Ugodno 6,9
na temelju 1832 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 1832recenzija
  • Čistoća: 6,6
  • Objekti 6,0
  • Lokacija 7,6
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Uslužnost osoblja: 6,5
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 5,6
Sortirano prema

Thuy od Vijetnam
Parovi
Twin soba, klima uređaj
Boravili ste 4 noći u studeni, 2015
Mean Staff
Talk about how not to treat your customers! When we arrived, the receptionist was on his iPad on Facebook. When we told him that we had a reservation, he told us to give him the reference number. Though the wifi was not working, he also would not let us use his iPad to connect and get our reference number. Aside from that, the rooms are not maintained at all. The AC dripped all night and there is loads of mold.
Recenzirano 16 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Junghyun od Južna Koreja
Solo putnici
Twin soba, klima uređaj
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
OMG
Location.
No hot water Unstable Wifi Unkind staffs Cold room
Recenzirano 01 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Randy od Kanada
Solo putnici
Twin soba, klima uređaj
Boravili ste 5 noći u siječanj, 2016
It's good enough for the $
Wireless sucks! Staff indifferent(reception). You get clean towels and sheets everyday and 2 soaps and roll of tp wether you need or not.
Recenzirano 27 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MAYUMI od Japan
Solo putnici
Twin soba, klima uređaj
Boravili ste 3 noći u veljača, 2015
Good
Clean, and very good location. It was discounted so was great for the money value.
Recenzirano 27 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

stewart od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Twin soba, klima uređaj
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Cheap but run down
Location
Location is good, but the rooms are in need of renovation. The hot water didn't work and the wi fi was too slow to use.
Recenzirano 25 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

soo od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Twin soba, klima uređaj
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2015
Better hotel elsewhere
Hotel located in isolated dimly litted road away from entrance to Chinatown. Hotel reception poorly manned by staff. Room cleaniness and condition could be better eg cobwebs and dusty floor noted, dripping water under sink, broken toilet seat,, no telephone, no hair shampoo, poor TV reception, uncomfortable bed, etc. Wifi reception is poor and unpreditable. Room service not satisfactory eg supplies not provided on certain days eg soap, towel, drinking water, etc. Taxi to airport arranged by hotel was not an official taxi but a private car.
Recenzirano 05 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sangaisoon od Tajland
Solo putnici
Twin soba, klima uređaj
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Good price
Cheap comfortable and superdeal with agoda
Im Thai and im from Chiang mai but im working in Bangkok i only stay here for 1night i love it the price and good good even the Air con maybe too old but it doen't matter love it!!
Recenzirano 25 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Tae od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Twin soba, klima uređaj
Boravili ste 4 noći u prosinac, 2015
Basic room, free wifi, A/C very helpful staff!
Helpful staff
The hotel is basic, and the price reflects that. But the front desk staff can arrange traditional thai massage in your room so you sleep well, and arrange for a scooter that does not cost more than if you hunted for it yourself. The hotel is located near a very good bespoke tailor "Neramit" and the gateway to the Thai version of a Chinatown is half block away. A jewel in the rough.
Recenzirano 21 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Yamunna od Singapur
Parovi
Twin soba, klima uređaj
Boravili ste 4 noći u studeni, 2014
New Mitrapap Hotel
If u dont mind a lame old cheesy back packer hotel i guess it will be ok. But they advertise themselves as a 2 star.... i can see their imagination running wild. Its barely half a star.
Recenzirano 15 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mikiko-Klaus od Japan
Solo putnici
Twin soba, klima uređaj
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Run down
Location, location, location
Apart from the run down rooms, the lack of hot water and the bad smell from the toilet, I forgot to mention that the WIFI doesn't work.
Recenzirano 05 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: