Rezerviraj sada: NH Luxembourg Hotel

Odlično
Temeljeno na 77 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
8,0
/
10
100% korisnika bi preporučilo prijateljima

Reviews of NH Luxembourg Hotel recenzija from real guests

Omogućili provjereni gosti Agoda
Agoda recenzije (77)Booking.com recenzije (1327)
8,0
/
10
Odlično
Čistoća:8,4
Objekti8,3
Lokacija7,4
Udobnost sobe i kvaliteta8,0
Usluga8,3
Vrijednost za novac8,1
Svi jezici
Sve vrste putnika (77)
Prikazuje se 51 komentara potvrđenih gostiju
6,0
MEDDY od Indonezija
Par
Standard Soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2013

is good for business traveling”

closed to the airport
Recenzirano 13 listopada 2013
7,3
Vrlo dobro
Jacob od Malezija
Par
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2013

Nice hotel, clean rooms, nice bathroom”

Comfortable, luxurious, value for money

Stay was very pleasant and enjoyed the large size of room. Good facilities and nice comfortable rooms

Recenzirano 11 rujna 2013
7,0
Vrlo dobro
Jacob od Malezija
Par
Standard Soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2013

Very nice hotel, clean and standard”

Clean, Well decorated rooms, big bathroom

Stay was excellent, no hassles and quick check in and out

Recenzirano 11 rujna 2013
8,3
Odlično
Berhe od Nizozemska
Par
Standard Soba
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2013

very confortable and relaxed hotel”

room, breackfast and public transportation

My overall impression were perfect. I enjoyed my stay and I would actually go again if I would have a reason to go to the country

Recenzirano 18 kolovoza 2013
6,0
Philip od Belgija
Poslovni putnik
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2013

good hotel”

good hotel not far from Kirchberg Plateaux

I had a PC an Mac, the free wifi didn't cover this. I called reception to reset my first connection to PC so I could logon with Mac. Nothing happened so I bought the adv internet connection. During checkout I explained and it was dicounted from my bill, thanks NH

Recenzirano 02 travnja 2013
7,0
Vrlo dobro
Gudmundur od Island
Par
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2012

Smelly rooms”

Close to the airport

rooms nice and all but some horrible smell coming from the drains. Won´t pay for that again.

Recenzirano 02 studenog 2012
8,7
Odlično
Ya-Hsin od Tajvan
Grupa
Standard Soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2012

clean, convenient, and value for money ”

clean, free wireless, free parking, breakfast included

right next to the luxembourg airport not too far out of town. rooms are comfortable and have free wifi (but you need to get a voucher from reception). breakfast was ok. good location to visit the sights in and around luxembourg.

Recenzirano 02 rujna 2012
6,7
Dobro
Daniel od Luksemburg
Solo putnik
Standard Soba
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2012

Good rates”

Rates

Both elevators did not work on one day of my stay Free shuttle to several key points in Luxembourg city

Recenzirano 23 kolovoza 2012
6,4
Dobro
Takako od Austrija
Solo putnik
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2018

Problem mit Kreditkarte”

Obwohl ich für das Zimmer vorher bezahlt habe, hat NH Hotel ca. 50 Euro aus meiner Kreditkarte ohne Erklärung und Rechnung ausgezogen. Ich habe bis jetzt keine Antwort per mail dafür bekommen. Das ist unmöglich!!

Recenzirano 13 travnja 2018
5,3
Christine od Njemačka
Par
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015

Rein zum Übernachten ok....”

Betten, Auschecken erst um 17:00, Fitnessraum vorhanenden

Nichts Besonderes. Einrichtung in unserem Zimmer war älter. Auch die Sanitäranlagen waren älter, aber sauber! Die Betten an sich waren super. Für ein Paar jedoch nicht optimal, da es zwei einzelne waren. Das Fenster war nur bis zu einem Spalt zu öffnen, das erschwerte die Luftzirkulation. Das Hotel ist ok, wenn man sich dort nur ausruhen oder schlafen möchte. Verköstigungen dort sind sehr teuer. Busverbindungen in die Stadt sind vorhanden - am Abend & Wochenende jedoch reduziert, nachts unzuverlässig. Es ist kein Supermarkt in der Nähe. Der Flughafen ist zum Nachmittag und Abend hin keine Alternative, da auch hier alle Geschäfte darin früh schließen. Der Flughagen ist zu Fuß leicht erreichbar, es gibt jedoch unter der Woche einen Shuttel dorthin. Das dort arbeitende Personal ist freundlich und zuvorkommend. Mit der englischen oder französischen Sprache kommt man dort gut aus. Deutsch wurde dort nur gebrochen gesprochen. Wir hatten zwar kein Angebot mit Frühstück (ist auch nicht unbedingt notwendig, da es im Hotel teuer ist und man gut in der Stadt was findet), aber zu erwähnen sind die verlängerten Zeiten am Wochenende - sonntags bis 12:00... Trotz der Lage direkt am Flughafen, hatten wir sehr wenig bis keinen Fluglärm wahrgenommen. Das war super!

Recenzirano 01 lipnja 2015
8,0
Odlično
Bjoern od Njemačka
Par
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2012

Trotz Flughafen nähe angenehm ruhige Zimmer”

Übersichtliches Frühstücksbüffet

Trotz der Flughafen Nähe ,waren wir sehr über die Ruhe in den guten Zimmer überrascht.Der Ausblick auf den Verladeplatz von Luxcargo war nicht der schönste.Wer allerdings Technik begeistert ist kann einige 747 Transportmaschienen sehen. Das Frühstück hat uns ein weiteres mal überrascht zumal wir nicht viel erwartet hatten. Alles in allem kann ich das Hotel für einen Kurzurlaub empfehlen.

Recenzirano 10 svibnja 2012
10,0
Izvanredno
Krzysztof od Poljska
Par
Standard Soba
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2015

Dobry Hotel”

Spokojnie , dobra lokalizacja , miła obsługa

Spodobało mi i dla tego skorzystałem ztego hotelu drugi raz

Recenzirano 22 lipnja 2015
6,8
Dobro
Juhani od Finska
Solo putnik
Standard Soba
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2018

Nice hotel next to airport”

It's very close to airport and there is bus going to city and back every 10 minutes, but if you are gona spend time at bar or nightclubs, it's not great option as there is no busses going at night and then taxi is the only option. The restaurant is good and have nice staff.

Recenzirano 03 travnja 2018
8,7
Odlično
Janne od Finska
Grupa
Standard Soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2012

Hyvällä paikkaa”

Nopea yhteys saksan puolelle

Olimme katsomassa mm-rallia Trierissä ja yöpymispaikkana hotelli toimi hyvin, nopeat kulkuyhteydet Saksaan. Lentokenttä vieressä.

Recenzirano 28 kolovoza 2012
6,0
thierry od Francuska
Par
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015

correct”

emplacement près de l'aéroport

l'hôtel n'a pas de charme particulier mais est bien situé près de l'aéroport avec une terrasse. les chambres sont correctes. hotel pratique si on prend l'avion et d'un bon rapport qualité prix

Recenzirano 23 studenog 2015
9,3
Izvanredno
Nicolas od Francuska
Grupa
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015

Hôtel de très bonne qualité”

Qualité / Propreté / Belles prestations
Recenzirano 03 lipnja 2015
7,0
Vrlo dobro
Philippe od Italija
Solo putnik
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2013

Tranquillo”

Vicino aeroporto, colazione, qualità del personale

Buono semplice gradevole una scoperta di una città particolare va bene per conferenze e riunione non è una città calda o molto accogliente non Verrei per passare vacanze o buon tempo. Sono andato per lavoro e cercare possibilità di cambiamento professionale su questo lato è interessante. La città offre buone possibilità e buone condizioni.

