Rezerviraj sada: Morak Villa Resort

Vrlo dobro
Temeljeno na 80 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,2
/
10
80% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (80)Booking.com recenzije (22)
7,2
/
10
Vrlo dobro
Temeljeno na 80 recenzijama
Čistoća:7,4
Objekti6,6
Lokacija6,1
Udobnost sobe i kvaliteta7,7
Usluga7,8
Vrijednost za novac7,6
Omogućili provjereni gosti Agoda
Svi jezici
Sve vrste putnika (80)
Svi tipovi soba
Prikazuje se 66 komentara potvrđenih gostiju
6,0
Swee od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2014
family vacation”
clean, serene, affordable
Recenzirano 09 ožujka 2014
8,0
Odlično
MOHD od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste 2 noći u veljača, 2014
Good place to stay”
Quiet, clean & good swimming pool
Everything was good despite one day water shortage on the 1st day. A little bit unlucky but everything back to good on the 2nd day. Recommended to those spend with families. Nice pool also
Recenzirano 06 ožujka 2014
8,3
Odlično
CHOW od Malezija
Grupa
Standard
Boravili ste jednu noć u rujan, 2013
great staff but weird location ”
very friendly staff, value for money and quiet surrounding
Recenzirano 27 veljače 2014
8,0
Odlično
CHOW od Malezija
Grupa
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2013
very friendly staff but not easy location ”
quietness, friendly staff, value for money
Recenzirano 27 veljače 2014
9,7
Izvanredno
TENGKU od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u veljača, 2014
Excellent!”
Easy, Simple & Best!
It'll be great for a family to stay at this resort. Book all available rooms and do any group activity there. Great for family day.
Recenzirano 15 veljače 2014
7,0
Vrlo dobro
Abdul od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste 2 noći u studeni, 2013
it's recommended villa especially for family trip.”
clean, quiet and nice villa
Recenzirano 12 prosinca 2013
8,7
Odlično
Reduan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard
Boravili ste 5 noći u studeni, 2013
Relaxing & comfortable ”
Comfortable Room, Nice design & friendly staff.
Relaxing, have pool for kids, room a bit small & the internet a bit slow, overall was satisfying, staff was friendly, will stay here again.
Recenzirano 05 prosinca 2013
8,0
Odlično
Huzir od Malezija
Grupa
Standard
Boravili ste 2 noći u studeni, 2013
The most Cheapest Resort with Swimming Pool”
Nice room, swimming pool for kids and nice lobby
Excellent. New hotel room. Swimming Pool available for kids. Comfortable room and Cheap. You cannot get this type of room under RM100 from anywhere. Value for Money.
Recenzirano 01 prosinca 2013
9,0
Izvanredno
Syifak od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2013
Nice, welcoming, comfortable”
swimming pool, size of the room,beautiful landscape
everything was great, except the internet was way too slow.
Recenzirano 02 rujna 2013
6,7
Dobro
Hanafi od Singapur
Grupa
Standard
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2013
Comfortable, quiet and relaxed”
Quiet Surroundings, low occupancy
Recenzirano 22 kolovoza 2013
8,3
Odlično
Nur od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2013
Its a nice & comfy villa for your stay..”
Nice Place to Stay, The Swimming Pool and Friendly Staff
Recenzirano 09 lipnja 2013
8,3
Odlično
Nazlina od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
A comfortable, private stay.”
Quiet, private and modern.
The place is small and we were the only guests. Room is large and equipped with all modern travel needs, nice bed. Two things that they could do better, i.e clean the swimming pool because that was the reason I booked it in the first place. Also, the soap and shampoo dispensers are not filled. With all the amenities they have, this tiny detail should not be overlooked.
Recenzirano 03 lipnja 2013
8,7
Odlično
ridzuan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u veljača, 2013
Great Location and New Resort Conceipt”
Need update GPS Location
This is very comfirt resort with very nice enviroment and update facilities.
Recenzirano 19 veljače 2013
8,3
Odlično
Mashithaah od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior
Boravili ste 2 noći u veljača, 2013
Lovely hotel,nice room and excellent service ”
Furnished in a modern style and bright guest rooms offering great comfort
Strategic Location,Lovely hotel,nice room and excellent service
Recenzirano 15 veljače 2013
7,7
Vrlo dobro
Muhammad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2012
Superb hospitality”
hospitality
Value for money.Best hospitality.Nice local breakfast.Family friendly.
Recenzirano 28 prosinca 2012
8,0
Odlično
Muhammad od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2012
Lovely Hotel and best hospitality”
worth for big family stay.
Friendly staff. value for money. Nice local food.The location is a bit difficult to find. The management need to improve on the signage and accessibility from main road. Overall comments, we are satisfied with the resort services.
Recenzirano 28 prosinca 2012
8,7
Odlično
Aidzil od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard
Boravili ste jednu noć u studeni, 2012
Cosy Villa with friendly staff”
clean, comfortable and
i arrrived very late at the villa around 2.30 in the morning. the staff on duty was friendly and help me to check in. i found my room was clean and cosy to accomodate my wife and kids. our breakfast was served on time. overall i think the villa is a value for my money. i am satisfied with my stay there.
Recenzirano 15 studenog 2012
2,3
Zulkifli od Malezija
Poslovni putnik
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2012
Very bad location”
-
Very bad location. Mentioned located in Bandar Kota Bharu but not actually in Tumpat, Kelantan. To far from main road and bad road to the villa. Beside on the in progress construction area. Five rooms and you have to share only one dining table for breakfast. No restaurant provided as per advertised. Water quality is very bad. Thank you for you very bad services Morak Villa.
Recenzirano 22 listopada 2012
8,3
Odlično
Henri od Nizozemska
Obitelj sa starijom djecom
Standard
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2015
heerlijk verblijf”
ligging, rust, zwembad en vriendelijkheid
Super genoten. het ligt afgelegen en rustig, daar moet je wel van houden. Supervriendelijke eigenaar. Klein zwembad, maar heerlijk.
Recenzirano 28 srpnja 2015
10,0
Izvanredno
HAIRULAMMAR od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Superb”
Bersih dan mendamaikan. Recomended.
Recenzirano 14 veljače 2018
Thank you En Hairulammar for your kind review.
Odgovoreno 20 svibnja 2018
Morak Villa Resort
5,2
Amri od Malezija
Grupa
Standard
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
OK”
1- Rumah mempunyai 5 bilik. Setiap bilik ada bilik air, kipas, air cond, peti ais, almari dan peralatan hotel yang biasa. Susah untuk cari homestay yang setiap bilik ada bilik air, tak perlu berkongsi bilik air. 2- Sarapan juga disediakan. 3- Sebarang masalah boleh dirujuk kepada penjaga villa tersebut. Layanan yang baik. 4- Swimming pool yang menyeronokkan dan mudah dipantau. 5- Kawasan luar rumah yang baik. 6- Penjaga rumah dan tuan rumah yang jujur dan menjawab semua soalan. Call kami untuk pulangkan HP yang tertinggal ketika check out. 7- Dapur tidak dibenarkan untuk digunakan oleh penginap rumah tersebut. Hanya untuk penjaga villa dan staf sahaja. 8- Beberapa barang perlu diselenggarakan dengan lebih baik seperti air cond yang rosak dan air menitik dari air cond, tekanan air yang rendah di dalam bilik air. Bilik air yang kotor dan berdaki. Setelah diberitahu, mereka bersihkan 9- Parking kereta juga di luar kawasan rumah, di luar gate yang tertutup. Agak merunsingkan.
Recenzirano 25 studenog 2017
6,0
Amri od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Ada positif dan negatif”
1- Rumah mempunyai 5 bilik. Setiap bilik ada bilik air, kipas, air cond, peti ais, almari dan peralatan hotel yang biasa. Susah untuk cari homestay yang setiap bilik ada bilik air, tak perlu berkongsi bilik air. 2- Sarapan juga disediakan. 3- Sebarang masalah boleh dirujuk kepada penjaga villa tersebut. Layanan yang baik. 4- Swimming pool yang menyeronokkan dan mudah dipantau. 5- Kawasan luar rumah yang baik. 6- Penjaga rumah dan tuan rumah yang jujur dan menjawab semua soalan. Call kami untuk pulangkan HP yang tertinggal ketika check out. 7- Dapur tidak dibenarkan untuk digunakan oleh penginap rumah tersebut. Hanya untuk penjaga villa dan staf sahaja. 8- Beberapa barang perlu diselenggarakan dengan lebih baik seperti air cond yang rosak dan air menitik dari air cond, tekanan air yang rendah di dalam bilik air. Bilik air yang kotor dan berdaki. Setelah diberitahu, mereka bersihkan 9- Parking kereta juga di luar kawasan rumah, di luar gate yang tertutup. Agak merunsingkan.
Recenzirano 25 studenog 2017
4,0
junita od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
AIR BERKARAT DAN AIR TERLALU SIKIT”
Tempat ok utk bercuti luar kawasan bandar, tetapi sayang air di kawasan tu sangat2 mengecewakan sehingga saya terpaksa berpindah ke hotel lain, Saya dah buat aduan tetapi air di bilik air hanya keluar sedikit dan air berkarat menyebabkan saya terpaksa berpindah kerana x sampai ati nak biar anak kecil mandi air kotor. bekas masak air juga berkarat. harap pihak MORAK VILLA dapat guna water pump dan penapis air yang elok utk kepuasan tetamu.
Recenzirano 27 prosinca 2016
6,4
Dobro
Fadhlur od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Terbaik”
Agak jauh dari Bandar KB. Harga berbaloi dgn prasarana yg disediakan.
Recenzirano 18 prosinca 2016
6,0
Zainudin od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Ketenangan”
dapatkan ketenangan setenang air kolam renang di Villa ini. Cuma jalan yang berliku harus ditempuhi untuk sampai ke Villa
Recenzirano 12 srpnja 2016
6,0
MOHD od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Adui”
mmm
Recenzirano 07 lipnja 2015
6,0
MOHD od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Adui”
Mmm
Recenzirano 07 lipnja 2015
9,3
Izvanredno
khairul od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2013
Selesa suasana desa.”
Bersih, selesa dan aman.
Bagus untuk yg berkeluarga.
Recenzirano 26 kolovoza 2014
7,7
Vrlo dobro
AccountKiller od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2014
suasana moden dalam perkampungan melayu”
petugas yang mesra, bilik yang selesa dan persekitaran yang tenang dari kesibukan kota
untuk tiba ke MVR dr kota bahru saya telah berhubung dengan petugas yang sangat membantu. kami tiba lewat petang dan disambut mesra. keadaan dalam bilik keluarga adalah selesa. cuma, penghawa dingin mengalami kerosakan dan menyebabkan lantai basah. Aduan kami telah mendapat tindakan segera dari petugas tersebut. Penghawa dingin dibetulkan dalam masa 30 minit. Petugas juga memohon maaf diatas kesulitan. Kolam renang bersih dan sesuai utk kanak2...persekitaran kampung dgn kicauan burung2 sangat mendamaikan. Apa yang perlu utk menginap dgn selesa disini ialah kenderaan utk memudahkan pelawat keluar-masuk. Jalan kampung tak brturap dan ia kawasan yg baru dibangunkan. Sarapan pagi disediakan dan adalah lebih baik jika petugas bertanya kpd pelawat berkenaan menu. Kerana ada diantara kita yang tak biasa mknan berat pada waktu pagi. Secara keseluruhan, kami brpuashati dgn penginapan ini. Kpd pelawat yang gemarkan konsep homestay moden dan tenang, kami cadangkan anda cuba MVR...sila pastikan anda mempunyai kenderaan sendiri ya.
Recenzirano 04 lipnja 2014
5,7
hishamuddin od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2013
bagus”
staff yang baik, sunyi dan tiada gangguan
ok
Recenzirano 05 travnja 2014
5,0
Mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard
Boravili ste jednu noć u listopad, 2013
Selesa tetapi lokasi yg sgt mengelirukan ”
Bilik selesa, petugas yg baik... That all
Utk persinggahan bermalam tetapi lokasi dan tunjuk arah yg sgt tdk costumer friendly, kebetulan kolam rosak tetapi keseluruhan adalah sekadar memuaskan, saya tidak mengesyorkan jika mahukan keselesaan terutama jika datang berkeluarga dan saya berkemungkinan TIDAK akan berkunjung lagi
Recenzirano 20 listopada 2013
8,3
Odlično
Azlan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2013
Bilik yang besar, bersih dan privasi yang tinggi”
Privasi yang tinggi , Suasana desa yang nyaman, Lokasi yang sesuai
Sesuai untuk menikmati privasi yang tinggi dengan suasana desa yang nyaman. Lokasi yang sesuai untuk ke Pusat Bandar atau ke Pusat Membeli Belah Bebas Cukai.
Recenzirano 10 listopada 2013
7,7
Vrlo dobro
khairul od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u rujan, 2013
Villa yg menarik”
Bersih, sunyi & kolam mandi
Recenzirano 01 listopada 2013
9,7
Izvanredno
AHMAD od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Superior
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2013
Selesa,menarik dan mesra keluarga”
1. Layanan petugas yang mesra 2. Tempat berehat yang kondusif 3. Sarapan pagi yang bersesuaian dengan citarasa
Selesa dan saya berhasrat akan menginap lagi di sini pada masa akan datang.
Recenzirano 18 srpnja 2013
9,3
Izvanredno
SALWATI od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
berbaloi”
sunyi, makanan best, rumah bersih
Recenzirano 13 lipnja 2013
9,3
Izvanredno
SALWATI od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
Berbaloi”
bersih dan dijaga dengan baik
Recenzirano 13 lipnja 2013
7,7
Vrlo dobro
MD od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard
Boravili ste 3 noći u veljača, 2013
Hotel yang aman damai dengan layanan yang mesra”
hotel dibina dengan konsep moden yang menarik dengan kolam renang (sesuai utk kanak2). Dapat merasakan seperti berada di rumah sendiri.
Pemilik hotel cuba memberikan perkhidmatan terbaik. Penyaman udara didapati tidak berfungsi dengan efektif (tidak sejuk)dibuat penyelenggaraan pada hari/malam itu juga. Tekanan air di bilik 'standard' mencukupi, tetapi untuk bilik delux agak rendah. Sarapan pagi bertukar manu setiap hari dan rasanya sedap. Boleh memilih utk sarapan di ruang tamu atau di tepi kolem renang. Kami tidak sempat meletak kereta di tempat letak kereta berbumbung kerana sedang disaipkan.
Recenzirano 23 veljače 2013
6,7
Dobro
mustafa od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2012
Tempat yang menarik”
Bagus untuk anak-anak bermain
Sangat bagus dan sesuai untuk aktivititi bersama keluarga
Recenzirano 11 prosinca 2012
9,3
Izvanredno
norbani od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste 2 noći u studeni, 2012
villa menarik..hati teruja”
kolam renang,lanskap yg cantik
penginapan yang sangat menyeronokkan...rasa berada di rumah sendiri....kolam renang yang amat sesuai untuk anak-anak...layanan juga amat mesra...pemandangan luaran seperti berada di dalam kawasan kampung....tenang...aman...air paip yang amat sejuk dan nyaman...terutama paip di kolam renang....air kolamnya tidak sejuk...suam-suam kuku....dan sesuai sgt untuk anak-anak berendam lama....sarapan pagi yang disediakan juga sangat sedap sebab kita boleh pilih sendiri....kemudahan juga selesa(ada buaian...dan wakaf untuk berehat) di luar villa... cuma....kemudahan wi-fi tak dapat digunakan pada hari tu kerana dalam selenggara......cuma kalau dapat sediakan baldi kecil dan cebuk di dalam toilet(air agak perlahan)...apepun....memang seronok....akan datang lagi ramai-ramai....
Recenzirano 05 prosinca 2012
2,7
Zulkifli od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2012
Villa dengan Lokasi Yang Sangat TERUK...!”
-
Kualiti air teruk. sarapan disediakan, namun anda harus berkongsi meja dan ditetapkan masa untuk bersarapan untuk memberi peluang atau giliran penghuni bilik yang lain.
Recenzirano 11 listopada 2012
4,4
Amri od Malezija
Grupa
Standard
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Ok saja”
1- Rumah mempunyai 5 bilik. Setiap bilik ada bilik air, kipas, air cond, peti ais, almari dan peralatan hotel yang biasa. Susah untuk cari homestay yang setiap bilik ada bilik air, tak perlu berkongsi bilik air. 2- Sarapan juga disediakan. 3- Sebarang masalah boleh dirujuk kepada penjaga villa tersebut. Layanan yang baik. 4- Swimming pool yang menyeronokkan dan mudah dipantau. 5- Kawasan luar rumah yang baik. 6- Penjaga rumah dan tuan rumah yang jujur dan menjawab semua soalan. Call kami untuk pulangkan HP yang tertinggal ketika check out. 7- Dapur tidak dibenarkan untuk digunakan oleh penginap rumah tersebut. Hanya untuk penjaga villa dan staf sahaja. 8- Beberapa barang perlu diselenggarakan dengan lebih baik seperti air cond yang rosak dan air menitik dari air cond, tekanan air yang rendah di dalam bilik air. Bilik air yang kotor dan berdaki. Setelah diberitahu, mereka bersihkan 9- Parking kereta juga di luar kawasan rumah, di luar gate yang tertutup. Agak merunsingkan.
Recenzirano 28 studenog 2017
Thank you En Amri for your review. We will try to improve from whatever aspects we are lacking from for the betterment of future guests.
Odgovoreno 20 svibnja 2018
Morak Villa Resort
9,2
Izvanredno
michihito od Japan
Solo putnik
Standard
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2017
のんびりするには最適”
のんびりとコタバルの郊外でゆっくりしたいという人には最適の場所です。ただし、周囲には食べるところがないので問題もあります。そうですね。十分ぐらいはあるかないと、レストラン等には行けないですね。冷蔵庫があるので、あらかじめ食べ物を買っておくことをお薦めします。
Recenzirano 02 studenog 2017
8,0
Odlično
michihito od Japan
Solo putnik
Standard
Boravili ste 5 noći u veljača, 2016
スタッフがアットホーム”
五日間、滞在しました。コタバルの中心地から車で、約二十分程度。タクシードライバーは場所が分からないと思います。ホテルに電話してもらって、ホテルの場所を教えてもらいましょう。そう言った意味で、電話番号の記載されてあるバウチャーが必要になります。 スタッフはとても親切です。デザートやハンバーガーを差し入れてくれたり、体調が悪いといえば薬局まで薬を買ってくれたりと…。また、周囲の観光地を三度も案内までしてくれました。とても、アットホームなホテルで、スタッフには星を6つぐらいあげたいぐらいです。  ただ、ロケーションは住宅がポツリポツリとある、単なる田舎です。大きな道路まで、徒歩で十分近くかかり、食事をとる屋台も限られます。コタバルまで行きたいなら、タクシーを呼んでもらうしかありません。ゆっくり休みたいならお薦めですが、都市部の便利さを求めるなら、お薦めできません。
Recenzirano 16 ožujka 2016
7,3
Vrlo dobro
TOSHIAKI od Japan
Par
Standard
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
とにかく静か、スタッフの心遣い”
スタッフ、静か、リーズナブル
自然が残る住宅地にあります。道は複雑でナビが役立たないこともあり、GoogleMapなどで事前に場所をしっかり確認しておく必要があります。小道に入った何か所かには小さな案内看板があり、それを見て少しは安心しましたけれど・・。夕食はJLN Baruの通りに戻ると、ローカルな食堂が多くあり安く食べられます。部屋はツインベッドを選択したので狭かったですが、1泊するだけでしたので、特に問題ではありませんでした(もう少し広い部屋もあるようです)。朝食は簡単なものですが、5つのマレー料理から選択でき、それにコーヒーか紅茶が付きます。また、何故かドーナツも付いていました。帰りがけにはおやつをお土産にくれ、経営者?スタッフ?の方の心遣いが嬉しく感じました。
Recenzirano 12 siječnja 2016
8,3
Odlično
GAKU od Japan
Poslovni putnik
Superior
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2013
とにかく静か、清潔、こじんまり。しかし不便。長旅の気分転換に”
friendly, near to the ground, swimming pool
とにかく静かです。 そして数室しかないリゾート型ホテルなのに、小さなプールを備えているのはこのあたりでは奇跡的です。 長旅につかれた人がリセットするにはいいと思います。 食事は利用していないのでわかりませんが、ベーシックなものを用意してくれるようです。 近所のレストラン(というほど立派なものではないが)まで歩いて行けばいいですが、 奥まったところにあるので徒歩で5分以上はかかります。 私が行った時はマネージャがドラちゃんという若い女の子ですが、よく頑張っています。 場所はタクシードライバーもわからないところにあります。 事前に、住所と電話番号は必携です。ドライバーに電話をかけてもらいましょう。 まだ入居していない無人の住宅街の一番奥まったところ、線路と川から近いところにあります。 列車は1日数回しか走らないので静かです。 高所恐怖症、閉所恐怖症にもオススメです。地階のみ、すべての部屋に窓があります。
Recenzirano 23 srpnja 2014
6,7
Dobro
YUKA od Japan
Solo putnik
Standard
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
市街地からタクシーで30RM。”
親切。綺麗・清潔・。
体調が悪かったので、ゆっくり休養するために泊まりました。市街地から離れています。タクシーのおじさんが何度か道を尋ねてくれて、やっとたどり着きました。近隣になにもないですが、宿はとても綺麗で清潔です。部屋が5つくらいしかなく、私が泊まった時は他に宿泊客はいなくてとても静かでした。とても快適な部屋でゆっくり寝れました。スタッフの女の子が話し相手になってくれて、とても親切にしてもらいました。インターネットは無料ですが、非常に繋がりづらいです。
Recenzirano 28 lipnja 2013