Odlično 8,1
na temelju 5449 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

od 5449recenzija
  • Čistoća: 8,3
  • Objekti 7,7
  • Lokacija 8,2
  • Udobnost/standard sobe: 8,0
  • Usluga 8,2
  • Vrijednost za novac 8,2
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

CHIEHI od Tajvan
Deluxe (pogled na bazen)
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Not satisfied
They don't provide tooth brush. Water is not hot enough.
Recenzirano 05 rujna 2016

paul od Australija
Grande Superior
Boravili ste 7 noći u kolovoz, 2016
Good quiet rresort near central patong
Staff are all excellent
Recenzirano 02 rujna 2016

tan od Malezija
Deluxe (pogled na bazen)
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Good location
Friendly staff n nice place but main door far a bit from main road.room shower hot water sometime not hot.but overall good.
Recenzirano 21 kolovoza 2016

Belma od Australija
Grand Deluxe ( s pogledom na bazen )
Boravili ste 5 noći u kolovoz, 2016
Nice hotel but a little far from bangla
We stayed deluxe pool view which was nice and modern. Rooms kept clean every day. The breakfast was not too great and needs more selection. Pool a little cold for August. Heated would've been good. Staff were friendly. Would stay again due to cost was reasonable
Recenzirano 17 kolovoza 2016

Nadia od Australija
Deluxe (pogled na bazen)
Boravili ste 7 noći u kolovoz, 2016
Constructive criticism
Very sub-standard compared to Internet advertising. Bathroom had mould looking signs. Toilet paper so very very low quality and stingy amounts. No hand lotion in the room. Transfer to hotel on arrival. At the airport was Non existent as Advertised on the net. We were told after catching public tspt that we were to advise them that we wanted transfer and that we would have to pay for it. This was was misleading information advertised on the internet with the hotel - they took the money and then didn't bother having a shuttle bus or driver to greet us. We wasted a lot of our time at the airport looking for our driver - only to give up and make our own Way. The shower screen fell apart daily and we had to call for help. We compared this hotel with others of the same rating and definitely didn't come up to standard! You need upgrading / uplifting if possible to keep the ratings high otherwise it will be less popupular as word by mouth will ruin it. I would not recommend this to anyone as it is not value for money. I hope this is constructive criticism if you want to know the truth.
Recenzirano 14 kolovoza 2016

HO od Singapur
Superior - bez Pogleda
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Staffs were great! Poolview rooms were great! Location wise not as good as I preferred.
Recenzirano 14 kolovoza 2016

Keon od Južna Koreja
Solo putnik
Superior - bez Pogleda
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2016
Recenzirano 09 kolovoza 2016

nicholas od Malezija
Obiteljska vila (2 sobe)
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Feel like in a Jail
Staff are disrespectful and not flexible at all
Recenzirano 03 kolovoza 2016

Qiang od Kina
Obitelj sa starijom djecom
Deluxe (pogled na bazen)
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
still good, higher price
We used to choose the hotel, because of good location, good service.. But the price is not good at this time, now it is rainly season, so the price should not be higher. But sevice is still good, the recepition is better for us.
Recenzirano 02 kolovoza 2016

Laura od Irska
Obiteljska vila (2 sobe)
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Friendly and attentive staff, lovely food, amazing room. Would definitely stay again!
Recenzirano 26 srpnja 2016


Odaberite loyalty program

Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.


Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.


Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: