Fantastično 8,2
na temelju 183 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 183recenzija
  • Čistoća: 8,6
  • Objekti 7,5
  • Lokacija 8,6
  • Udobnost/standard sobe: 8,3
  • Usluga 8,2
  • Vrijednost za novac 7,8
  • Hrana/objedi: 7,5
Sortirano prema

Celeste od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Superior - 2 Dvokrevetne Sobe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Didn't honor room confirmation or try to help
We showed up to this hotel after 36 hours of traveling and specifically stated we would be arriving late. When we arrived, not only did they have NO rooms available they then told us it was not their fault. Rather we should take it up with Agoda and they were under no obligation to honor our stay. After a long argument the manager finally called a sister hotel a few blocks away and told us it was a similar hotel (however, it was 2 stars vs their 4 stars). Not only this, but he said we should not expect to be reimbursed the difference in hotel price. Novotel staff is the most unfriendly and worthless hotel staff I've ever met.
Recenzirano 02 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Soo od Južna Koreja
Obitelji sa malom djecom
Superior queen
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
It was good
Everything was fine.Clean room and great location. Food was ok but not many choices.Some of front desk staff was quite dry.
Recenzirano 28 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Soo od Južna Koreja
Obitelji sa malom djecom
Superior queen
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
It was good
Everything was fine.Clean room and great location. Food was ok but not many choices.Some of front desk staff was quite dry.
Recenzirano 28 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ying od Australija
Parovi
Superior King soba
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
Basic accommodation but great hospitality!
Very basic accommodation and distant from town centre, but can't knock the great hospitality and service quality of the managing couple :-) !
Recenzirano 24 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Hideki od Japan
Obitelji sa malom djecom
Superior - 2 Dvokrevetne Sobe
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
Just Okay
Clean, Friendly staff, and location
Problem 1: Safe Box did not work on two rooms. Resolved straight away by friendly staff. Problem 2: Phone did not work between rooms and I did not ask to fix it anyway.
Recenzirano 05 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

stephen od Novi Zeland
Obitelji sa malom djecom
Superior - 2 Dvokrevetne Sobe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Location, comfort
I loved the location right in the centre of town, the two big double beds ons the rooms were ideal for when traveling with a young child, the staff we very knowledgeable and friendly.
My stay at the Novotel was very good I have stayed here several times and will continue to do so. Everything is as you would expect it to be for a four star hotel. The breakfast is good and the rooms are nice. My only small complaint is that the parking is limited and not free however there is a public car park right next door which the Novotel have an arrangement with and it costs NZ$ 20 per day.
Recenzirano 05 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Joel od Filipini
Parovi
Superior queen
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Accessible to town and many other tourist spots
location is best
it was good
Recenzirano 01 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

TENG od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Superior queen
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2015
Comfortable
Locations is very good, close to Harbour sdn down town.
We were given Harbour view room, the view is fantastic. The staff are friendly, services are prompt!
Recenzirano 28 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Madeline od Australija
Parovi
Superior King soba
Boravili ste 2 noći u listopad, 2015
Enjoyed it
The rooms were very clean and comfortable.
Recenzirano 29 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jessica od Australija
Parovi
Superior King soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2015
So close to perfect
Cleanliness, buffet breakfast, awesome bed
It was as you would expect from a Novotel anywhere in the world. Clean, modern, amazing bed. The only things that kept it from being perfect were the bathroom layout (toilet behind the bathroom door??) and the fact there was no free WiFi. Most major hotels these days have a small amount of WiFi included- come on, Novotel, get with the times!
Recenzirano 26 listopada 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: