Fantastično 8,1
na temelju 296 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 296recenzija
  • Čistoća: 8,9
  • Objekti 8,0
  • Lokacija 6,8
  • Udobnost/standard sobe: 8,7
  • Uslužnost osoblja: 8,8
  • Vrijednost za novac 7,6
  • Hrana/objedi: 7,7
Sortirano prema

ALLISON od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Obiteljsko potkrovlje
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
Clean, comforting and welcoming
Clean, beautiful pool, friendly and helpful staff
The rooms and facilities are very nice. The food is pretty bland and over priced, best to venture into Alona beach for good dining and drinks. Slightly further away from Alona beach then Expected, about a 20 min walk. The resort does have a beach/cliff access point to the water though. Overall nice stay.
Recenzirano 16 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

su od Tajvan
Par
Vila za Mladence sa Bazenom
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
Great stuff
We stay just one night with villa type, there are total 4 villas in bluewater resort, very quiet and away from crowded people here. Profession and nice stuffs, an accident happens during our stay. Injure by the
Recenzirano 07 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Phil od Filipini
Par
Premier Deluxe Soba
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
Great place to stay!
room service location
excellent!
Recenzirano 06 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

HYEMI od Južna Koreja
Par
Premier Deluxe Soba
Boravili ste 2 noći u studeni, 2014
excellent resort in pang lao
private beach , free kayak , beautiful garden
comfortable bed and big bath tub all the thing about this hotel was very excellent except accessibility to main beach.
Recenzirano 25 siječnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Magnus od Ujedinjeno Kraljevstvo
Solo putnik
Premier Deluxe Soba
Boravili ste 7 noći u prosinac, 2015
One week stay for scuba diving
staff worked very hard.
I got dehydrated due to a lack of water in the room. It took, at times, 15mins to get drinks that were ordered that cost more than they would in the UK. I asked to see a manager twice that never came.
Recenzirano 23 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Shelley od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Obiteljsko potkrovlje
Boravili ste 3 noći u studeni, 2015
Beautiful relaxing setting
Beautiful quiet setting, efficient and friendly staff, yet close to Alona Beach
Recenzirano 04 prosinca 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Voltaire od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Obiteljsko potkrovlje
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2015
Beautiful ambiance and food is good
nice room, good food, beautiful place
will definetely go back. Thou transportation to other places is dificult the shuttle service of hotel is expensive
Recenzirano 14 rujna 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Anna od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Premier Deluxe Soba
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2015
Big family vacation
Cleanliness and spacious rooms, accommodating and service oriented staff, great food
Best vacation destination for a big family of 13 persons aging from 6 to 80. We love the rooms because of their cleanliness, beds are really big, very modern and even the toilet and bath are spacious. The swimming pools are nicely designed. Staff are very accommodating and service oriented. They have a golf cart so elderly people have easy access from the main area to the beachfront where the dining hall is located. Food is really good, we only tried dining once outside the resort and once we sampled their ala carte meals we took all our meals with the resort. The bluewater cheeseburger is a favorite. Lechon kawali and adobo rice is a must. Our family enjoyed so much our stay and we will definitely go back to this beautiful resort. Our paradise found!
Recenzirano 15 kolovoza 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Jean od Filipini
Par
Premier Deluxe Soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Nice resort! Very exclusive. Great for couples.
Ambiance, food, welcoming staff
Great
Recenzirano 28 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Heinz od Austrija
Par
Premier Deluxe Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
fantastic resort
fantastic pool.big nice room..delicious food
It was fantastic experience. .nice pool. the staff very friendly
Recenzirano 02 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: