Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 863recenzija
  • Čistoća: 6,9
  • Objekti 5,9
  • Lokacija 8,0
  • Udobnost/standard sobe: 7,4
  • Usluga 7,1
  • Vrijednost za novac 7,1
  • Hrana/objedi: 6,9
Sortirano prema

AWANG od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Considerable!
Valued for money and great location
Recenzirano 31 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

junita od Malezija
Grupa
3 sobni apartman
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
family wedding
pros location near mall. cons rooms appear a bit dated but we got 3 bed room which was spacious. main dissapointment was attitude of restaurant servers/waiters esp on sunday morning 28/8. rather rude and unattentive when ask for more coffee, small spoon for children n fresh scrambed eggs io soggy prepared eggs. reception was helpful except for that 1 guy that we encountered when ask for early check in at around 12 noon on 26/8. even asked if we had experience working in a hotel
Recenzirano 30 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Nazri od Malezija
Poslovni putnik
Standard double ili twin soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Not good
I dont like
Recenzirano 28 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

SHAMROSLEE od Malezija
Grupa
3 sobni apartman
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
The suite room is awesome
Booked suite room for our Kuching Marathon weekend. Very spacious and clean. Had a great stay here.
Recenzirano 24 kolovoza 2016
Jedan putnik smatra recenziju korisnom. A vi?

WIDAWATIE od Malezija
Grupa
Standard soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Friends
I booked MP for my daughter & friends to stay coz its convenience & sequre. Please show respect to them even though they still under age to check in. The booking made by me, the mother. The receiption staff can call me directly if any doubt.
Recenzirano 21 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

George od Indonezija
Poslovni putnik
Standard soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
One of the worst room i ever stayed in a 4 star hotel. The hotel is old but the rooms r ancient.
The standard rooms r soooo terrible, it's worse than a 2 star hotel rooms. The bath rooms r better than the rooms itself.
Recenzirano 20 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

WILFRED od Malezija
Poslovni putnik
Standard soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Should be accept all include breakfast.
Recenzirano 20 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

toh od Malezija
Poslovni putnik
Standard soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Need to upgrade
Too old need to upgrade.overall worth it for short stay.
Recenzirano 19 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Zakiah od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Dvosobni apartman
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
room need refurbish, room leakage through windows when its raining, breakfast lousy, not much channels tv, gym equipment outdated and spoilt, Overall, will be 1st & last stay
Recenzirano 18 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mellona od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Great Location but very dated room
This hotel has great location but its room currently stuck in the 90s. There is better hotel nearby with fresh and modern furniture.
Recenzirano 17 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: