Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Dobro



od 22396recenzija
  • Čistoća: 6,8
  • Objekti 5,9
  • Lokacija 7,7
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Usluga 7,0
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 6,4
Sortirano prema

Panatchaporn od Tajland
Poslovni putnici
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Good location with facilities around the hotel.
Easy to get through from the airport
Recenzirano 20 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Martin od Australija
Solo putnici
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Handy Hotel
close to BTS. Good value.
Recenzirano 19 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

hannu od Finska
Solo putnici
Super deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
One night in Bangkok
Cheap hotel with easy connection to city and Suvarnabhumi airport
Recenzirano 18 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lo od Hong Kong
Poslovni putnici
Deluxe double
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
My Designated Lodging Place for Bangkok Business Trip
You can book and check in anytime while their price is very reasonable, they have plenty of rooms with convenient traffic connection to and from Bangkok City Centre and Suvarnabhumi International Airport !
Recenzirano 16 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lo od Hong Kong
Poslovni putnici
Deluxe double
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Convenient for transport and Cheap price !
There is Sky Train Station next to the Hotel while you can easily change for MRT and BTS system at different connecting stations, the room price is comparatively cheap and with plenty of rooms reserved for your booking at any time !
Recenzirano 16 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Martin od Australija
Solo putnici
Deluxe double
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Good value.
East access to Airport link and boats.
Recenzirano 16 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

somchai od Tajland
Solo putnici
Deluxe double
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Best Value for money
Love it. I have the room on the 18th floor. It's nice and quite. Location are great, it next to airport link train station. Food around here are good and lots of choices to choose from. Staff are great and helpful. I definitely will be back again.
Recenzirano 16 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ye od Mjanmar
Parovi
Deluxe double
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
Good hotel
This hotel was good and very near to the air port link bts. I will choose next time when arrive in Bangkok
Recenzirano 14 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

SUO od Malezija
Parovi
Deluxe double
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Overall ok
Hotel located near bts but not really convenient to the central of bangkok (siam, chit lom). The staff was polite and helpful. Hotel was quite standard and pretty just the room look a bit old.
Recenzirano 14 rujna 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Loo od Malezija
Solo putnici
Deluxe double
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
no fuss
u get what u paid for. a service apartment that is simple and near an mrt station
Recenzirano 14 rujna 2016
Jedan putnik smatra recenziju korisnom. A vi?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ja ne odsedam u hotelu. Pravim rezervaciju za drugu osobu.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: