Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 22426recenzija
  • Čistoća: 6,8
  • Objekti 5,9
  • Lokacija 7,7
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Usluga 7,0
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 6,4
Sortirano prema

mike od Sjedinjene Američke Države
Poslovni putnik
Deluxe double
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Acceptable
I have stayed at this hotel many times and would stay here again, simply because of its location. It is the first airport along the A link to and from the airport. There are no freebies here. The room is cleaned daily. The buffet breakfast can be a good deal if you get the ticket the night before. No wonder fi here. It is old and has a faded look. For the deposit on checkin I use my credit card.
Recenzirano 28 rujna 2016

Siti od Singapur
Poslovni putnik
Deluxe double
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Staff not friendly even thou i have stay there for so many times..
Bad customer service..
Recenzirano 28 rujna 2016

Kevin od Australija
Solo putnik
Super deluxe
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Good location on Airport Rail Line
Very suitable for ease of arrival and departure at airport and easy walking access to train station into city
Recenzirano 28 rujna 2016

DARANEE od Tajland
Poslovni putnik
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
suck!
wifi not free and the room looks old
Recenzirano 28 rujna 2016

Richard od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Deluxe Premium
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Excellent service, very accomodating and service with a genuine friendly smile
Excellent service and value for money, they let us check in early without batting an eyelid,comfy mattress, asked staff for thinner pillows which were changed immediately, room was very clean, and staff were very accomodating
Recenzirano 27 rujna 2016

Myschkin od Filipini
Grupa
Deluxe double
Boravili ste 2 noći u studeni, 2015
travelled with my friend
apparently you have to pay for a wifi connection in most of my travels i expect it to be free its easy to locate the hotel a short walking distance from the station there are convenience stores, fastfood nearby the hotel facilities were a little outdated but it didnt bother us much staff were accommodating
Recenzirano 25 rujna 2016

John od Australija
Solo putnik
Deluxe double
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Old and Shabby
Smelly room, dirty carpet, noisy ac, no free wifi, no free water
Recenzirano 23 rujna 2016

Isti od Indonezija
Poslovni putnik
Super deluxe
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
I'm here for twice
Feel comfy. Near ramkhamhaeng station.
Recenzirano 22 rujna 2016

Isti od Indonezija
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe double
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Feels like home
Cheap and feels like home
Recenzirano 22 rujna 2016

Ronald od Tajland
Solo putnik
Super deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Adequate, but . . .
Deluxe/Superior room was adequate but did not match up to the photos. Hotel should offer a renovated room or upgrade to something close to what the photos depict.
Recenzirano 22 rujna 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: