Vrlo dobro 7,6
na temelju 376 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Vrlo dobro



od 376recenzija
  • Čistoća: 7,9
  • Objekti 7,2
  • Lokacija 8,5
  • Udobnost/standard sobe: 7,5
  • Uslužnost osoblja: 7,6
  • Vrijednost za novac 7,3
  • Hrana/objedi: 6,7
Sortirano prema

Dominic od Australija
Poslovni putnici
Studio
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Comfortable rooms, decent value for money
I use this hotel quite regularly primarily because it is close to my client's offices. Staff are friendly and rooms are quite comfortable. It would be great if it were closer to decent eating places, which for me at least are a good 15 min walk away.
Recenzirano 01 srpnja 2016

Nadia od Mauritius
Poslovni putnici
Studio
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Great location
Great location Friendly staff Huge room
Recenzirano 20 lipnja 2016

Shanelle od Australija
Poslovni putnici
Studio
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Cheeky charging $10 for 2 hours of internet
Our room was very nice inside but there was no natural light and our "window" turned out to be a hallway when I opened the curtain. In this day and age when internet is so cheap, its really cheeky asking people to pay to use the internet. This is the first time in years I've had to pay for Internet. And for that reason I probably will go elsewhere in the future.
Recenzirano 08 lipnja 2016

Ewan od Australija
Poslovni putnici
Studio
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2016
Business
Parking underneath available but very expensive, the Oaks has arranged cheaper parking about 300 metres away. Worth the walk!
Recenzirano 04 lipnja 2016

Cheryl od Australija
Parovi
Executive Studio Apartman
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Excellent
We had a lovely stay, staff were very friendly, was reasonably priced, this will be the place we will choose from now on when we stay in the city, no disappointments for a change
Recenzirano 02 lipnja 2016

Trudy od Australija
Parovi
Executive Studio
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
night in town
The hotel's location is within a short walk to many activities and shops in Melbourne. The room was pleasant but basic. Managers should reconsider internet use of 30 mins and increase it to be unlimited like other venues.
Recenzirano 26 svibnja 2016

Parina od Tajland
Grupe
Studio
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Big room and great location
The room is bigger that I expected. It locates very close to city
Recenzirano 19 svibnja 2016

Nabil od Australija
Poslovni putnici
Studio
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Good hotel
Nice people
Recenzirano 04 svibnja 2016

shirley od Indonezija
Parovi
Studio
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Good place to stay
Love how they care about us when we arrived at7am and they immediately provide us with a room!
Recenzirano 29 travnja 2016

Nyanlang od Australija
Grupe
Executive Studio
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Great Hotel
Very clean, convenient location.
Recenzirano 28 travnja 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: