Rezerviraj sada: Mirage PD Hotel

Dobro
Temeljeno na 317 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
6,8
83% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (317)Booking.com recenzije (636)
6,8
Dobro
Temeljeno na 317 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:6,8
Objekti6,2
Lokacija7,4
Udobnost sobe i kvaliteta5,5
Usluga6,8
Vrijednost za novac7,0
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Malaysia
简体中文
Bahasa Indonesia
više
Vrsta sobe
Deluxe s Dva Odvojena Kreveta - bez Prozora
Superior
Obiteljska
Premier
više
Sortirano prema
Prikazuje se 150 komentara potvrđenih gostiju
4,0
ST od Malezija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Noisy and toiletries”
Noise can be easily heard from neighbouring room. Toilet shampoo not top up after our first night stay. After request, night security guard came to top up shampoo at 10.00pm and security guard commented that he had to top up shampoo at night on numerous occasions. The toilet bowl was not clean after our first night and did the cleaner change the bed sheet and pillow case before we check in, yak
Recenzirano 10 siječnja 2018
6,8
Dobro
nurhaleena od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Dobro”
iron need every level
Recenzirano 09 siječnja 2018
5,6
NORMASTURA od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Strategic & convenient location”
Location is strategic. Room looks a bit old due to water leak mark on the wall. ironing station is at lobby, which is not very convinenient. Overall room is perfect & worth the price. Just need to improve in building maintenance.
Recenzirano 26 prosinca 2017
9,6
Izvanredno
Masita od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe s Dva Odvojena Kreveta - bez Prozora
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Memuaskan”
Excellent...!
Recenzirano 21 prosinca 2017
6,0
ZUMAIDAH od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2017
Good Location”
Good Location. Easy Parking
Recenzirano 20 prosinca 2017
8,0
Odlično
Ahmad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe s Dva Odvojena Kreveta - bez Prozora
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Easy access”
Centre of PD.
Recenzirano 19 prosinca 2017
8,4
Odlično
AHMAD od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Premier
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Odlično”
Near restaurant many options doby and 24 hour convinience store
Recenzirano 16 prosinca 2017
6,0
Nurain od Malezija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
afforable and nice”
Clean and privacy .
Recenzirano 12 prosinca 2017
4,8
Normala od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Prihvatljivo”
the location is strategic but the room is dusty and toilet is not clean. the room is not comfortable but i love the location... plse improve on cleanliness..
Recenzirano 10 prosinca 2017
4,0
ST od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Prihvatljivo”
cleaner did not wash toilet seat and topup liquid soap after first night
Recenzirano 09 prosinca 2017
6,0
Ameerjan od Malezija
Par
Deluxe s Dva Odvojena Kreveta - bez Prozora
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
just nice”
nice but far from beach
Recenzirano 05 prosinca 2017
6,0
chin od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Iznadprosječno”
No issue for 1 night stay. Room was quite big
Recenzirano 04 prosinca 2017
3,2
Nurul od Malezija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
service bad....no toiletries given...automatic door not functioning. Few staff very rude.”
Not recommended for vacation.
Recenzirano 15 studenog 2017
6,8
Dobro
Noor od Malezija
Grupa
Obiteljska
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Not value for money”
With paying almost rm200 but facilities not up to standard. No close cupboard, no small fridge, no soap for bath, iron at ground floor. For me, it not value for money.
Recenzirano 13 studenog 2017
8,8
Odlično
LOW od Malezija
Solo putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Best budgeted hotel at PD for short stay”
Pro: Budgeted hotel with comfortable environment (7eleven,restaurant,parking), friendly staffs, Cons: Bathroom paip is not well maintained, only suitable for short stay
Recenzirano 13 studenog 2017
4,0
Rosefaizah od Malezija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
At night have drilling sound and knock at table ”
am 1am hear sound knocking from the table ... and drilling at middle at nite...
Recenzirano 12 studenog 2017
4,8
Jan od Filipini
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
"Mirage" is an accurate description”
The photos of this place are nothig like reality. Only the bedsheets and towels in our room were clean. The floor and walls of our room were sticky and disgusting. (Like a sticky brown substance dripoing down all the walls) It is obvious that no maintenance whatsoever is done in the rooms to keep them clean. A dirty towel/rag was left on our toilet when we checked in. The toilet bowl was full of stains. Wifi was slow and unusable (we were on the 3rd floor in the south building) Some good points: as mentioned, the towels and beddings were clean. the towels were thick which was nice. Other than that, there is nothing good to say about this place.
Recenzirano 23 listopada 2017
6,4
Dobro
sok od Malezija
Poslovni putnik
Premier
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
decent budget hotel for short stay”
didn't want to spend much for my night stay, this place is ideal in budget wise and quite spacious (my opinion)
Recenzirano 20 listopada 2017
6,0
Chern od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe s Dva Odvojena Kreveta - bez Prozora
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Vacation with parents”
small hotel, air-conditioning is good, comfortable stay.
Recenzirano 17 listopada 2017
2,0
BEE od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
Noisy”
The room next to us bring kids, the kids crying also can hear like crying at my own room :-(
Recenzirano 07 listopada 2017
6,0
BEE od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
Noisy”
Whatever the room next to us do, we can hear it.
Recenzirano 07 listopada 2017
9,2
Izvanredno
WannYuan od Malezija
Par
Deluxe Queen soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Nice place to stay ”
The location of the hotel is just nice. Behind the hotel is a beach which the crown is not that much like other famous beach.
Recenzirano 24 rujna 2017
8,0
Odlično
Andrew od Malezija
Solo putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Just nice”
Went there for an cycling event in PD. Hotel location is good enough. there is 7-11 downstairs, a few malay food store, laundry bar next to it. cleanliness, if you are not expecting a 5-star hotel, then it is acceptable. toilet is clean, bed is comfy. more than enough. staff is very welcoming.
Recenzirano 18 rujna 2017
10,0
Izvanredno
shan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Premier
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Good ”
We booked premier room. The room is ok. Clean, the hotel is new, location ok. Will come back again.
Recenzirano 04 rujna 2017
6,0
Alken od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe s Dva Odvojena Kreveta - bez Prozora
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Large Room”
Large room and clean. Good for family.
Recenzirano 19 kolovoza 2017
6,4
Dobro
Azraimi od Malezija
Solo putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Dobro”
Receptionist during check-in and check-out so friendly. Room amenities not up to the standard. Shower gel just put in recycle bottle water instead of soap container. Toilet roll didn't change. Bath towel stain.
Recenzirano 14 kolovoza 2017
6,8
Dobro
Nur od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe s Dva Odvojena Kreveta - bez Prozora
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Good for last minute booking”
We decided to spend the night in PD and this hotel is within our budget. 1st room air cond not function when reported to reception they quickly sent us to another room. Really appreciate it! Nice stay overall!
Recenzirano 14 kolovoza 2017
10,0
Izvanredno
Amirul od Malezija
Solo putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Clean”
Clean budget hotel. Nearby to convenient store & restaurant
Recenzirano 09 kolovoza 2017
6,8
Dobro
Trish od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Dobro”
Overall satisfied
Recenzirano 31 srpnja 2017
8,0
Odlično
SITI od Malezija
Grupa
Deluxe s Dva Odvojena Kreveta - bez Prozora
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Good”
Good
Recenzirano 24 srpnja 2017
10,0
Izvanredno
PAUDZI od Malezija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Izvanredno”
Everything execellent at this hotel. Value for money.
Recenzirano 03 srpnja 2017
5,2
Andrena od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe s Dva Odvojena Kreveta - bez Prozora
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Good location and quite convenient but not much facilities”
We've got a quiet room and the hotel is fairly ok, we just wish the room would be a little bigger so that more room to move around
Recenzirano 28 lipnja 2017
8,0
Odlično
James od Malezija
Par
Deluxe s Dva Odvojena Kreveta - bez Prozora
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Not a bad place to stay for a short getaway trip”
Friendly staff, decent room and clean.
Recenzirano 27 lipnja 2017
6,8
Dobro
Tan od Malezija
Grupa
Obiteljska
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Average”
The hotel is worth the money and located at the strategic location. Overall is satisfying.
Recenzirano 27 lipnja 2017
8,0
Odlično
Sue od Malezija
Grupa
Premier
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Overall is wonderfull”
Overall the room is perfect , staff are friendly. But during night, there are lots of noise from motorcycle, and it is quite annoying. can't have a good night sleep at all.
Recenzirano 20 lipnja 2017
6,4
Dobro
CHA od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe s Dva Odvojena Kreveta - bez Prozora
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Spacious room”
Value for money. Many restaurants around that area
Recenzirano 05 lipnja 2017
Greeting From Hotel Mirage, Thanks for staying at Hotel Mirage. We hope to see you again.
Odgovoreno 07 lipnja 2017
Mirage PD Hotel
4,8
Julie od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Prihvatljivo”
Bath rooms are not properly clean. Shower cap not provided Lighting in rooms are rather dim Requested for twin sharing beds BUT got 1 queen beds instead.
Recenzirano 30 svibnja 2017
Greeting From Mirage Hotel. Dear Julie, refer to the order we have received from agoda, you have ordered 2 unit superior rooms which is 1 queen bed each room as stated. Our cleaner tidy up all the rooms each time a guest have check out their rooms. How ever we will look into this matter and avoid future issue. Thanks for staying at Hotel Mirage.
Odgovoreno 07 lipnja 2017
Mirage PD Hotel
6,0
faizan od Malezija
Grupa
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
room blacked out”
our room suddenly blacked out. we have to pack back our things and move in to another room. we are so unlucky that our room lock also suddenly not functioned, we have to wait downstairs waiting for the technician to come and open the lock.
Recenzirano 03 travnja 2017
Greeting from hotel Mirage. We are sorry to hear this from you. Refer to the above mentioned room, our maintainance team have over come the blackout due to some electrical part malfunction in the room. Beside that, our maintainance team also have replaced the door lock's batteries. Thanks for staying with us. Please Come again.
Odgovoreno 22 travnja 2017
Mirage PD Hotel
10,0
Izvanredno
zaimi od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Premier
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Nice ànd clean place to stay ”
Nearby food shop and 7-11 store
Recenzirano 27 ožujka 2017
Greeting from Hotel Mirage PD, thanks for staying with us. Please Come again.
Odgovoreno 22 travnja 2017
Mirage PD Hotel
6,0
Rohayati od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Apartman
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Iznadprosječno”
The location is ok. But at night to noisy coz of karoke near the hotel. The aircond not function
Recenzirano 27 ožujka 2017
Greeting from Hotel Mirage, Thanks for staying at Hotel Mirage. Our Maintenance Team have looked into the air Cond issue and resolved. We also informed the authority regarding the noise from karaoke.
Odgovoreno 07 lipnja 2017
Mirage PD Hotel
6,0
Raihan od Malezija
Grupa
Deluxe Queen soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Good location ”
pros- location close to places nearby, clean room & ample parking spot cons- toilet not so clean, does not provide toiletries (soap, toothbrush & etc.). at night there's a karaoke place nearby and people were singing until 2-3am in the morning which was disturbing.
Recenzirano 20 ožujka 2017
7,2
Vrlo dobro
Khor od Malezija
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
8/10”
worth it, will visit again
Recenzirano 04 ožujka 2017
Greeting from Mirage Hotel PD, Thanks for staying with us. Please Come again.
Odgovoreno 22 travnja 2017
Mirage PD Hotel
8,4
Odlično
THANABALAN od Malezija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Worth for your money !”
Room very clean and spacious. Very quite place. I love this hotel..:)
Recenzirano 01 ožujka 2017
Greeting from Hotel Mirage PD, thanks for staying with us. Please Come again.
Odgovoreno 22 travnja 2017
Mirage PD Hotel
7,2
Vrlo dobro
Zahirah od Malezija
Par
Deluxe s Dva Odvojena Kreveta - bez Prozora
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
Comfortable and affordable ”
Comfortable for my 1night stay,.easy access to food stall,shop and laundry.
Recenzirano 27 veljače 2017
Greeting from Hotel Mirage PD, thanks for staying with us. Please Come again.
Odgovoreno 22 travnja 2017
Mirage PD Hotel
6,0
Shahar od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe s Dva Odvojena Kreveta - bez Prozora
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
PD”
Satisfied
Recenzirano 21 veljače 2017
Greeting from Hotel Mirage PD, thanks for staying with us. Please Come again.
Odgovoreno 22 travnja 2017
Mirage PD Hotel
2,0
Fifa od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
Not recomended”
Attitude staff is very bad. Room not clean
Recenzirano 18 veljače 2017
3,2
Angela od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Apartman
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Very disappointing”
Suite room got beach view as mentioned on above but actually not. Free wifi in all rooms which cannot be access. No hair dryer but mentioned got. Say walking distance to the beach, but no beach there only big "long kang"!! Ask the staff say can walk to the beach but very dangerous, better drive, I think walking to the beach may take an hour lol.
Recenzirano 04 veljače 2017
7,6
Vrlo dobro
syuki od Malezija
Par
Superior
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Very nice hotel and affordable”
The facilities here is satisfactory to me and my husband. The staffs also have high hoapitality and honest as they return my husband ring left at the hotel.
Recenzirano 13 siječnja 2017
Greeting from Hotel Mirage PD, thanks for staying with us. Please Come again.
Odgovoreno 22 travnja 2017
Mirage PD Hotel
6,4
Dobro
ZE od Malezija
Par
Deluxe s Dva Odvojena Kreveta - bez Prozora
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
clean ang cosy”
Great place for business and weekend trip on a budget
Recenzirano 19 prosinca 2016
Greeting From Mirage Hotel. Thanks for staying at Hotel Mirage.
Odgovoreno 07 lipnja 2017
Mirage PD Hotel
3,2
Surindar od Malezija
Par
Deluxe Queen soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2016
Poor service”
Nil
Recenzirano 15 prosinca 2016
Greeting From Mirage Hotel. Thanks for staying at Hotel Mirage.
Odgovoreno 07 lipnja 2017
Mirage PD Hotel