Recenzirano 22 listopada 2013
7,0
Vrlo dobro
Sebastien od Francuska
Par
Superior Soba
Boravili ste jednu noć u studeni, 2012

viellot de l'extérieur mais bon confort”

proche aeroport, chambres propre, interieur soigné

L'hôtel fait un peu viellot en arrivant mais sinon il n'y a rien à redire de particulier sur la qualité des services, c'est très bien. Par contre les prix des petits déj' sont exorbitant ; à partir de 15€/ personnes. Il est possible de laisser sa voiture pour plusieurs jours sur le parking de l'hôtel en cas de voyage mais c'est payant. Le parking est extérieur mais ne craint rien.

Recenzirano 10 prosinca 2012
4,7
VEronica od Brazil
Obitelj sa malom djecom
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2014

Ok”

Quarto grande

Quarto grande, atendimento ok, porém banheiros precisam ser renovados, pois são velhos, com cortinas sujas (inclusive com melecas de antigos hóspedes). Fica longe do centro; bom para quem precisa apenas passar a noite perto do aeroporto; café da manhã muito caro - 20 euros por pessoa - e atendentes pouco informados. Disseram que não havia ônibus turístico na cidade por ser inverno, mas vimos vários funcionando depois de termos desistido de procurá-los por causa da informação errada. Como tínhamos pouco tempo na cidade, acabamos não fazendo o passeio.

Recenzirano 29 siječnja 2014
8,0
Odlično
Dani od Belgija
Par
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017

Aangenaam en comfortabel hotel ”

Moderne, mooie kamer, enorm assortiment tv zenders en alle faciliteiten waren aanwezig. Ondanks vlakbij luchthaven geen geluidshinder. Uitgebreide roomservice, ontbijt op bed mogelijk (5 euro bijbetalen voor levering), een nadeel zou zijn een kleine parking en rare indeling inrit.

Recenzirano 12 rujna 2017
8,3
Odlično
Denise od Nizozemska
Par
Standard Soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2013

Super super ontbijt! ”

Vriendelijk, ontbijt, locatie

Wij vonden dit een super hotel! Wij kwamen hier omdat de prijs het meest gunstig was, maar bleek echt een luxe hotel met een SUPER ontbijt te zijn!!!

Recenzirano 01 listopada 2013
6,7
Dobro
Gijs od Nizozemska
Par
Standard Soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2013

Goede uitvalsbasis naar de stad”

Locatie, personeel, prijs

Het hotel was aardig, niet spectaculair. Met een beetje lawaai hadden we rekening gehouden aangezien het naast het vliegveld ligt. Toch was het wel heel gehorig. Niet alleen de vliegtuigen waren hoorbaar, ook de kamers naast en boven ons. Dat was wel jammer. Ook hadden we gerekend op een tweepersoonsbed, maar dat waren twee enkele bedden die tegen elkaar aan waren geschoven. Lastig, aangezien de bedden vrij makkelijke van elkaar bewogen en je's nachts tussen de twee bedden wakker wordt. Upgrade voor €15,- was niet beschikbaar tijdens ons verblijf, lijkt me wel een aanrader. Ontbijt was uitstekend, personeel behulpzaam. De stad is goed te bereiken met de bus (€4,- retour, 20 min reistijd) en je kan gratis parkeren bij het hotel.

Recenzirano 18 srpnja 2013
5,3
Henk od Nizozemska
Par
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2012

echt zakenhotel”

parkeerplaats

een sfeerloos hotel. beperkte restaurantmogelijkheden.

Recenzirano 21 listopada 2012
8,3
Odlično
Ihsan od Turska
Par
Standard Soba
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2011

Leuk en schoon hotel”

rustig, parkeergelegenheid, schoon

We waren tevreden over het hotel. Het was een schoon hotel met vriendelijke personeel. Alleen hebben we wel veel gezocht naar het hotel omdat onze navigatie het adres niet kon vinden. Gelukkig hadden we een extra navigatie in de auto liggen en hebben we het hotel snel kunnen vinden. Het is wel ongeveer 8 km van het stad luxemburg vandaan. Als je met de auto bent zal dat geen probleem zijn. Het hotel is gelijk tegenover het vliegveld.

Recenzirano 04 siječnja 2012
8,4
Odlično
Kidon od Južna Koreja
Poslovni putnik
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017

방 깨끗. 넓은 주자장”

방 깨끗하고 가격대비 우수함. 자동차 여행에 적합

Recenzirano 23 listopada 2017
9,3
Izvanredno
Jingyi od Kina
Par
Standard Soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015

机场停车场旁边”

没有看到亚洲人,但早餐居然有中文翻译,加分

适合赶早班飞机,虽然酒店可能比较老,但各项设备运转正常,该有的都有了。

Recenzirano 16 svibnja 2015
9,3
Izvanredno
Shih od Tajvan
Par
Superior Soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2012

空間寬敞”

停車上網免費

飯店離城區稍遠,地點較偏僻,需自備交通工具例如自行開車,否則出入不太方便 房間可免費上網,上網速度也很快,為旅客帶來便利性 房間非常寬敞舒適 早餐也很豐盛

Recenzirano 08 listopada 2012
10,0
Izvanredno
kanokporn od Tajland
Obitelj sa starijom djecom
Superior Soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2012

ห้องกว้าง อยู่ห่างจากเมืองเพียง 15 นาที”

ห้องกว้าง สะอาด บริการดี

เป็นโรงแรมที่ใกล้แอร์พอร์ต ห่างจากเมืองประมาณ 15 นาที ห้องพักกว้างขวาง สะอาด สมราคา อาหารเช้าไม่ค่อยหลากหลาย แต่รสชาติโอเค ส่วนห้องอาหาร พนักงานต้อนรับให้บริการดี แต่อาจมีค่าเซอร์วิชอยู่ทุกๆการบริการ หากขับรถเข้าในเมืองจะสะดวกมาก เหมาะกับการมาในแบบคู่รักหรือครอบครัว

Recenzirano 04 kolovoza 2012
10,0
Izvanredno
kanokporn od Tajland
Obitelj sa malom djecom
Superior Soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2012

โรงแรมสะอาด ห้องกว้างขวาง บริการดี”

ห้องสะอาดและกว้าง ราคาเหมาะสม

เป็นโรงแรมที่ใกล้แอร์พอร์ต ห่างจากเมืองประมาณ 15 นาที ห้องพักกว้างขวาง สะอาด สมราคา อาหารเช้าไม่ค่อยหลากหลาย แต่รสชาติโอเค ส่วนห้องอาหาร พนักงานต้อนรับให้บริการดี แต่อาจมีค่าเซอร์วิชอยู่ทุกๆการบริการ หากขับรถเข้าในเมืองจะสะดวกมาก เหมาะกับการมาในแบบคู่รักหรือครอบครัว

Recenzirano 04 kolovoza 2012
9,0
Izvanredno
kanokporn od Tajland
Grupa
Standard Soba
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2012

โรงแรมสะอาด ห้องกว้างมาก”

ห้องกว้าง สะดวก

เป็นโรงแรมที่สะอาด ห้องพักกว้างขวางมาก เดินทางสะดวก และห้องพักราคาไม่แพง ห่างจากตัวเมืองเพียง 15 นาทีเท่านั้น มีที่จอดรถให้ลูกค้าไม่ต้องเสียค่าบริการ ติดกับแอร์พอร์ต ทำให้เดินทางไปยังสนามบินได้ง่ายมาก

Recenzirano 30 srpnja 2012
7,7
Vrlo dobro
HIROMI od Japan
Par
Standard Soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2014

駅へのアクセスはバス便”

空港から近い、綺麗、親切

空港から歩いて行ける距離にある。よって、空港を拠点とした移動は最適。駅へはバスの移動となるので不便。

Recenzirano 18 veljače 2015