Rezerviraj sada: Mersing Merlin Inn

Vrlo dobro
Temeljeno na 129 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,6
89% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (129)
7,6
Vrlo dobro
Temeljeno na 129 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:7,7
Objekti7,0
Lokacija7,4
Usluga8,0
Vrijednost za novac7,8
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Malaysia
简体中文
Nederlands
više
Vrsta sobe
Standard Twin
Standard Queen
Sortirano prema
Prikazuje se 64 komentara potvrđenih gostiju
7,6
Vrlo dobro
MAIZUL od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Twin
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Good ”
Good n nice....but lack of food for breakfast. No buffet.
Recenzirano 20 prosinca 2017
10,0
Izvanredno
SHAHARIAH od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Comfortable and Relaxing”
Eventhough there is no beach near the hotel, they have swimming pool which good for family with kids. Breakfast was good and delicious. No buffet breakfast. They will take your order and cook for you immediately. Nice hotel and very comfortable. Value for money. All the best....
Recenzirano 18 prosinca 2017
8,0
Odlično
Alias od Malezija
Grupa
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Value For Money”
Peaceful place to stay
Recenzirano 13 prosinca 2017
6,4
Dobro
Mayuresh od Indija
Par
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Nice Hotel”
You get what you pay for. Staff is good. Hotel rooms are upto the mark. My rating 7/10. For Mersing has limited options this one is good...!!
Recenzirano 26 studenog 2017
9,2
Izvanredno
ANAS od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Value for money”
Have bthtub
Recenzirano 22 listopada 2017
5,6
Eva od Malezija
Par
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Clean room”
Simple and clean room, good job for housekeeping. However, we were disappointed to find that the walk-in rate is cheaper than Agoda's offer price...
Recenzirano 20 listopada 2017
8,8
Odlično
jasmine od Malezija
Par
Standard Queen
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2017
Odlično”
very nice accomodation ! perfect for a privacy- needed gateway. but if only we can have plenty of choices for breakfast,it'll be much better ;)
Recenzirano 18 listopada 2017
8,0
Odlično
Othman od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Nice and quiet and feel relaxing”
Need to improve more and better variety of breakfast
Recenzirano 10 rujna 2017
7,6
Vrlo dobro
Teck od Singapur
Grupa
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Om for a night”
This hotel is on the way heading out of town. First of all, this hotel is better for those with own transport. Did not find any places to eat nearby, would have to head towards the beach or town for that. Not a easy walk. Rooms are clean but aged. There is not fridge in the room. No lift so those with mobility issues please ask for ground floor. Breakfast is a choice of western or nasi goreng with tea/coffee and orange juice. An OK place to spend the night.
Recenzirano 06 rujna 2017
7,6
Vrlo dobro
frans od Nizozemska
Par
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Good hotel but a bit far from town”
This is a good hotel with good facilities. A very clean and large pool, large and clean rooms. It is a bit far from Mersing town if you are walking, but staff will provide free shuttle upon request. Beach is nearby. Hotel is far enough from the road to be quiet and comfortable. Plenty of parking behind hotel. Quick laundry service. Good food in restaurant and excellent service. Wifi is too weak in the room, but works well in lobby and restaurant. No elevator.
Recenzirano 03 rujna 2017
4,0
SITI od Malezija
Poslovni putnik
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Peacefull enviroment”
The place is not to far from the city or a pantai. It a nice and quite place. For the cleaness, the toilet was not so clean and need to be care especially the bathtub.
Recenzirano 30 kolovoza 2017
8,4
Odlično
Alicia od Australija
Grupa
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Great stay”
Clean place Value for money Nice pool Good enough breakfast Cons Maybe bathrooms needs a bit more attention in clean Beds and pillows very comfortable Balcony Quite place away from Main road
Recenzirano 25 kolovoza 2017
8,4
Odlično
Sofia od Malezija
Solo putnik
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
good stay”
very quiet place, near to town
Recenzirano 15 kolovoza 2017
5,6
chee od Singapur
Solo putnik
Standard Twin
Boravili ste 2 noći u veljača, 2017
nice swimming pool”
rooms on top are musty smell
Recenzirano 13 kolovoza 2017
7,6
Vrlo dobro
Soo od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Vrlo dobro”
the hotel is good location but the breakfast is very limited.
Recenzirano 31 srpnja 2017
10,0
Izvanredno
HUI od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Clean Room and Nice Hotel”
The hotel is an old hotel but we were in a great surprise that the cleanliness of the hotel, the facility like swimming pool and the friendliness of the staff in the hotel are perfectly great! The breakfast we just right and it is really worth for what we paid. We enjoy our stay and we will definitely come again for sure!
Recenzirano 04 srpnja 2017
3,2
Chuen od Malezija
Poslovni putnik
Standard Queen
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2017
Prihvatljivo”
Very old hotel. Need refurbish.
Recenzirano 17 lipnja 2017
8,8
Odlično
jiun od Malezija
Poslovni putnik
Standard Queen
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2017
Beyond Expectation”
Good place to stay and it is beyond my expectation with the room condition and service tendered. Breakfast portion is a bit small but overall I am happy with my stay. Nearby Pasaraya Jimat where you can get your groceries and necessities. Don't forget to visit Kafe Kenangan Lama but authentic Thai's cuisine at ultra affordable price, restoran Ee Lo for the famous curry fish head/body!
Recenzirano 14 lipnja 2017
8,4
Odlično
Roxanne od Sjedinjene Američke Države
Par
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
We loved the staff and the dinner was fabulous ”
It's a little far from town but for us coming back from Tioman island it was very relaxing
Recenzirano 11 svibnja 2017
8,0
Odlično
Robert od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Good place to stay before or after visiting Tioman Island”
A typical basic rural Asian hotel. Nothing fancy, though there is a swimming pool. Located about a mile outside Mersing Centre it is on the edge of town and very quiet. A good choice if you need to spend a night in Mersing because your transport arrangements do not tie in with the ferry times to Tioman. The taxi fare to the jetty was 10 or 12 Ringgits. In town taxis can be difficult to find, certainly later in the evening. It is always worth checking the bus station as some taxis wait there. Or make sure you have a phone number for a cab. I would certainly use the hotel again if needed when travelling to Tioman.
Recenzirano 31 ožujka 2017
9,2
Izvanredno
Alan od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Generally great.....”
Great welcome on arrival, very friendly and helpful reception staff. Fairly basic but comfortable room with good quality bedding, powerful hot shower and a TV with some English language channels. We had a room with adjoining door to the next room and we could hear everything very clearly through the (locked) door when they returned at 1am, which kept us awake, so avoid this kind of room if you want peace and quiet. Lovely pool, great to cool down after a long hot journey. Good value for money. Breakfast ok. We only stayed one night and we were generally happy with our stay, but would ask for a room without an adjoining room if we stayed again.
Recenzirano 30 ožujka 2017
9,6
Izvanredno
Farhana od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Queen
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2017
A+ for cleanliness”
I had a 4D/3N stay at this hotel. Looking at the facade, i was initially unsure whether to book it or not as it seems old. But taken into acocunts all those positive comments, we decided tp try anyways. And we were not disappointed! The hotel is quite, located on a higher ground so that u can get to see the sea from afar. Hotel is old BUT has been refurbished. Basic facilities in the room but i appreciate that they provide Spritzer Mineral Water and Sunsilk Shampoo for guests. Even a 5star hotel would just provide a cheap drinking water. Bathroom was surprisingly clean and doesnt have any foul smell. Only drawback is that they serve ala carte American Breakfast daily. I had to eat the same thing everyday, and it is just upsetting. Other than that, i had a pleasant stay. Oh and staff are friendly and passionate in their job.
Recenzirano 28 ožujka 2017
9,2
Izvanredno
fakhruddin od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Queen
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2017
The best”
Taking out its too simple breakfast, evrrything is awesome
Recenzirano 27 ožujka 2017
5,6
Leslie od Singapur
Par
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Very Helpful and nice staff”
Very helpful and nice staff. We arrived at 1am, no more taxi to go from Mersing center to the hotel. One staff came to pick us up with a car and was nice enough to arrange for a drive to Tanjung Gemok jetty at 5am on the same morning. Hotel is not very well located to catch bus or transport. Rooms are not sound proof enough as we could hear the neighbor snore ;) But overall it was great to meet a staff team so kind.
Recenzirano 27 ožujka 2017
8,8
Odlično
Nadhrah od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
I like the fact that they refurbished the furniture and fittings. The surroundings were v peaceful”
I like the room. very clean and minimalist style. The hotel is antique but it smells new. Keep up the good work. The only one cons is the breakfast as they don't have buffet spread but they offered American breakfast set. To me it was OK because you can easily find your own breakfast near the beach area. With the price I paid for the room, it's value of money.
Recenzirano 24 ožujka 2017
8,0
Odlično
NUR od Malezija
Poslovni putnik
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
comfort stay ”
very nice and quite stay
Recenzirano 13 ožujka 2017
8,4
Odlično
Mohd od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Fully satisfied.”
Nil
Recenzirano 22 siječnja 2017
4,8
khairul od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
just ok”
not happy with the breakfast..i thought it's buffet but it is not
Recenzirano 30 prosinca 2016
9,6
Izvanredno
Muaz od Malezija
Par
Standard Queen
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2016
Spacious room, humble staff!!”
The room itself is spacious, even got swimming pool to have fun with your partner and kids. Highly recommended!
Recenzirano 28 prosinca 2016
8,0
Odlično
ANAS od Malezija
Par
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Nice with the price”
Antique hotel with new equipment, very nice indeed, but breakfast 2star only other thing nearly perfect.
Recenzirano 26 prosinca 2016
6,4
Dobro
Andreas od Švicarska
Par
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Hotel mit Pool”
Das Hotel ist nicht schlecht, der Pool macht Freude. Das Hotel ist aber ziemlich abgelegen, zu Fuss braucht man ca. 30 Min bis in die Stadt. Das Hotel ist wohl sehr schlecht ausgebucht wir waren die einzigen Gäste. Zu Essen gab es nichts ausser Bier und Cola. Tipp, wenn man zur Hauptstraße runterläut hat es auf der anderen Straßenseite der Hauptstrasse ein Restaurant wo man für ein Trinkgeld frischen Fisch vom Grill bekommt. Also, wenn man eh nur schlafen will um am anderen Morgen die Fähre zu nehmen passt das Hotel gut. Für einen längeren Aufenthalt wäre es mir zu abgelegen.
Recenzirano 09 svibnja 2018
4,4
Nic od Nizozemska
Par
Standard Queen
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2017
Goed en schoon bed, badkamer is dringend toe aan renovatie.”
Het bed was schoon en goed. De badkamer was niet goed schoon en moet dringend worden gerenoveerd. Ondanks dat het hotel een behoorlijk eindje van de weg ligt, hadden we 's-nachts last van motoren/auto's die de weg blijkbaar gebruiken als racebaan.
Recenzirano 13 kolovoza 2017
8,0
Odlično
Els od Belgija
Solo putnik
Standard Twin
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2017
Vrlo dobro”
Na vraag van de shutteldienst was het geen probleem om ons weg te doen en terug te komen halen van de stad We moesten wel even aandringen dat dit een service was die ze gratis aanboden Al de rest zeker in orde, vriendelijk personeel en mooie kamer
Recenzirano 09 kolovoza 2017
10,0
Izvanredno
Hyewon od Južna Koreja
Par
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
하루였음에도”
완벽했다. 직원분들친절하고, 티오만 간다고하니 차로 항구까지 데려다주셨다. 조식무료, 조식이나 룸서비스. 음식최고. 수영장도깨끗
Recenzirano 14 lipnja 2017
6,0
Ping od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
靠近码头,两间卧室可通行”
毛巾有点不是很干净
Recenzirano 20 ožujka 2018
6,4
Dobro
DanioWong od Malezija
Par
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
还好”
整体不错,只是房间有点小,早餐有点简单
Recenzirano 16 listopada 2017
10,0
Izvanredno
XING od Kina
Obitelj sa starijom djecom
Standard Twin
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2017
非常棒”
非常棒
Recenzirano 03 veljače 2017
2,0
Mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
menyeramkan”
tidak sesuai kerana tempahan siap sarapan pagi, bila tiba d kefe utk sarapan, pelayan ambil oder ala carte...first time g hotelsarapan pagi ambil oder..hahahah
Recenzirano 09 lipnja 2018
8,0
Odlično
Haslina od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Queen
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
Puas hati”
Tenang, selesa, nyaman, malam kawasan parking agak sunyi dan seram sikit
Recenzirano 18 travnja 2018
8,4
Odlično
shahrool od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Queen
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
Cuti-cuti malaysia”
Suasana yang tenang, menu hidangan makanan yang sedap dan enak.
Recenzirano 24 ožujka 2018
8,0
Odlično
Mohd od Malezija
Par
Standard Queen
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
Puashati”
Baik
Recenzirano 22 veljače 2018
9,2
Izvanredno
Halim od Malezija
Poslovni putnik
Standard Queen
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2017
Awesome”
Kriteria paling utama kena ada parking kereta dan di sini ada 3 covered parking, siapa cepat dia dapat. Tinggal di sini 4 hari 3 malam. Tempat senyap dari kebisingan kota. Layanan istimewa umpama anak raja bila di sini. Provide American breakfast tapi boleh request untuk mee goreng atau nasi goreng kalau tinggal lebih dari sehari tapi beritahu lah staff dia awal2x. Tempat atas bukit jadi request bilik yg mengadap laut dapat view cantik sikit. Channel astro banyak dan clear. Ada swimming pool untuk budak2x dan orang dewasa (3 kaki ke 6 kaki dalam) tapi tiada life guard ya. Staff semua cantik2x dan ensem2x dan baik2x dan penuh dengan senyuman dan akan cuba membantu supaya anda selesa sepanjang berada di sini.
Recenzirano 17 siječnja 2017
8,0
Odlično
M od Malezija
Par
Standard Queen
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Selesa dan tenang”
Pekerja yang baik dan mesra pelanggan. Menyediakan menu makanan yang sedap dan kenderaan untuk dihantar ke jeti mersing.
Recenzirano 12 prosinca 2016
6,8
Dobro
arito od Japan
Obitelj sa malom djecom
Standard Twin
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
値段相応”
のサービスとロケーション 悪くはないです。 鄙びた熱海の旅館みたいな雰囲気でした。
Recenzirano 08 travnja 2018