2015

Movenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket

509 Patak Road, Karon, Phuket, Tajland - Prikaži kartu

Fantastično 8,4
na temelju 1187 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1187recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 8,3
  • Lokacija 8,7
  • Udobnost/standard sobe: 8,5
  • Uslužnost osoblja: 8,5
  • Vrijednost za novac 8,0
  • Hrana/objedi: 8,3
Sortirano prema

Mi od Rusija
Obitelj sa malom djecom
Jednosobni apartman
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
A few days at the resort
We stayed at the resort for a few days. We were offered upgrade to villa for a fee. We agreed, but the villa wasn't really worth it... Tiny pool, moscitos. Or, probably, our expectations from villa were higher. The resort's territory is huge and it was a bit confusing how to get to the SPA. The main pool is great. The other two aren't. Kids club was great, but we didn't understand why we needed to make a reservation (and wait for an hour) if there were only two-three kids inside the club. Overall, not great value for money...
Recenzirano 02 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

jesper od Danska
Obitelj sa malom djecom
Superior soba s pogledom na more - King size krevet
Boravili ste 3 noći u listopad, 2015
not bad
will go there again
Recenzirano 26 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Siv od Norveška
Par
Deluxe s Vrtom i Bračnim Krevetom Tipa "King"
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Nice place.
Nice place
Recenzirano 22 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

joo od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljski Apartman - 2 - sobni
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
Family suites with 2brm
Fantastic stay in movenpick. We booked the family suites with 2brm and next to us there is a small pool which is great for the kids and parents supervision. Although we have to cross a small lane to the beach, its no hassle at all but the waves are too strong to swim for young children. Staff were very friendly and attentive as well. Especially the chambermaids, full of smiles and pride when they clean my rooms. We will go back again!
Recenzirano 21 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yvonne od Kanada
Par
Superior soba s pogledom na more - King size krevet
Boravili ste 8 noći u lipanj, 2016
Enjoyed our stay
Movenpick was a great hotel to stay at. Staff were very friendly and the hotel very clean. We found the prices of drinks and food at pool bar and restaurants quite high which is probably why not many people ordered drinks from pool bar and restaurants had very few people. This would not deter us from staying again though. It's in a good location.
Recenzirano 18 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ABDULLAH od Saudijska Arabija
Par
Superior soba s pogledom na more - King size krevet
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
clean
good stuff
Recenzirano 14 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Denise od Australija
Obitelj sa starijom djecom
Superior soba s pogledom na more - King size krevet
Boravili ste 9 noći u veljača, 2016
Great location at Karon
Gardens beautiful and pools lovely. Staff very friendly and helpful. We were upgraded to a residence and the apartment was fantastic. Close to the beach and facilities. Kids had a ball. Very close to the shopping at Karon and not far to pattong. Cannot fault it if you want to stay at Karon beach. Would stay here again.
Recenzirano 14 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

QIANG od Kina
Par
Superior king krevet
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Good but not excellent
Hotel is okay ,just okay
Recenzirano 12 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Thomas od Njemačka
Par
Penthouse u Vili s Malim Bazenom- (krevet tipa "king")
Boravili ste 14 noći u ožujak, 2016
Friendly staff, clean room and nicely landscaped gardens
Friendly staff, clean room and nicely landscaped gardens
Recenzirano 06 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

philip od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Superior soba s pogledom na more - King size krevet
Boravili ste 4 noći u svibanj, 2016
Very large hotel, close to the beach,
This was proberly the low end of the 5 star scale for me. The hotels gym is pretty poor and there is no steam/sauna which I like to find in 5 star hotels. I had a king Seaview deluxe room, the view was unrestricted and very good, however they joined 2 single beds together without telling me, which I thought was a bit cheeky. This hotel is defiantly better for family's then a solo traveller. The pool is more of a kids pool. Breakfast was adequate. There was not one memorable small touch as you sometimes get, therefore I would not stay here again.
Recenzirano 05 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: