Rezerviraj sada: Micasa All Suite Hotel

Odlično
Temeljeno na 1172 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
8,3
90% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (1172)Booking.com recenzije (900)
8,3
Odlično
Temeljeno na 1172 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:8,6
Objekti8,2
Lokacija8,1
Udobnost sobe i kvaliteta8,4
Usluga8,6
Vrijednost za novac8,4
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
简体中文
Bahasa Malaysia
日本語
više
Vrsta sobe
Trosobni premier
Executive Premier Three-Bedroom Studio
Grand Premier Three-Bedroom Suite
1 spavaća soba Premier
više
Sortirano prema
Prikazuje se 794 komentara potvrđenih gostiju
8,0
Odlično
Michelle od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Jednosobni studio
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Room Was Excellent But...”
The room was excellent with a small kitchen. The stay was pleasant. However there 2 minor problems. 1. Kettle has stained in it. The replacement unit the staff sent still has stained. You should change all your kettles to stainless steel. 2. The swimming pool floor looks dirty. Lots of leaves in there. Need refurbishing.
Recenzirano 10 travnja 2018
10,0
Izvanredno
IZUAN od Malezija
Par
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Large and clean room, friendly staff, good location”
Meet my expectations
Recenzirano 10 travnja 2018
9,6
Izvanredno
Feisal od Malezija
Par
1 spavaća soba Premier
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2018
Nice Classy Hotel”
Clean room. Comfortable bed. Well equiped kitchen.recommended stay in KLCC area
Recenzirano 08 travnja 2018
8,8
Odlično
Ain od Malezija
Solo putnik
Jednosobni studio
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018
Good times”
Something was wrong with the sockets, can’t seem to charge my macbook.. other than that it’s great
Recenzirano 06 travnja 2018
9,6
Izvanredno
Nadia od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Good stay!”
Not so much choices of breakfast. Other than that, everything are awesome especially the room! Staff very helpful & friendly.
Recenzirano 05 travnja 2018
10,0
Izvanredno
SYAHIR od Malezija
Solo putnik
Jednosobni studio
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Studio room my favourite!”
The king bed so comfortable! I love it! Would definitely come here again
Recenzirano 04 travnja 2018
2,0
Than od Mjanmar
Poslovni putnik
Jednosobni studio
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
Prihvatljivo”
I booked for other person so it will not applicable for me to review it.
Recenzirano 02 travnja 2018
9,6
Izvanredno
Jess od Malezija
Poslovni putnik
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Very big room!”
Is a suite-type room come with kitchen. The room is very big and nice. Will come again for sure.
Recenzirano 30 ožujka 2018
9,2
Izvanredno
AHMAD od Malezija
Poslovni putnik
Jednosobni studio
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Excellent price”
Good stay
Recenzirano 28 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
Rekha od Singapur
Grupa
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Had a pleasant stay”
Excellent customer service Friendly and attentive staff Beyond expectation
Recenzirano 24 ožujka 2018
8,4
Odlično
kumuthadavi od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
2 sobe Deluxe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Odlično”
Everything is great except the location.
Recenzirano 24 ožujka 2018
5,6
Muhammad od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2018
Room was very spacious n well maintained. Staff was helpful. ”
Not much eating establishments or malls nearby the hotel so getting around will be very difficult if you are not driving. Breakfast spread could be much better. We went breakfast at 9.30am n found some of the food cold and not fresh. Choice is limited.
Recenzirano 21 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
Tan od Malezija
Poslovni putnik
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Good”
Everything is good and nice..
Recenzirano 20 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
Rekha od Singapur
Grupa
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Izvanredno”
Excellent Service Attentive staff Clean room Good facilities Beyond expectation
Recenzirano 20 ožujka 2018
6,0
Chawei od Tajvan
Par
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2018
Big room. Old facilities”
It's an old hotel at bad location, have to walk 25mins to twin tower. But the room is big and view is good. Just pls change your electric boiler it's so dirty
Recenzirano 15 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
Chintana od Malezija
Poslovni putnik
Jednosobni studio
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Clean Big Room ”
I stayed at the studio room, the room was really big , clean & spacious, and highly recommended if you going for US Embassy Visa Interview, really near and walking distance.
Recenzirano 15 ožujka 2018
7,2
Vrlo dobro
John od Australija
Poslovni putnik
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2018
A very pleasant stay . , Dated a very early check in and of late check out .”
Large room with spacious bathroom good shower .
Recenzirano 12 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
Irene od Malezija
Poslovni putnik
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Room is clean and the staff is very helpful”
I think this is a 4th time that staying at Micasa within half year. I like this hotel because the room is very clean, huge space and the staffs are very helpful. The food at Deli Restaurant also very delicious and price is reasonable. I will continue to choose Micasa as my first option for my next business trip to KL.
Recenzirano 11 ožujka 2018
8,4
Odlično
Tanja od Malezija
Solo putnik
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Hidden gem”
An oasis just a stone's throw from the busy main road. Was here for a work-cation so stayed mostly in the room, which has a decent amount of space and has a nice warm feel to it, so is well-suited for this purpose. Would have loved a dip in the pool but that will have to wait till my next stay.
Recenzirano 09 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
CHRISTINE od Malezija
Poslovni putnik
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2018
Izvanredno”
awesome! very helpful staff. clean.
Recenzirano 05 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
Jia od Malezija
Par
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2018
Good value of money”
Spacious room and comfortable bed. The location is quite near to KLCC too
Recenzirano 05 ožujka 2018
10,0
Izvanredno
NOOR od Malezija
Par
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Perfect”
We stayed at the studio bedroom. It was big, clean, spacious, and we loved everything about this hotel.
Recenzirano 02 ožujka 2018
9,6
Izvanredno
Damien od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Good hotel”
YOu will be surprise with the charm
Recenzirano 19 veljače 2018
6,4
Dobro
Yen od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Nothing good about”
1. The hotel outlook was old especially lobby and the parking. 2. The hotel corridor wall paper was dark yellow color and look dirty. 3. The room so far is good except the toilet bowl was yellow color and someone just urine and never flush yet. 4. The draining system in the shower area was stuck and water drain very slow. 5. The hotel location although is near to KLCC but you will never able walk from hotel due to the main road was so busy.
Recenzirano 13 veljače 2018
10,0
Izvanredno
Mohd od Malezija
Solo putnik
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
What you see is what you will get”
There are times where the pictures are not what you will be getting. This hotel is NOT one of them. The room was so nice I refuse to get out from my bed. Oh my how good the pillows and the beddings were, I wish I could have spend more time snuggling underneath the comforter. There was a minor hiccup with the management, but nothing could not be settled with a smile and civilized conversation. Highly recommended for anyone looking for a secluded oasis in the middle of a busy city.
Recenzirano 13 veljače 2018
8,8
Odlično
TAN od Malezija
Solo putnik
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Walk to US Embassy just 2 minutes”
I booked here cause had an interview for apply Visa at US Embassy, really really convenience. If you wanna go to shopping area, need book a cab or Uber early 20 minutes before hang out, cause traffic sometimes are worst.
Recenzirano 12 veljače 2018
6,8
Dobro
Billy od Malezija
Par
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Dobro”
Can renew parking place
Recenzirano 08 veljače 2018
8,0
Odlično
Siti od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste 2 noći u veljača, 2018
Clean room. Nice hotel. Friendly and helpful staff”
Clean room. Nice hotel. Friendly and helpful staff. Spacious room.
Recenzirano 06 veljače 2018
9,6
Izvanredno
Jason od Sjedinjene Američke Države
Obitelj sa malom djecom
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
Izvanredno”
Close to KLCC and to the various embassies.
Recenzirano 03 veljače 2018
10,0
Izvanredno
Muhammad od Malezija
Par
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste 2 noći u studeni, 2017
Good Stay”
Good Stay
Recenzirano 02 veljače 2018
8,0
Odlično
Nor od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior s dvije spavaće sobe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Vrlo dobro”
Everything was great
Recenzirano 01 veljače 2018
9,6
Izvanredno
Nur od Malezija
Poslovni putnik
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
all good stay in Micasa. super fast check really effiecient!”
the staff there are really friendly! i had good time stayin there. its just it would be great if the hotel comes with breakfast option :)
Recenzirano 30 siječnja 2018
10,0
Izvanredno
KIING od Malezija
Solo putnik
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Clean and Beautiful Hotel”
Good
Recenzirano 29 siječnja 2018
9,6
Izvanredno
Elaine od Malezija
Solo putnik
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Superb stay!”
Fantastic view from our room during new years eve! We can see the fireworks from KLCC. Complete kitchehette, cozy bed and pillows, i like the interior design of the room. Will stay here again in the future.
Recenzirano 29 siječnja 2018
9,6
Izvanredno
Elaine od Malezija
Par
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2017
Superb Stay”
It was a great stay! Will stay again here soon! Huge room size with complete kitchenette! I would love to stay here whenever I am in Kuala Lumpur!
Recenzirano 29 siječnja 2018
10,0
Izvanredno
Xue od Singapur
Par
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2017
Clean and comfortable”
Its a cosy place to stay in. There are cafe nearby too. It is accessible to grab all the way here.
Recenzirano 25 siječnja 2018
10,0
Izvanredno
mazna od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
The best hotel i ever stayed. The room was spacious and clean. ”
The room was very big and it was unexpected by us because of the price is so cheap for the studio room. And the view was so nice... when ever we go down to kl, we will definitely stay here again and again.
Recenzirano 24 siječnja 2018
6,8
Dobro
Elna od Singapur
Par
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Dobro”
Very old hotel. Suggest to be updated
Recenzirano 21 siječnja 2018
7,6
Vrlo dobro
David od Ujedinjeno Kraljevstvo
Poslovni putnik
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste 7 noći u rujan, 2017
Recommended”
Great little hotel Bar okay Breakfast average Location okay Room greats Facilities okay
Recenzirano 17 siječnja 2018
10,0
Izvanredno
amiruddin od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Comfortable and value for money”
Rare to find a good and cheap hotel in the middle of kuala lumpur. Hotel interior is a little bit old but well maintained.
Recenzirano 16 siječnja 2018
6,8
Dobro
Evelyn od Australija
Obitelj sa malom djecom
2 sobe Deluxe
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2017
Dobro”
Beautiful rooms but cleanliness is a major issue. The bathrooms and kitchenette especially lacked the standard of cleanliness I expected in a 5 star hotel suite. I had to buy a mold killer and clean all the nooks and crevices in the shower stall myself. The general staff were very friendly and helpful at all times, however, I did have issues with the manager on duty, Mr Kalen Anthony, when I checked in and I had problems with my entire 2 bedroom hotel suite smelling of food as the fumes seemed to be circulating in the rooms through the air conditioning vents. He seemed clueless and very unprofessional the way he handled the situation which was very frustrating. Other than that, Micasa was a very comfortable and cozy stay and I especially loved the concept of the four poster beds.
Recenzirano 16 siječnja 2018
10,0
Izvanredno
ahmed od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
very recommended hotel to stay for short or long trip”
hotel, location, price, cleanliness, staff, environment, in terior/exterior was perfect. my 3months old baby also happy stay at Micasa.
Recenzirano 10 siječnja 2018
9,6
Izvanredno
Aaina od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior s dvije spavaće sobe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Great place for staycation with our elderly parents. Everything about the place was on point!”
Love the place, spacious rooms, well equipped, clean and complete in all sense. Will definitely consider this place again for future stays
Recenzirano 06 siječnja 2018
9,6
Izvanredno
Farah od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Trosobni premier
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2017
Great Stay for the family”
We had a great and safe stay at Micasa! The rooms were large enough for our 6 pax plus 2 children with clean toilets and comfy beds. The swimming pool is a little small and crowded but it suffice for the children. Gym facilities were great. Service was exceptional as well. Distance is okay -- away from the city but almost 10 minutes to everywhere. It is near TAPAK - street food urban dining which is kind of nice (also 10 mins drive). We had a safe outdoor parking spot for our high-roof bus as well. Thank you Micasa! Will come back!
Recenzirano 04 siječnja 2018
10,0
Izvanredno
Aubrey od Malezija
Par
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
More satisfied than what we expected”
Very clean, new concept for me
Recenzirano 03 siječnja 2018
8,0
Odlično
ALLAN od Malezija
Par
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Hotel ”
Location was great and central, environment was fine, just the furniture & interior is dated.
Recenzirano 02 siječnja 2018
9,2
Izvanredno
Jordan od Malezija
Par
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Spacious room with kitchen”
Spacious room and clean. We had a pleasant stay. Will visit to this hotel again.
Recenzirano 02 siječnja 2018
8,8
Odlično
Sean od Ujedinjeno Kraljevstvo
Poslovni putnik
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Very comfortable”
Really nice room at a good price Staff are very kind and helpful Easy access to taxis or short walk to Ampang park station
Recenzirano 01 siječnja 2018
9,2
Izvanredno
Rahimah od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Studio s jednom spavaćom sobom
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2017
Great hotel”
Everything was good. The room is spacious n clean. The staff is friendly n efficient from check in till check out even the restaurant as well. The buffet spread was good n quite a variety. Even the concierge staff is friendly n play with our daughter. Only it will be good if the lift can access till carpark because we need to climb the stairs from the carpark to main lobby.
Recenzirano 01 siječnja 2018
8,0
Odlično
Nur od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Trosobni premier
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Best Place for Family”
Stayed at three bedroom. Best for family with more than 5 ppl. You get to stay together in 1 room and very spacious. Equipped with cutleries/plates/oven and fridge too. The wifi is strong not those typical type of connection. Breakfast was okay.
Recenzirano 01 siječnja 2018