Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 241recenzija
  • Čistoća: 7,9
  • Objekti 8,0
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Usluga 8,5
  • Vrijednost za novac 8,4
  • Hrana/objedi: 7,2
Sortirano prema

An od Vijetnam
Solo putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
A hidden Jem
Thanks to the superb helpful team of the hotel we experienced very nice time in Ha Noi . The room was lovely , light , lots of space , spotless bathroom with an extremely comfortable kingsized bed with pillow as fluffy as clouds. Breakfast was in a lovely light room , plenty of choice . The staff were friendly and efficient , front desk very friendly and informative . Would definitely stay again , very well priced. Fabulous location for sightseeing .
Recenzirano 09 kolovoza 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Neo od Singapur
Grupe
Superior
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Value for money
Great value for money. Excellent hospitality. Good place. No lifts though for those with heavy luggage.
Recenzirano 30 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Olivier od Filipini
Parovi
Superior
Boravili ste 5 noći u svibanj, 2016
Great Service
Great Service
Recenzirano 04 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Justyna od Poljska
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Great option in Hanoi
We stayed in New Vision for 3 nights. The hotel is a bit old and some renovation could help, however it is kept very clean and has all the facilities you may need. Room we got was very specious with a really efficient AC. Breakfast was more than great - a buffet where everyone will find something. Staf is just amazing - very helpful and nice.
Recenzirano 04 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Nguyen od Vijetnam
Solo putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Fantastic Hotel
Hotel was fantastic as it was short trip . Less time to spend but the hotel looks amazing . Staffs are very kind and friendly . Will sure come back in the future .
Recenzirano 28 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

WING od Hong Kong
Solo putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
valuable.
staff are very helpful and attentive. so considereated that prepared for my breakfast and let me take away to eat on my way trip (because i have to leave before breakfast time). The room is OK with this price.
Recenzirano 09 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Alex od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Superior
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
good value
good value hotel, good location, hard bed.
Recenzirano 08 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Satya od Indija
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
ok
ok
Recenzirano 29 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Satya od Indija
Parovi
Superior
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
good
good
Recenzirano 29 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Shirley od Kanada
Solo putnici
Superior
Boravili ste 5 noći u travanj, 2016
Great stay at bargain rate!
It's a great way to visit Hanoi. Right in the middle of the old quarter, with comfortable beds, and helpful staff, this hotel is an excellent choice.
Recenzirano 28 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: