Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 1952recenzija
  • Čistoća: 7,4
  • Objekti 6,9
  • Lokacija 9,2
  • Udobnost/standard sobe: 7,4
  • Usluga 7,7
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 6,7
Sortirano prema

Barbara od Australija
Par
Standard queen soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Very pleasant stay and so handy to shops, transport etc
Excellent buffet breakfast
Recenzirano 19 rujna 2016

Daniel od Australija
Obitelj sa malom djecom
Superior trokrevetna soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Great hotel
Close to everything worth seeing and shopping.
Recenzirano 19 rujna 2016

Daniel od Australija
Obitelj sa malom djecom
Standard queen soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Awesome
Enjoyed our stay. Staff very accommodating.
Recenzirano 19 rujna 2016

Morrish od Australija
Par
Standard queen soba
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
Fantastic location
Very comfortable. This time we still looked out over a lane way but it was a much lighter room . My only complaint is that our airport bus was not booked. The location is perfect as almost everything is within walking distance.
Recenzirano 17 rujna 2016

Tommy od Indonezija
Solo putnik
Standard queen soba
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
OK
value for money
Recenzirano 17 rujna 2016

Kek od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard queen soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Convenient and strategic
Very conveniently access to good food in walking distance.
Recenzirano 16 rujna 2016

azizah od Malezija
Grupa
Standard queen soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Very good 👍👍👍👍👍
All staff are very helpful person
Recenzirano 15 rujna 2016

Cassandra od Australija
Par
Standard queen soba
Boravili ste 5 noći u rujan, 2016
Good if you want the basics
Rooms are small and aged not overly clean but seen worse. Only let down was a constant rattling sound from air conditioner duct and bad smell in hallway. Good location!
Recenzirano 15 rujna 2016

Ms od Australija
Obitelj sa starijom djecom
Standard queen soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Excellent locationUnfortunately loud disturbing mechanical noise came from roo 624 making it hard to
As stated above- best thing its location but rooms need updating like you have find with bathroom New supportive mess needed New carpet Room too noisy with mechanical noises 24/7
Recenzirano 08 rujna 2016

sandra od Australija
Poslovni putnik
Standard queen soba
Boravili ste 6 noći u kolovoz, 2016
Great Service by Staff
Staff very obliging as I am a regular traveller with lots of luggage. Thank you Mercure Welcome, great location, great restaurant
Recenzirano 06 rujna 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: