Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Izvrsno



od 752recenzija
  • Čistoća: 9,4
  • Objekti 8,5
  • Lokacija 9,5
  • Udobnost/standard sobe: 9,3
  • Uslužnost osoblja: 9,4
  • Vrijednost za novac 9,3
  • Hrana/objedi: 8,5
Sortirano prema

MELISSA od Malezija
Par
Deluxe balkon
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
great location
good location, wide spread of breakfast, friendly staffs
pleasant short stay
Recenzirano 14 ožujka 2015

Ken od Australija
Par
Deluxe balkon
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
Excellent staff
Staff were extremely helpful. Good location for shopping. Close to many eateries
Cannot recomend this hotel highly enough. The staff were incredibly helpful and polite. Good location for shopping. Stayed at this hotel on our return visit to Hanoi.
Recenzirano 08 ožujka 2015

Rashad od Ujedinjeno Kraljevstvo
Grupa
Superior
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
Excellent
Staff, Room, Location
Our stay was wonderful but made even better by the staff who kept us talking about them even after we left to go home. They were helpful and patient in helping us find places to eat and helping us to arrange a trip to Ha Long Bay.They were easy to talk to, we spent some of our time talking and laughing with them. The rooms were extremely comfortable and the rose petals on the bed and in the sink were thoughtful, it took until I was ready to go to bed to put them in the bin, it felt like a shame. Also, the inclusion of a laptop in each room was a very welcome surprise. The hotels location was ideal, plenty of restaurants, cafes and shops within short walking distance!
Recenzirano 16 veljače 2015

Peter od Švedska
Solo putnik
Superior
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2015
Fantastic!!
Location, service, cleanliness, frienliness,atmosphere
Very professional and serviceminded staff. They do whatever they can to make you feel at home and welcome.
Recenzirano 13 veljače 2015

Sinead od Irska
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
Fantastic hotel
Staff , location , price
Fantastic hotel , great location , staff are brilliant can't do enough for you . Made to feel very welcome .
Recenzirano 28 siječnja 2015

JEONG od Južna Koreja
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
very comportable and friendly
compotable friendly helpful
very Good Room is small but clean and compotable
Recenzirano 04 siječnja 2015

Taksin od Tajland
Obitelj sa starijom djecom
Superior
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2014
Worthwhile hotel, kindness staff, good location
Location, staff, price
It was great. 3 star hotel but luxury more than we expect
Recenzirano 04 siječnja 2015

Isla od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
Fantastic location, helpful staff
Very friendly helpful staff. Clean comfortable room. Fantastic location. Amazing value.
Amazing value for money. Staff also provided us with maps and top tips on local food and places to go plus made bookings for us. Would definitely recommend!
Recenzirano 02 siječnja 2015

Mitch od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
Little gem in Hanoi
Staff was amazing, room was big, room was super clean
Not one complaint. Very good experience
Recenzirano 29 prosinca 2014

Aunya od Tajland
Grupa
Obiteljska Soba s Balkonom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2014
Good hotel to stay
Food, service, facility
Good location and very good service.
Recenzirano 23 prosinca 2014


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: