Rezerviraj sada: Nusa Holiday Village

Dobro
Temeljeno na 65 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
6,7

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (65)Booking.com recenzije (30)
6,7
Dobro
Temeljeno na 65 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:5,7
Objekti5,9
Lokacija7,9
Udobnost sobe i kvaliteta5,7
Usluga7,4
Vrijednost za novac7,0
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Français
Nederlands
Deutsch
više
Vrsta sobe
Pogled na vrt
Pogled na rijeku
Vikendica
Sortirano prema
Prikazuje se 63 komentara potvrđenih gostiju
7,0
Vrlo dobro
Sylvia od Nizozemska
Par
Pogled na rijeku
Boravili ste 6 noći u siječanj, 2014
Nice, quiet, relaxing place, closest to the Jungle”
Perfect Location at the river in the jungle, just 10 minutes away from the main village and activities. With very helpfull and friendly personell
Our stay was perfect. We wanted a relaxing jungle stay, and we had that! For us perfect the location, away from all the business of Kuala Tahan, Nusa Holdidays was peacefull place in the Jungle. Perfect for peaple whom does not need much comfort and entertainment. The food was great, simple but tasty. We stayed there 6 nights, and we loved it! And the service was perfect, our Guide took us where ever we wanted. And above that: the price is very friendly, good quality for our money!
Recenzirano 30 siječnja 2014
9,3
Izvanredno
piotr od Poljska
Obitelj sa starijom djecom
Vikendica
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2013
fantastic staff”
1. fantastic staff, 2. very good location, 3. Nice vista over the river
Family atmosphere created by fantastic staff. Well maintained cottages. Restaurant with very nice vista over the river.
Recenzirano 02 studenog 2013
7,7
Vrlo dobro
Rigby od Ujedinjeno Kraljevstvo
Obitelj sa starijom djecom
Vikendica
Boravili ste 2 noći u rujan, 2013
Good value for money”
1. The free boat trip from Kuala Tahan to the Nusa Village 2. The food 3. Air con in the room
The place is a bit run down but the room we stayed in was ok - beds were clean and everything worked. However we were fortunate to have one of the more modern rooms - the others looked a bit the worse for wear. Location is fantastic on the river and great views from the dining area.
Recenzirano 23 rujna 2013
3,7
Rastislav od Slovačka
Par
Pogled na vrt
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2013
great location in the jungle. poor service”
location,
Recenzirano 14 kolovoza 2013
6,3
Dobro
Christian od Njemačka
Par
Pogled na vrt
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2013
Adventurous, in the national park, a bit remote.”
Remote site, in the middle of the jungle, nice chalets
You have to be up to the jungle experience, especially when it gets dark and loud. If so, tree hotel is nicely located a bit remote, away from kuala tahan, stacked top the river, right in the rain forest.
Recenzirano 21 svibnja 2013
7,0
Vrlo dobro
Astrid od Danska
Obitelj sa starijom djecom
Vikendica
Boravili ste 3 noći u veljača, 2013
Beautiful location, quite basic accomodation”
Peaceful place, nice boat ride, helful staff.
Beautiful location, very peaceful. We very much enjoyed the 15-min boatride to and from the hotel. Very friendly and helpful staff. The food was very reasonably priced. Rooms and bathrooms very basic, but we were prepared for this (and had brought our own towels and bed sheets). Lots of space on the outdoor terrace restaurant, where we spent the afternoons reading books and enjoying the view of the river while the kids were playing board games.
Recenzirano 16 veljače 2013
8,3
Odlično
Pamela od Njemačka
Par
Pogled na rijeku
Boravili ste 3 noći u veljača, 2013
Great accomodation but difficult for night walk”
good restaurant service, great location for relaxing
The last boat from Kuala Tahan to Nusa Village leaves at 6.20pm. If you want to do the night walk in the Jungle, you need to arrange for a boat that costs 120RM. The Manager of Nusa Village, Mr. Roslin agreed to pick us up with his jeep instead. Unfortunately, he forgot about us! and we were only picked up one hour later. In addition, the day we checked out, he suddenly wanted 100RM for the pick-up, which had not been discussed before. We had an unpleasant conversation with him and he just tried to get money from us.
Recenzirano 16 veljače 2013
7,7
Vrlo dobro
Karin od Nizozemska
Par
Pogled na rijeku
Boravili ste 3 noći u rujan, 2012
great jungle experience ”
great location,at night u hear real jungle sounds like streaming water and insects and birds
Great location! Beautiful nature surrounding this lodge and only the trip towards it with longtailboat is worth to go for this hotel. Nice place to destress, to go to the jungle. Food is okay, friendly persons. Room basic, fan, shower gets nice temperature, really in the middle of the jungle. We Would go again for this hotel if going back to taman negara Not for the spoiled and very luxurios traveller
Recenzirano 04 listopada 2012
7,0
Vrlo dobro
giulia od Italija
Par
Pogled na vrt
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Welcome to the jungle”
Location, struttura delle stanza, staff molto disponibile
Una bellissima location per iniziare l'avventura nella giungla, la reception e il ristorante sono in riva al fiume mentre le camere sono delle casette singole in mezzo al verde. Lo staff è molto disponibile e gentile Conviene contattare il posto prima di andare per farsi spiegare la strada, perche è abbastanza nascosto e non segnalato se non all'ultimo. Consiglio anche di portar un lenzuolo in più perchè c'era solo il coprimaterasso e abbiamo patito un po il freddo la notte. Dal village si può prendere una barca per arrivare all'ingresso del taman negara in 10/15 minuti gratuitamente e iniziare i vari percorsi Veramente suggestivo
Recenzirano 27 prosinca 2015
4,3
claudio od Italija
Obitelj sa starijom djecom
Vikendica
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
parco taman namara”
prezzo, posizione, cordialità
hotel in una bella posizione ma decisamente non curato. Adatto solo a chi sa adattarsi
Recenzirano 04 kolovoza 2013
5,7
Gudrun od Njemačka
Par
Pogled na vrt
Boravili ste 2 noći u rujan, 2013
leider nur per Boot erreichbar,Betten durchgelegen”
freundliches Personal, Nähe zum Canopy Walkway/Taman Negara Nationalpark
Recenzirano 20 rujna 2013
3,3
Julia od Njemačka
Par
Pogled na vrt
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2013
Dschungelcamp ab vom Schuss!”
Landschaft, Blick auf Fluss, Nahe Canopywalk
Das village liegt total ab vom Schuss und wann braucht ein Boot um dort hinzukommen. das Personal spricht schlechtes Englisch und versteht so gut wie nichts. Der Service lässt zu wünschen übrig und während unseres Aufenthaltes gab es kaum Nahrungsmittel oder Getränke vor Ort. Die Antwort- Sorry, we habe no Coke!- war an der Tagesordnung. Völlig unorganisiert führt der Staff das village - er lässt es wohl eher verkommen! Schade, denn die Location wäre optimal! Tolle Gärten und Blick auf den Fluss- mitten im Nationalpark gelegen. das bedeutet aber auch dass das letzte Boot um 4 Uhr 30 ins Camp fährt. wann ist also ständig von dem Boot Service von NUSA abhängig! Leider kann man das Hotel nicht wirklich weiter empfehlen- man braucht harte Nerven, um es dort mehr als nur eine Nacht auszuhalten!
Recenzirano 09 rujna 2013
8,7
Odlično
Linda od Njemačka
Grupa
Pogled na vrt
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2013
Natur pur, alles in allem unbeschreiblich schön!”
Richtiges Regenwaldfeeling, sehr leckeres Essen und familiäre (aber keinesfalls aufdringliche), sehr freundliche Umgangsweise des Personals
Zuerst einmal, Urlauber, die in den Regenwald fahren und Luxus erwarten sind hier falsch! Das Nusa Holiday Village ist unserer Meinung nach aufgrund des Preis-Leistungs-Verhältnisses und vor allem der Lage das beste Hotel im Taman Negara. Da es etwas außerhalb liegt und nur mit einem Boot zu erreichen ist, ist es entfernt von dem touristischem Gebiet (in dem alle anderen Hotels liegen), was das Zentrum und den Start vieler Aktivitäten darstellt. Im Nusa Village gibt es deshalb keine Autos, Roller oder Busse. Dort hat man das richtige Regenwaldfeeling. Zu allen Aktivitäten kann man mit einem Boot fahren, das zwar nur zu bestimmten Zeiten, dafür aber regelmäßig fährt. Auch die Nachtwanderung ist möglich. Die schönen Holzchalets sind zwar sehr einfach und ohne Luxus (aber besser und sauberer als die meisten anderen Hotels die wir gesehen haben), machen dadurch aber das Abenteuer und Dschungelfeeling perfekt. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und die Tage dort sehr genossen. Das Essen war sehr lecker und das Personal überaus freundlich. Es war einfach eine sehr schöne Erfahrung. Urlauber, die wirklich in den Dschungel wollen sind hier richtig. 100 prozentige Weiterempfehlung!!
Recenzirano 21 kolovoza 2013
3,7
Hermine od Njemačka
Solo putnik
Pogled na vrt
Boravili ste 5 noći u ožujak, 2013
Enttäuschend”
Die Homepage zum Nusa Hotel verspricht unversehrte Natur direkt am Nationalpark mit Regenwald und herrlichen Trails.
Doch hinter einer Baumreihe ist der Regenwald abgeholzt und eine planierte Steinwüste mit lauten Baumaschinen, Staub und jede Menge Krach schallt zum Hotel. Die Trails sind alle kaputt oder geschlossen und rund um das Hotel türmen sich die Müllhaufen!!! Um im Regenwald zu wandern muss man erst mit dem Boot fahren, doch das erste Boot fährt erst um 8.15 und das letzte zurück schon um 6.20 Uhr.
Recenzirano 07 travnja 2013
8,7
Odlično
Veronika od Češka Republika
Solo putnik
Pogled na vrt
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2014
klidné zcela opuštěné místo v Malajsijské džungli”
poloha v džungli u řeky blízko národního parku Taman Negara
krásné čisté dřevěné chatky umístěné nad řekou v džungli. Bylo zde naprosté ticho, v noci tma, že by se dala krájet a zvuky přírody...nádhera. Snídaně i večeře byly výborné. Zaměstnanci resortu nás vozili lodí po řece do vesnice Kuala Tahan ke vstupu do parku Taman Negara zdarma.
Recenzirano 02 travnja 2014
7,7
Vrlo dobro
IGNACIO od Španjolska
Par
Pogled na vrt
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2014
Alejado pero buen sitio”
Zona agradable, habitacion limpia, personal agradable pero no hablan apenas ingles
El hotel está a 15 minutos en barca, pero el paseo es de lo mejor de la zona y pasan cada hora de 8.30 a 18.30 (kuala tahan (restaurante flotante Nusa) -- Hotel)
Recenzirano 23 kolovoza 2014
4,3
PALOMA od Španjolska
Grupa
Pogled na rijeku
Boravili ste 4 noći u rujan, 2013
Tranquila, la ubicacion es buena.”
ubicacion, desayuno
Agradable, por la situación, la ubicacion es muy bonita y el sitio muy tranquilo, pero le falta limpieza en las habitaciones, las sabanas son pequeñas y acabas durmiendo en el colchon, no muy limpio.La movilidad es reducida,ya que dependes de los horarios del bote, con lo que has de ajustar tus movimientos a este, lo cual dificulta un verdadero disfrute de la zona,el ultimo bote de vuelta es muy pronto, con lo que te obliga o a cenar muy pronto o hacerlo alli, no siendo el restaurate de alli muy bueno.
Recenzirano 26 rujna 2013
5,3
ALEXANDRA od Španjolska
Grupa
Pogled na vrt
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2013
Buena localización”
Localización
Un poco caro para lo que ofrece. Muy bien situado, en plena naturaleza. Las cabañas necesitan renovarse. Servicio un poco pobre.
Recenzirano 29 kolovoza 2013
6,7
Dobro
ALEXANDRA od Španjolska
Grupa
Pogled na rijeku
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2013
Todo correcto”
Contacto con la naturaleza y limpieza
Se encuentra en plena naturaleza, alejado del centro urbano rio arriba. Las cabañas/habitaciones son sencillas y necesitan renovarse pero están bastante limpias. Iba preocupada por si habría muchos insectos en la habitación pero tienen mosquiteras en las ventanas y no había ni un mosquito (o por lo menos no nos picaron). El desayuno es sencillo pero correcto. El personal no era especialmente amable pero no hubo ningún problema con ellos.
Recenzirano 29 kolovoza 2013
4,0
sabrina od Ujedinjeni Arapski Emirati
Grupa
Pogled na vrt
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2017
Le cadre est magnifique”
Chambres laissées à l'abandon et sent l'humidité. Partie restauration Très limité. Pas de bouteilles d'eau de lait plus de saucisse pour le matin tous les jours il manquait quelque chose. Chaïma est très accueillante avec son mari. Paysage magnifique les enfants ont adorés. Par contre trop éloigné du village si on veut de l'eau ou autre !!!
Recenzirano 05 travnja 2017
4,8
Denis od Francuska
Par
Pogled na rijeku
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Un passé révolu”
Un emplacement génial sur le fleuve dans un lieu qui ressemble à plus à un camp abandonné qu'à un hébergement digne.
Recenzirano 12 rujna 2016
4,0
SYLVAIN od Francuska
Par
Pogled na vrt
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Hôtel trop éloigné de tout ”
Nusa village est situé trop loin du village. Pas de moyen de transport gratuit pour rejoindre le village, obligation d avoir recours à leurs services payant. De plus pas d eau chaude. Nous restons sur une note négative pour cet hébergement.
Recenzirano 21 kolovoza 2016
7,3
Vrlo dobro
michel od Francuska
Par
Pogled na rijeku
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2015
au bord d'une rivière, dans la jungle”
gentillesse du personnel, environnement, acces en bateau
Recenzirano 07 rujna 2015
6,3
Dobro
Daphne od Francuska
Obitelj sa malom djecom
Vikendica
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2015
Reposant”
Situation au bord de la rivière, isolé, restaurant sympa
Bon séjour, personnel agréable
Recenzirano 30 kolovoza 2015
8,7
Odlično
juliette od Francuska
Obitelj sa starijom djecom
Vikendica
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2015
Sejour inoubliable”
Accueil d'une générosité et gentillesse absolue, immersion dans la jungle, cadre magnifique
ous avons séjourné trois jours au Nusa Holiday Village. Le cadre d'une beauté à couper le souffle, la gentillesse et générosité de nos hôtes, leur disponibilité pour nos demandes et leur engagement pour lutter contre les menaces des déforestations abusives constituent un point d'orgue à un séjour de trois semaines en Malaisie. Je recommnde chaleureusement cette équipe et soutiens leurs projets
Recenzirano 07 kolovoza 2015
6,3
Dobro
Caroline od Francuska
Grupa
Pogled na vrt
Boravili ste 4 noći u travanj, 2015
Bien mais...”
tranquilité cadre
Hôtel à l’écart du village, un peu de pirogue a faire pour y aller (10 min, et payant,5MYR, non annoncé à la base, mais nous n'avons pas payé tus les trajets), donc impossible de profiter des restos du village le soir. Le village en lui même est très petit et propose des restos en bord de rivière super agréable. Pas mal de gens pour vous aider à organiser vos sorties, rando, trek, ils parlent super bien anglais aussi. Pour l'hotel,pas facile facile de tenir une discutions complète ou d'avoir des renseignements, ils essayent au moins.. Le gars qui conduit la pirogue ne parle pas mais sait bien rigoler (surtout quant il m'a mouillé, deux fois!). L’accueil se veut chaleureux malgré le manque de dialogue. Les repas servis sont plutôt bon, je regrette seulement de ne pas avoir profité du petit déjeuner buffet, nous étions 3 à voyager ensemble, les seuls touristes de l'hotel (donc petit déj à la carte). En regardant le registre, on peut voir que c'est un hotel assez peu fréquenté. Grande salle pour profiter du repas en bord de rivière, en écoutant les bruits de la jungle. Pour la chambre, spatieuse, peinture verte super kitch, avec ampoules rose et verte. Déco plus que sommaire, lit très confortables après les longues rando. Manque les moustiquaires, pas de système de fixation, nous avons fait avec les moyens du bord. Salle de bain à la manière des asiatiques, eau chaude disponible. Le cadre est super agréable, on ne peut être plus au calme (sauf un certains matin ou nous avons entendu le bruit des bulldozer, pas gênant). Jardin entretenu, plantes, animaux ( écureuils, oiseaux...), les habitations sont les unes a cotés des autres sans être trop proches.
Recenzirano 11 svibnja 2015
8,3
Odlično
philippe od Francuska
Obitelj sa starijom djecom
Pogled na vrt
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2014
Avis sur le Nusa Village”
tranquillité, positionnement dans la forêt, sympathie du personnel
Très bon guesthouse loin du centre touristique, on prend plaisir à se baigner dans la rivière et à écouter les bruits de la forêt
Recenzirano 21 kolovoza 2014
2,0
ERIC od Francuska
Obitelj sa starijom djecom
Vikendica
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2014
presque du camping.... mais c'est la jungle”
isolement
Acces payant en pirogue pendant le séjour, pas d'eau chaude, propreté des lits et des serviettes de toilette très limite, gérant dévoué mais jeune et totalement débordé, festival du ramandan limitant les horaires du dîner, manque de pesonnel et attente trop longue entre la commande et le service pour le diner (nous avons attendu 1h30 !!!).
Recenzirano 05 kolovoza 2014
9,0
Izvanredno
olivier od Francuska
Obitelj sa starijom djecom
Pogled na rijeku
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
Very well”
L'emplacement et la gentillesse du personnel
Parfait
Recenzirano 24 srpnja 2014
7,3
Vrlo dobro
Arnaud od Francuska
Par
Pogled na vrt
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2013
Welcome to the Jungle”
nature, reculé, calme
Lieu très atypique, perdu au milieu de la jungle accessible uniquement en bateau. Chalet individuel avec vue sur le jardin ou la rivière, décoration un peu datée mais confortable. Petit déjeuner et diner corrects mais sans plus. Arrivés un peu en retard (la fameuse ponctualité des bus malaisiens), un 4x4 est venu nous chercher, la nuit étant déjà tombée (et les bateaux ne circulant donc plus) pour nous amener chez Nusa via des chemins complètement défoncés. Un effort très apréciable!
Recenzirano 26 kolovoza 2013
4,7
florence od Francuska
Solo putnik
Vikendica
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2013
etape avant d'aller dans le parc Taman Négara”
situation dans la jungle - acces en pirogue
sejour correct avant de poursuivre notre séjour - cet hotel est situé à kuala tahan et non à jurantut
Recenzirano 31 srpnja 2013
9,0
Izvanredno
HICHAM od Francuska
Par
Pogled na vrt
Boravili ste 2 noći u travanj, 2013
très bon rapport qualité prix. Endroit très calme.”
gentillesse du personnel, emplacement calme desservie par leur propre bateau.
Arrivé chez mama's chop à l'entrée du village le bateau de l'hôtel est venue nous chercher après 15min, accueil exemplaire et une bonne qualité des explications sur place. le retour c'est fait par bateau et on nous à même préparé le petit déj qu'on à emporte avec nous. les chambres sont correctes et les plats trés bons. visite de la jungle la nuit par le guide de l'hôtel(tres sympa). Nous avons fais l'activité canopy walk desservi par la navette de l'hôtel.
Recenzirano 30 travnja 2013
5,7
Maksut od Švedska
Grupa
Pogled na vrt
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
Slitet hotel med trevlig personal”
Läge,personal,natur
Recenzirano 26 ožujka 2015
8,4
Odlično
Benito od Belgija
Par
Pogled na vrt
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Super vriendelijk personeel. Ligt iets verder van centrum maar asri brengt je gratis naar de stad”
Very friendly staff! Asri is very good staff member. He is super friendly and he brings you to the village for free. The hotel is 10 minutes from the village.
Recenzirano 27 lipnja 2017
8,8
Odlično
bert od Nizozemska
Obitelj sa starijom djecom
Pogled na rijeku
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
fantastische en vriendelijke omgeving”
.
Recenzirano 27 srpnja 2016
4,3
Max od Nizozemska
Obitelj sa starijom djecom
Vikendica
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
mooie maarafgelegen plek, beperkt comfort”
mooie ligging aan de rivier, lekker eten, rustig
Heerlijk rustig, wel erg afgelegen en moeilijk bereikbaar, de watertaxi gaat niet altijd volgens schema en moeizaam af te spreken, tijdens ons verblijf zijn er slechts enkele kamers bezet ( begin aug), voorraad in het restaurant wordt niet aangevuld, er is steeds meer op,
Recenzirano 16 kolovoza 2015
6,7
Dobro
Jolanda od Nizozemska
Obitelj sa starijom djecom
Vikendica
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2014
Prachtige lokatie , maar kamer niet ok”
lokatie personeel bootservice
Wij verbleven 3 dagen met onze zonen van 16 en 17 in Nusa Holiday .Positief zijn we over de omgeving, bootshuttle en behulpzame en vriendelijke eigenaar die- als enige in Hotel- goed Engels sprak. De kamer waarin we verbleven was ERG basic, met kapotte leidingen in de vieze badkamer, en overal enorme stofnesten en spinnenwebben. Had de indruk dat er in weken geen was schoongemaakt. Het ontbijt was nogal eenzijdig en karig, maar de kok maakte simpele maar heerlijke gerechten voor het diner.
Recenzirano 10 rujna 2014
7,0
Vrlo dobro
Onno-Sven od Nizozemska
Obitelj sa malom djecom
Vikendica
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2014
mooie plek en vriendelijk personeel”
mooie plek aan de rivier, vriendelijk personeel, zelf de jungle in
Recenzirano 04 kolovoza 2014
6,3
Dobro
Jos od Nizozemska
Obitelj sa malom djecom
Vikendica
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2014
midden in de natuur, erg basic, vriendelijke staff”
natuur Gids Ligging naast rivier
Prettig verblijf, goeie gids. Kinderen hebben genoten. Sanitair zou beter kunnen. Echt jungle gevoel, superleuk alleen met boot of 4x4 bereikbaar.
Recenzirano 07 srpnja 2014
7,7
Vrlo dobro
Alexia od Nizozemska
Obitelj sa starijom djecom
Pogled na rijeku
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2013
Geweldige plek aan de rivier”
Uitzicht op rivier, kleinschalige opzet, super prijs/ kwaliteit
Met bootje 15 minuten over rivier, kleine huisjes om in te slapen, 1huisje rook minder lekker, maar 2 heerlijke dagen in de jungle gehad voor weinig geld
Recenzirano 17 kolovoza 2013
7,7
Vrlo dobro
Alexia od Nizozemska
Obitelj sa malom djecom
Pogled na vrt
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2013
Heel bijzonder in de jungle”
Mooie ligging, huisjes waren mooi aangelegd, passend in de omgeving
Goed verblijf, ligging perfect mooi aan de rivier, en een verblijf wat helemaal past in deze omgeving. Heerlijk niet massaal
Recenzirano 15 kolovoza 2013
6,7
Dobro
Brigette od Nizozemska
Par
Pogled na rijeku
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2013
Hhouten huisjes met uitzicht over de rivier”
Rustige locatie, goeie keuken
Eenvoudige houten huisjes met uitzicht over de rivier. Via een hangbrug bereik je de receptie en het restaurant. Keuken is erg goed. Excursies kunnen van hier uit geregeld worden. Andere huisjes /kamers op dit complex hebben geen uitzicht op de rivier en zijn wat ouder en simpeler. Je kunt zelf van hieruit een hiking doen naar de waterval echter pas op voor olifanten. Je bent hier wel afhankelijk van een longtailboot er is geen weg naar Kuala Tahan. De laatste boot terug naar Nusa Holiday Village is om 18.15 uur.
Recenzirano 01 veljače 2013
6,0
Michiru od Japan
Par
Pogled na vrt
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
とにかく立地がいい!”
国立公園の近さ、周囲の静かさ、大自然
Recenzirano 16 kolovoza 2013