Fantastično 8,5
na temelju 4867 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 4867recenzija
  • Čistoća: 8,8
  • Objekti 8,1
  • Lokacija 9,2
  • Udobnost/standard sobe: 8,6
  • Usluga 8,6
  • Vrijednost za novac 8,1
  • Hrana/objedi: 7,7
Sortirano prema

Kannie od Singapur
Par
Standard soba sa 1 double krevetom
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Lovely Room
The rooms are spacious and the view is great. The location is near to the wholesale shopping mall, 4 face Buddha and Central world. Will book again if we are visiting Bkk
Recenzirano 22 rujna 2016

KA od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior double soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
good
very good hotel
Recenzirano 22 rujna 2016

Vera od Filipini
Par
Executive King Apartman
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Great vacay!
Novotel has a great location, with high end fashion trend , supermarkets, restaurants & street foods .. Its swimming pool is cozy, infinity style ..staff are excellent, very polite & efficient .. Hotel is very clean.. Food is great, only they served the same food for 3 buffet breakfast we had.. With a few new ones.. Aside from our breakfast buffet, as inhouse guest we had free mini japanese buffet, alcoholic & non-alcoholic drinks with desserts every 5-7pm.. Just great!
Recenzirano 22 rujna 2016

ang od Singapur
Solo putnik
Superior twin soba
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
Best Hotel In Bkk
Good location, Clean hotel, Nice Staff especially Ms Natasha.
Recenzirano 22 rujna 2016

ONG od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Standard soba sa 1 double krevetom
Boravili ste 4 noći u rujan, 2016
good location but a bit far from BTS
Breakfast no good... No changes Not much choices
Recenzirano 22 rujna 2016

Lai od Malezija
Grupa
Executive King Apartman
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Location is marvelous but service is so so
My gfs and i booked a suite for a weekend stay. We called housekeeping 3 times requesting for coffeemate and it was only brought to us 40 minutes later. The TV was faulty too.
Recenzirano 22 rujna 2016

Chee od Singapur
Par
Superior double soba
Boravili ste 4 noći u veljača, 2016
Conveninet
convenient location to stay and shop
Recenzirano 22 rujna 2016

vy od Vijetnam
Obitelj sa malom djecom
Standard soba sa 1 double krevetom
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
Good location, Friendly staff
My small family just spent 3 nights at this hotel. We are satisfied with the location here, can access to the shopping centers easily. The room is okay, the view is nice since We stayed at 18th floor. The staff are extremely friendly and professional. But the food is actually just all right, they are not really various breakfast buffet dishes.
Recenzirano 21 rujna 2016

Tan od Singapur
Par
Standard double soba
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2016
As expected of Novetel A++++
Excellent place to stay with very professional staffs. I am very pleased to stay in this hotel again. Thanks!
Recenzirano 21 rujna 2016

Vincent od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Soba s 2 Kreveta za po Jednu Osobu
Boravili ste 3 noći u rujan, 2016
A Return Visit.
Our 1st visit a few months back, was filled with good memories, staying at this hotel. When the time came for our next family trip, our choice was obvious. HIghly Recommended.
Recenzirano 19 rujna 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: