Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 22410recenzija
  • Čistoća: 6,8
  • Objekti 5,9
  • Lokacija 7,7
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Usluga 7,0
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 6,4
Sortirano prema

Ronald od Tajland
Solo putnik
Super deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Adequate, but . . .
Deluxe/Superior room was adequate but did not match up to the photos. Hotel should offer a renovated room or upgrade to something close to what the photos depict.
Recenzirano 22 rujna 2016
Jedan putnik smatra recenziju korisnom. A vi?

HOANG od Vijetnam
Solo putnik
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2015
Great!
Ok
Recenzirano 22 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Hoang od Vijetnam
Obitelj sa starijom djecom
Super deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Not so good
Room was too small, everything is old but clean enough, no hot water at all. Cheap price but even no free water or toothbrush, no free wifi as well. The room was noisy, you can hear anything from outside. The aircon is too hot. Only plus is that very close to Skytrain and not too far from the center. Not gonna stay here the next time.
Recenzirano 22 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

somchai od Tajland
Solo putnik
Deluxe double
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Cheap and convenience
I chose this place because the price is cheap and next to the skytrain. I'm very please with the hotel after I checked in because everything far better than I expected compare to the price I paid. Breakfast was delicious and cheap. Very convenience to go to shopping center by the skytrain. I would recommend anyone to come to check this place out because of the cheap price, easy to commute. Best place ever.
Recenzirano 22 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Uthan od Tajland
Par
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
Cheap
Near Ramkhanheang SRT railling station, Starbuck in front of the hotel is so good !
Recenzirano 21 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Panatchaporn od Tajland
Poslovni putnik
Deluxe double
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Good location with facilities around the hotel.
Easy to get through from the airport
Recenzirano 20 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Martin od Australija
Solo putnik
Deluxe double
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Handy Hotel
close to BTS. Good value.
Recenzirano 19 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

hannu od Finska
Solo putnik
Super deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
One night in Bangkok
Cheap hotel with easy connection to city and Suvarnabhumi airport
Recenzirano 18 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lo od Hong Kong
Poslovni putnik
Deluxe double
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
My Designated Lodging Place for Bangkok Business Trip
You can book and check in anytime while their price is very reasonable, they have plenty of rooms with convenient traffic connection to and from Bangkok City Centre and Suvarnabhumi International Airport !
Recenzirano 16 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lo od Hong Kong
Poslovni putnik
Deluxe double
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Convenient for transport and Cheap price !
There is Sky Train Station next to the Hotel while you can easily change for MRT and BTS system at different connecting stations, the room price is comparatively cheap and with plenty of rooms reserved for your booking at any time !
Recenzirano 16 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: