Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 212recenzija
  • Čistoća: 6,7
  • Objekti 5,8
  • Lokacija 7,1
  • Udobnost/standard sobe: 7,0
  • Usluga 6,6
  • Vrijednost za novac 7,2
  • Hrana/objedi: 6,2
Sortirano prema

Leong od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Deluxe Queen
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Clean.
Clean.Location.
Recenzirano 21 prosinca 2015

WN od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Mega Family Soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Towels are dirty, 2 towels for a family rooms?
Good service when requested.
Quite ok but not to the value of the price paid.
Recenzirano 15 prosinca 2015

ESTHER od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Double Queen soba
Boravili ste 3 noći u studeni, 2015
Friendly staff and clean room
clean, friendly staff, good location
It was my second time staying here. Quite good especially their friendly staffs. The room is comfortable. Just the bathroom is a bit small. There's food court which easy for dining and pharmacy & clinic around. Supermarkets is also there. The location is quite good especially for bowlers (bowling centre is beside it)
Recenzirano 04 prosinca 2015

Kasma od Indonezija
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe Queen
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
Holiday/vacation
customer service
the first 2 days of stay, I was unable to connect to the wifi and i tried to ask frontdesk lady to restart the wifi modem but she said it will change nothing, however after that the wifi is back to normal. the lift also broke down due to the blackout affecting whole kuching, so we were using the stairs to 5th floor for 2 days. the cleanliness of the room was bad, they only threw away the rubbish and fold the bed comforter, obvious dust and hairs on the floor are not swept or vacuumed. unable to sleep sometimes when noises are heard clearly from the corridor. overall, the hotel location is good and comfortable, i will come back to stay for my next holiday, but hope that the cleaning service can be improve.
Recenzirano 12 studenog 2015

SIM od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Deluxe Queen
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
Hotel truly value for money
Easy to locate, variety of food stores within walking distance, convenience parking space.
Value for money. Convenience place to stay while visiting UNIMAS, Kuching City and nearby tourist locations. Wifi was available most of the time but occasionally with weak signal.
Recenzirano 11 studenog 2015

ESTHER od Malezija
Grupe
Twin soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Nice Stay
Friendly staff, comfortable bed
Quite good. You can have taxi easily or there's a bus stop there. Beside it will be the bowling centre and supermarket with food courts behind.
Recenzirano 30 listopada 2015

SIEW od Malezija
Grupe
Trokrevetna s Prozorom
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
Mega Inn
Expansive
Recenzirano 18 listopada 2015

Poay od Malezija
Solo putnici
Deluxe Queen
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
Unforgettable online booking
Poor There's routers outside rooms but wifi couldn't connect 😓 Got to hold the shower for showering, Noisy at night and early morning as maybe too closed to ground floor and 'yaks' from window view😫
Recenzirano 07 listopada 2015

Sheau od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Mega Family Soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2015
Not bad with Mega Family Room
clean, room size quite big, nearby got a lot of food
Good, value with money
Recenzirano 30 rujna 2015

ROGER od Malezija
Solo putnici
Twin soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2015
Nice stay
Location, affordable rate & comfortable
Good
Recenzirano 14 rujna 2015


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: