Rezerviraj sada: Orange Hotel Shah Alam

Vrlo dobro
Temeljeno na 588 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
7,5
91% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (588)Booking.com recenzije (263)
7,5
Vrlo dobro
Temeljeno na 588 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:7,8
Objekti6,9
Lokacija7,8
Udobnost sobe i kvaliteta7,5
Usluga7,7
Vrijednost za novac7,9
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Indonesia
Bahasa Malaysia
简体中文
više
Vrsta sobe
Standard Queen bez prozora
Standard Twin bez prozora
Deluxe Queen sa prozorom
Obiteljska Soba sa rozorom
više
Sortirano prema
Prikazuje se 333 komentara potvrđenih gostiju
6,4
Dobro
Wen od Malezija
Solo putnik
Deluxe Queen sa prozorom
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Affordable and they accommodated me last minute. Quality for budget price! ”
1) make us feel safe by having staff n security guard around 2) provide hairdryer (I don't see in room, maybe have to ask) 3) complimentary coffee/tea sachets 4) complimentary comb/dental care 5) phone to at least call reception in case of emergency or need help
Recenzirano 27 veljače 2018
8,0
Odlično
sohit od Malezija
Par
Deluxe Queen sa prozorom
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
nice but not so much nice..”
here i go with my couple for celebrating her birthday. i got television problem. channels not there. television only for show. acon also have some problems. if i put 30^c then also it is very cold. overall i give 4 upon 5 star for this hotel.
Recenzirano 19 veljače 2018
6,8
Dobro
Hui od Singapur
Solo putnik
Deluxe Queen sa prozorom
Boravili ste 3 noći u veljača, 2018
Lousy noise proofing”
Good location and proximity to dining options. Friendly counter staff. Sound proofing is terrible! Every time the next rooms open their doors I could hear it very audibly. Not suitable for light sleeper.
Recenzirano 11 veljače 2018
6,0
CK od Malezija
Grupa
Standard Double Soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2018
Nice budget hotel with shops nearby”
Nuce budget hotel, location for that area itself is ok but a distance if wanted to go to shopping malls to catch a movie or something. The tv is rather small i should say for the room that i rented. Not much to expect dor a budget hotel, overall is good :)
Recenzirano 05 veljače 2018
8,8
Odlično
ROSE od Malezija
Par
Standard Queen bez prozora
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2018
Value for money”
Very best! It just hotel parking limited.
Recenzirano 21 siječnja 2018
7,2
Vrlo dobro
Yook od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Queen sa prozorom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Very Clean”
Poor location
Recenzirano 17 siječnja 2018
9,2
Izvanredno
Nazurah od Malezija
Par
Deluxe Queen sa prozorom
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2018
Value for money”
Super spacious room at this rate. stayed here for 2nights and had a very pleasant experience. the room is clean as well as the bathroom. Located nearby so many facilities and restaurants. staffs are friendly and helpful.
Recenzirano 16 siječnja 2018
6,0
boon od Malezija
Poslovni putnik
Standard Twin bez prozora
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
ok”
ok
Recenzirano 15 siječnja 2018
6,0
boon od Malezija
Poslovni putnik
Standard Twin bez prozora
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
ok”
ok
Recenzirano 15 siječnja 2018
7,2
Vrlo dobro
lee od Malezija
Par
Deluxe Queen sa prozorom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
the aircorn not cooling”
the room air condition was broken, but their staff change a new room for us, still good value for money.
Recenzirano 02 siječnja 2018
8,0
Odlično
sohit od Malezija
Par
Deluxe Queen sa prozorom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
all ok but still need to improve”
i was gone 1 night stay with my wife...all thing ok but security guard must be work properly..they are always playing with their handphone and calling somebody and singing only.....and another television is very small inside the room must change at least 32 inch....water heater also must change very much take time for water heating...other all ok...thanks agoda and orange hotel.
Recenzirano 01 siječnja 2018
5,6
Juiling od Tajvan
Poslovni putnik
Obiteljska Soba sa rozorom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
The hotel construction is started from earlier morning, and noisy next doors.”
1. So noisy in hotel management 2. Clean up is needed to improve a lot.
Recenzirano 28 prosinca 2017
7,6
Vrlo dobro
Nor od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska Soba sa rozorom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
Great and comfy for night sleeps”
All is fine, except for the toulet door...there is no privacy...
Recenzirano 25 prosinca 2017
8,8
Odlično
mohammed
Solo putnik
Deluxe Queen sa prozorom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2017
upgrade your wifi connection”
i can't connect the wifi your staff give me a password. please upgrade the connection probably.
Recenzirano 16 prosinca 2017
10,0
Izvanredno
Nor od Malezija
Solo putnik
Standard Queen bez prozora
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
RECOMMENDED”
everything is good & staff very tolerate.
Recenzirano 03 prosinca 2017
5,6
Kian od Singapur
Par
Deluxe Queen sa prozorom
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
I pay what u get”
It’s 1 hour taxi ride away from KL town. Very basic hotel. We booked a non-smoking room but the room smell of strong nicotine. Need to go to lobby to make complimentary coffee. 2 bottles of complimentary water in the room. If not for the reason of going to a venue around that area, we would book a hotel in KL town. Do not hire taxi drivers resting at hotel lobby, he wanted to charge us RM50 for a 10min ride. Later we took Uber which only costs us RM4.39.
Recenzirano 30 studenog 2017
10,0
Izvanredno
SHIUANN od Malezija
Grupa
Deluxe Queen sa prozorom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Good hotel that fulfils my two needs - to shower and sleep!”
We had a funeral to attend in Shah Alam, so chose this hotel so that we can come back and leave early the next morning. I have no complains about this hotel since I only went in to shower and sleep. And og, I appreciate the famous dim sum restaurant below this hotel.
Recenzirano 25 studenog 2017
8,8
Odlično
teck od Malezija
Par
Standard Queen bez prozora
Boravili ste jednu noć u studeni, 2017
Good location”
Hotel in very good location have free parking,hotel clean and comfortable.
Recenzirano 18 studenog 2017
8,0
Odlično
Khan od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Twin Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Good customer service”
Overall room is clean, price is reasonable for all the basic facilities you got. The best of this hotel is their friendly and helpful staff, I have booked wrongly the room type but they help to change it without any extra charges. A big thumbs up for them. Will visit again!
Recenzirano 17 studenog 2017
9,2
Izvanredno
eddy od Indonezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Trokrevetna Soba ( 1 bračni i 1 krevet za jednu osobu )
Boravili ste 3 noći u studeni, 2017
The hotel is good for bring family ...becouse the many food optional around the hotel and worried.”
Need the fasilities for breakfast as usual at another hotel.
Recenzirano 12 studenog 2017
9,2
Izvanredno
EKO od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska Soba sa rozorom
Boravili ste 2 noći u studeni, 2017
Nice Enviroment ...”
Recomended Hotel to stay with ur family .. Especially if ure looking for place to stay near Klinik Cik Man with other person who had same goal too .. Very familiar and nicely enviroment ....
Recenzirano 11 studenog 2017
7,2
Vrlo dobro
norniswady od Malezija
Solo putnik
Standard Queen bez prozora
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
just ok..”
not so bad ... just ok..
Recenzirano 19 listopada 2017
8,0
Odlično
Chia od Malezija
Par
Standard Queen bez prozora
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Good location”
The parking space is not many during daytime. The location is near to a lot of food stores. We got a free upgrade because of booking two nights.
Recenzirano 18 listopada 2017
6,4
Dobro
od Malezija
Solo putnik
Deluxe Queen sa prozorom
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Dobro”
Not bad for a one time stay, clean, shower was good, air cond works fine.
Recenzirano 22 rujna 2017
9,2
Izvanredno
Chong od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Queen bez prozora
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Izvanredno”
Just a normal hotel. Nothing much to say.
Recenzirano 19 rujna 2017
8,0
Odlično
Lai od Malezija
Par
Standard Queen bez prozora
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Spacious Room”
Good condition room and it's quite clean . Worth for money and the staffs are quite attentive too . It's surrounded by lots of restaurants , so it's convenient .
Recenzirano 13 rujna 2017
9,2
Izvanredno
Kathryn od Malezija
Solo putnik
Standard Queen bez prozora
Boravili ste 3 noći u rujan, 2017
Izvanredno”
Comfortable, clean and peaceful environment. Ample parking space and plenty of food around the vicinity.
Recenzirano 11 rujna 2017
8,8
Odlično
Desmond od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Queen sa prozorom
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2017
Two thumbs up! For real. ”
Totall value for money. I had a VERY pleasant stay here and highly recommend this hotel if you ever need a place to lay your head in this part of town.
Recenzirano 08 rujna 2017
7,2
Vrlo dobro
Jayanandhan od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Queen sa prozorom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Value for money ..Clean ...and lot of eateries within walking distance ”
Looking at what I paid definitely it was a good deal.Good location with lot of eateries within walking distance.The only setback was Wifi was below average..
Recenzirano 04 rujna 2017
8,0
Odlično
chloe od Malezija
Solo putnik
Standard Queen bez prozora
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Clean and spacious”
Budget hotel with clean and spacious room. No breakfast provided but there's a famous dim sum restaurant just below the hotel.
Recenzirano 18 kolovoza 2017
9,6
Izvanredno
Bruce od Malezija
Par
Deluxe Queen sa prozorom
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
Awesome”
The Deluxe Double room (with window) we got was a corner room which is huge i would say. Spacious, clean bathroom. Lotsa food choices around this area is a bonus. Very happy with the stay overall.
Recenzirano 18 kolovoza 2017
8,4
Odlično
Atikah od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Trokrevetna Soba ( 1 bračni i 1 krevet za jednu osobu )
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Worth to stay”
Actually, this is my second time stay here. Workers are great, friendly. Easy to park car. The room is quite spacious. Food stall and convenience store nearby. Recommended👍🏻
Recenzirano 08 kolovoza 2017
6,0
Haziq od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Queen sa prozorom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Average”
Being travelled each week from place to place due to business, I found this hotel is in satisfactory level. Good staff,location and average cleanliness. But the value for money is lacking. Only stay here if there is no other good hotel to go..
Recenzirano 02 kolovoza 2017
7,2
Vrlo dobro
Wen od Malezija
Poslovni putnik
Standard Queen bez prozora
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
For the Night”
My dad needed to stay for the night and this hotel was suitably located in kota kemuning. hot showers, friendly staff was all thats needed after a long day.
Recenzirano 01 kolovoza 2017
5,6
Adrian od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Deluxe Queen sa prozorom
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2017
Nosiy”
Was really disappointed with the stay.. Firstly there were no escalators.. it was very inconvenient for luggages.. Secondly it's so noisy.. there were a group of nuisance ppl on the 1st and 2nd floor.. shouting at 3am.. Told the front desk and security, they did nothing.. really unpleasant stay here
Recenzirano 23 srpnja 2017
6,0
Puen od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe Queen sa prozorom
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
.......”
......
Recenzirano 15 srpnja 2017
8,8
Odlično
Atikah od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska Soba sa rozorom
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Great”
Great for price. Spacious room. Near to restaurant. Recommended.
Recenzirano 04 srpnja 2017
6,8
Dobro
Nelly od Indonezija
Obitelj sa malom djecom
Obiteljska Soba sa rozorom
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Just ok”
The hotel only provides rooms to spend the night. It is located in a down town area. That's all.
Recenzirano 21 lipnja 2017
6,0
nini od Malezija
Par
Standard Queen bez prozora
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
value of money”
value of money, near by food stall
Recenzirano 10 lipnja 2017
9,2
Izvanredno
pang od Malezija
Par
Deluxe Queen sa prozorom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
good service. ”
friendly stuff..
Recenzirano 20 svibnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Risa od Indonezija
Par
Standard Twin bez prozora
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
great”
oke
Recenzirano 20 svibnja 2017
5,2
Anthony od Francuska
Poslovni putnik
Standard Queen bez prozora
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2017
cheap not clean no window”
better option nearby.
Recenzirano 14 svibnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Muhammad od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Obiteljska Soba sa rozorom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Vrlo dobro”
dont like glass door for toilet. no kettle,coffee at room. slow aircond will not recommend to my friend.
Recenzirano 09 svibnja 2017
7,6
Vrlo dobro
Siow od Malezija
Par
Standard Queen bez prozora
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Vrlo dobro”
Value for Money, Strategic location
Recenzirano 25 travnja 2017
6,8
Dobro
Chin od Malezija
Poslovni putnik
Standard Twin bez prozora
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2017
pleasant stayed.”
Recenzirano 06 travnja 2017
8,0
Odlično
Masyetah od Malezija
Par
Standard Queen bez prozora
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Vrlo dobro”
Cozy and clean room.value for money
Recenzirano 03 travnja 2017
4,8
kaiho od Malezija
Poslovni putnik
Standard Queen bez prozora
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2016
LOcation for short stay ”
ok experience with the hotel
Recenzirano 26 ožujka 2017
9,2
Izvanredno
LOW od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Twin bez prozora
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
No Fuss Pleasant & Confortable Stay”
Location is away from KL Town but within vicinity with many shops & eateries. Dim Sum just the floor below & the Chee cheong fun & Porridge is delicious. Mini Markets nearby, dessert stall & street food nearby. DIY laundry shop nearby, Clinic nearby. Supermarket Hero nearby. Most important, room is big (twin sharing) & even toilet & bed /pillow very confortable. TV channels are also failrly good channels. Overall, very relaxing & good stay.
Recenzirano 20 ožujka 2017
6,4
Dobro
Lilian od Malezija
Grupa
Standard Queen bez prozora
Boravili ste 2 noći u veljača, 2017
Ok near the meting”
Very convenient
Recenzirano 07 ožujka 2017
10,0
Izvanredno
nuretika od Malezija
Solo putnik
Deluxe Queen sa prozorom
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Value for money”
Like to stay here.
Recenzirano 21 veljače 2017