stay :)”
The room was nice, with functioning air-conditioner and water heater. Our stay was comfortable, the beds are awesome, comfy! Toilet was really clean. WiFi was working well. Just, on the 2nd day of our stay, the lift broke down. It was quite hard for my parents to use stairs to get to the room and to go down to the lobby. It was even harder as the lift was still unavailable to use on our check-out day as we need to take all luggage down by stairs.
Recenzirano 09 veljače 2018
10,0
Izvanredno
Marlina od Malezija
Grupa
Trokrevetna s Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Easy access to most land mark and famous shopping complex. ”
Pro-near to shopping complex and restaurants. Cons-should provide bigger towel
Recenzirano 09 veljače 2018
8,0
Odlično
Hafizol od Malezija
Par
2 Odvojena Kreveta za 1 Osobu s Prozorom
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
Vrlo dobro”
For those who like relax place and not to crowded..near street food..this is recomanded one..The turndown is parking..always full with other people..
Recenzirano 03 veljače 2018
5,2
lucy od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Četverokrevetna sa Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Iznadprosječno”
I was ask to pay for additional charge for another RM12....i paid for RM15 ...there is no change.Next day they did not refund me back. They said its for certain charge...but no receipt.
Recenzirano 02 veljače 2018
8,4
Odlično
Kismet od Malezija
Grupa
Standardna Četverokrevetna Soba s 2 Kreveta Tipa "Queen"
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Value for money ”
location is very strategic. Staff are friendly. Room is clean. Restaurant is nearby
Recenzirano 25 siječnja 2018
6,8
Dobro
Richard od Malezija
Solo putnik
Trokrevetna s Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Recommended budget hotel”
Great location for food, not so much of facilities, just a room to sleep. No towels provided, have to collect persoally at the reception counter, no slippers, not hygiene to walk bare-foot to the shared bathroom, to tower rack in the room.
Recenzirano 23 siječnja 2018
10,0
Izvanredno
yeam od Bruneji Darussalam
Grupa
Dvokrevetna sa Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Good and convienent”
the hotel is near town area and very convienent for foood and shop
Recenzirano 09 siječnja 2018
9,2
Izvanredno
Dhina od Malezija
Grupa
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu )
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Comfortable place to stay with good proximity to EVERYTHING”
I have stayed twice at MCity Inn and I solely recommend this establishment as it gives me all the creature comforts of a simple home with the benefits of a centrally placement.Highly recommended!
Recenzirano 29 prosinca 2017
4,8
ling od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu )
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Only ok”
What’s can say just only ok but never will choice this hotel again even very cheap. Facilities too old, car park too limited, might night too noisy. Need more invest to upgrade tauke
Recenzirano 26 prosinca 2017
8,8
Odlično
Mohd od Bruneji Darussalam
Obitelj sa malom djecom
Kapsula - miješano
Boravili ste 3 noći u studeni, 2017
Odlično”
Good & Comfort
Recenzirano 07 prosinca 2017
8,0
Odlično
Regina od Malezija
Poslovni putnik
Twin krevet
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
The staff is not friendly and also got some rubbish below the bed.”
Hope after this i got a clean room and make sure no rubbish below the bed. I like the room because it has big spaces.
Recenzirano 27 studenog 2017
7,6
Vrlo dobro
Jimmy od Malezija
Poslovni putnik
Queen
Boravili ste 2 noći u studeni, 2017
Value for money”
Huge & walking distance to pub, restaurant & mall.
Recenzirano 18 studenog 2017
10,0
Izvanredno
Jenny od Malezija
Par
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu )
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2016
A very Nice hotel”
Comfortable Clean Parking lot enough
Recenzirano 05 studenog 2017
9,2
Izvanredno
clement od Malezija
Poslovni putnik
Queen
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2017
Nice but noisy”
Nice but quite noisy in the morning from 8am as I asked the staff,they said laundry is on the top floor so you can hear the lousy noise from 8am to 4pm
Recenzirano 27 listopada 2017
8,8
Odlično
danny od Malezija
Grupa
Twin krevet
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2017
hmmm”
not bad. with my friend.
Recenzirano 19 listopada 2017
6,8
Dobro
Nadzira od Malezija
Par
Queen krevet sa prozorom
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Dobro”
I booked room with window, instead was given a room without window, was too lazy and sleepy to ask for another room. The room smells weird, probably because there's no window.
Recenzirano 18 listopada 2017
5,2
Chin od Malezija
Par
Queen krevet sa prozorom
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
Iznadprosječno”
you can get better room with that budget. requested high floor and quiet room but room given is total opposite. Toilet basin full of ants when we enter the room. basic facilities provided
Recenzirano 09 listopada 2017
5,2
Rick od Malezija
Poslovni putnik
Trokrevetna s Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Iznadprosječno”
Bed bugs found in Room503
Recenzirano 09 listopada 2017
4,8
JOEY od Malezija
Solo putnik
Queen
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Prihvatljivo”
The room was dirty. And the staff had no action when I told them about the cleanliness of the room.
Recenzirano 28 rujna 2017
7,2
Vrlo dobro
Adeline od Malezija
Grupa
Trokrevetna s Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Nice.”
Good place to stay. Value for money.
Recenzirano 24 rujna 2017
6,8
Dobro
Ihsan od Malezija
Poslovni putnik
Dvokrevetna sa Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Dobro”
instal ASTRO PLEASE
Recenzirano 20 rujna 2017
5,6
Pauline od Malezija
Grupa
Kapsula - miješano
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2017
Iznadprosječno”
The parking lots here is very insufficient. It's not convenient for those who drive their own cars.
Recenzirano 12 rujna 2017
7,2
Vrlo dobro
Josephine od Malezija
Solo putnik
Twin krevet
Boravili ste 4 noći u kolovoz, 2017
Sure coma again.”
As a budget inn, the price is afforable & reasonable. Pros: 1. You can walk to Imperial Mall & Permaisuri Mall within 7 minutes from your inn. 2. You can find many bistro, lounge or nightclub near to you place. 3. You can see many stall open at night. Cons: 1. Only weekend (esp. Sunday) , you will find out so hard to find hawker stall to be open on Sunday. 2. On Saturday, if you want to have a dinner from nearest stall. Go early before 4:30 p.m. Or you can take a way.
Recenzirano 09 rujna 2017
9,2
Izvanredno
Mohd od Malezija
Poslovni putnik
Dvokrevetna sa Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Good”
But No Toilet In Room
Recenzirano 28 kolovoza 2017
4,4
SOON od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Queen krevet sa prozorom
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2013
Not so good”
The room I stayed has blocked toilet. No other room to change. Worst stay
Recenzirano 27 kolovoza 2017
6,4
Dobro
CHU od Malezija
Solo putnik
Queen krevet sa prozorom
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
strategic location.”
quite clean and strategic location. just need to be-careful when parking. overall still value for short trip
Recenzirano 10 kolovoza 2017
6,8
Dobro
LIU od Malezija
Grupa
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu )
Boravili ste 2 noći u veljača, 2017
Near shopping mall”
this is my 1st time stay at this hotel.. Near mall.. walk out from hotel hv few restaurant.. Nica place to stay and shop :)
Recenzirano 16 srpnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Norazira od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Twin krevet
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2017
value for money”
clean...good wifi...strategic location for traveller
Recenzirano 05 srpnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Othman od Bruneji Darussalam
Obitelj sa malom djecom
Standardna Četverokrevetna Soba s 2 Kreveta Tipa "Queen"
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Good ”
Nice
Recenzirano 04 srpnja 2017
8,0
Odlično
Lim od Malezija
Poslovni putnik
Dvokrevetna sa Zajedničkom Kupaonicom
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2017
Good bargain.”
Location is perfect, right in the middle of the city, 24 hrs convenient store, banks are all around. Place is clean, my room is without attached bathroom but that wasn't a problem cause the toilets and bath is just a round the corner. Towels wasn't provided so I guess I need to request it if I hadn't brought mine. Everything else is pleasant except there was only tv1 and tv3 n 3 satellite radio station available. I'd definitely stay here again.
Recenzirano 22 lipnja 2017
7,6
Vrlo dobro
LOW od Malezija
Poslovni putnik
Twin krevet
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2017
Vrlo dobro”
poor wifi
Recenzirano 20 lipnja 2017
8,0
Odlično
ABDULLAH od Malezija
Poslovni putnik
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu )
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Good place”
Good place and near a lot of other amenities and shopping mall.
Recenzirano 19 lipnja 2017
6,4
Dobro
Siti od Malezija
Poslovni putnik
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu )
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2017
Awful odor toilet”
Stay in room 319. The toilet very awful odor. like trench or drain odor.. ugh. but the room is nice, clean and comfortable. i give 4 star for staff for the friendly and nice aunty cleaner. but not for reception staff. muka masam
Recenzirano 15 lipnja 2017
8,8
Odlično
DORA od Malezija
Par
Queen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
REASONABLE JOURNEY”
Reasonable trip with room which is value for money, location at the heart of the city with basic facilities.
Recenzirano 12 lipnja 2017
8,4
Odlično
ABDULLAH od Malezija
Poslovni putnik
Twin krevet
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Travel during Ramadhan”
A lot of muslim restaurant, 24 hours self service laundry, 7 Eleven and other amenities are within walking distance. A few muslim restaurant serve for sahur as well.
Recenzirano 08 lipnja 2017
6,0
Haji od Bruneji Darussalam
Obitelj sa malom djecom
Twin krevet
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Location is ok”
The room we stayed in smelly with a Damp smell
Recenzirano 07 lipnja 2017
9,6
Izvanredno
CHUA od Malezija
Grupa
2 Odvojena Kreveta za 1 Osobu s Prozorom
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2017
perfect location”
walking distance to variety food stalls,halal / non halal, 24 hours convinience store
Recenzirano 24 svibnja 2017
5,2
JACKSON od Bruneji Darussalam
Poslovni putnik
2 Odvojena Kreveta za 1 Osobu s Prozorom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Iznadprosječno”
VALUE FOR MONEY
Recenzirano 18 svibnja 2017
9,2
Izvanredno
SU od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu )
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Elevator is not working, not suitable for old n young ppl”
Family room is located at second floor, hard for family who are carrying children strollers n for old ppl to climb up so high to get to the room....
Recenzirano 17 svibnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Jui od Malezija
Par
Queen krevet sa prozorom
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Limited car park”
For short stay, it is alright. I would suggest to find some place for customer to park their cars.
Recenzirano 15 svibnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Jui od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standardna Četverokrevetna Soba s 2 Kreveta Tipa "Queen"
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Space”
There are only a few parking lot available for customers. Hopefully they can get some more space somewhere for customers.
Recenzirano 15 svibnja 2017
10,0
Izvanredno
andre od Malezija
Poslovni putnik
Queen krevet sa prozorom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Izvanredno”
Value for money hotel. Recommended
Recenzirano 13 svibnja 2017
7,6
Vrlo dobro
khairul od Malezija
Poslovni putnik
Queen krevet sa prozorom
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
not bad”
not bad
Recenzirano 29 travnja 2017
8,4
Odlično
khairul od Malezija
Poslovni putnik
Queen krevet sa prozorom
Boravili ste 2 noći u travanj, 2017
not bad...”
2 thumbs up
Recenzirano 21 travnja 2017
4,8
Eng od Malezija
Poslovni putnik
Queen
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Heavy smelling room”
A dirty hotel. No electricity. Cockroaches in the toilet. Floor dusty.
Recenzirano 21 travnja 2017
10,0
Izvanredno
WONG od Malezija
Solo putnik
Queen
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
value of money”
clean, friendly staff
Recenzirano 19 travnja 2017
5,2
Kuan od Malezija
Poslovni putnik
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu )
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Convenient ”
Convenient, central location
Recenzirano 14 travnja 2017
8,4
Odlično
TAN od Malezija
Grupa
Kapsula - miješano
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Great Location”
It is very near to Imperial Mall, only about 5 minutes walking distance. And also very near to Ming Cafe. The capsule room is quite unique, but floor in the room a bit sticky. The shared bathroom is clean though. Only spent about RM90+ for four capsules, so it is overall worth the money. Would consider to stay here again someday.
Recenzirano 04 travnja 2017
10,0
Izvanredno
Nurul od Malezija
Par
Obiteljska ( 1 bračni krevet i 1 kreveta za jednu osobu )
Boravili ste 3 noći u veljača, 2017
Value for money”
Very strategic and comfortable. All facilities inside room is functioned.
Recenzirano 02 travnja 2017
7,6
Vrlo dobro
HUI od Malezija
Grupa
Standardna Četverokrevetna Soba s 2 Kreveta Tipa "Queen"
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2017
Overall is good but need extra improvement to provide the water filter machine”
When travelling it very afraid that no water provided, lack of water consumption will cause people get sick after the trip. As a suggestion , hotel need provide water filter machine, so customer can fill up their own water . Other is very good and value to money
Recenzirano 02 travnja 2017