Fantastično 8,5
na temelju 4864 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 4864recenzija
  • Čistoća: 8,8
  • Objekti 8,1
  • Lokacija 9,2
  • Udobnost/standard sobe: 8,6
  • Usluga 8,6
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 7,7
Sortirano prema

ang od Singapur
Solo putnik
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Best Hotel In Bkk
Good location, Clean hotel, Nice Staff especially Ms Natasha.
Recenzirano 22 rujna 2016

ONG od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
good location but a bit far from BTS
Breakfast no good... No changes Not much choices
Recenzirano 22 rujna 2016

Lai od Malezija
Grupa
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Location is marvelous but service is so so
My gfs and i booked a suite for a weekend stay. We called housekeeping 3 times requesting for coffeemate and it was only brought to us 40 minutes later. The TV was faulty too.
Recenzirano 22 rujna 2016

Chee od Singapur
Par
Boravili ste 4 noći u veljača, 2016
Conveninet
convenient location to stay and shop
Recenzirano 22 rujna 2016

vy od Vijetnam
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Good location, Friendly staff
My small family just spent 3 nights at this hotel. We are satisfied with the location here, can access to the shopping centers easily. The room is okay, the view is nice since We stayed at 18th floor. The staff are extremely friendly and professional. But the food is actually just all right, they are not really various breakfast buffet dishes.
Recenzirano 21 rujna 2016

Tan od Singapur
Par
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
As expected of Novetel A++++
Excellent place to stay with very professional staffs. I am very pleased to stay in this hotel again. Thanks!
Recenzirano 21 rujna 2016

Vincent od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
A Return Visit.
Our 1st visit a few months back, was filled with good memories, staying at this hotel. When the time came for our next family trip, our choice was obvious. HIghly Recommended.
Recenzirano 19 rujna 2016

Vincent od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
Highly Recommended
Friends recommendation and the location was what attracted us to book this hotel. No Regrets.
Recenzirano 19 rujna 2016

YING od Singapur
Par
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
superb clean and comfy room
so so customer service . but great location and room with unblocked view. pool and steambath are getting dated though
Recenzirano 19 rujna 2016

YING od Singapur
Grupa
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Great location , covered walkway to malls!
room is very comfortable . but cold service from staff...
Recenzirano 19 rujna 2016


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: