Rezerviraj sada: ParkCity Garden Inn

Odlično
Temeljeno na 109 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
8,4
98% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (109)
8,4
Odlično
Temeljeno na 109 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:8,6
Objekti7,9
Lokacija8,5
Usluga8,3
Vrijednost za novac8,6
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Malaysia
Vrsta sobe
Deluxe soba
Premier Soba
Sortirano prema
Prikazuje se 25 komentara potvrđenih gostiju
7,6
Vrlo dobro
Hui od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Value for money”
Located at parkcity commercial square. location is good. you can find everything you need within walking distance
Recenzirano 30 svibnja 2017
Dear Hui, Thank you for choosing our property, looking forward for your next stay. Best Regards, Nicholas
Odgovoreno 11 srpnja 2017
ParkCity Garden Inn
8,0
Odlično
King od Malezija
Poslovni putnik
Deluxe soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Vrlo dobro”
Can every time when I make a booking , email me a invoice or receipt ?
Recenzirano 29 svibnja 2017
8,8
Odlično
ANTHONY od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Premier Soba
Boravili ste 2 noći u travanj, 2017
Value for money”
Spacious Premier room with 1 King and 1 Queen Bed Fast Wi-Fi Walking distance to many restaurants and supermarket nearby.
Recenzirano 02 svibnja 2017
Dear Mr. Anthony, Thank you for choosing our hotel and willing to spend sometime to review our property. We will continue provide the best service to all. Best Regards, Nicholas
Odgovoreno 11 srpnja 2017
ParkCity Garden Inn
10,0
Izvanredno
Ezzuwan od Malezija
Par
Deluxe soba
Boravili ste 2 noći u travanj, 2017
Nice stay”
Very clean,nice room,good housekeeping
Recenzirano 18 travnja 2017
Dear Ezzuwan, Thank you for spending your time to review for our property, we looking forward for your next stay. Have a nice day Best Regards, Nicholas
Odgovoreno 11 srpnja 2017
ParkCity Garden Inn
9,2
Izvanredno
Yusnisah od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Premier Soba
Boravili ste 2 noći u travanj, 2018
Izvanredno”
Tempat yg memuaskan.. Bilik bsr, kemas & bersih.. Tempat yg senyap.. Sesuai utk istirahat.. Lokasi sekitar bandar.. Sng utk cri mkn.. Parking pn sng.. Tempat yang amat di syorkan bla bercuti ke bintulu..
Recenzirano 29 travnja 2018
Dear Yusnisah, Thank you for commenting on us. See you on your next trip. Have a nice day Best Regards, Nicholas
Odgovoreno 17 svibnja 2018
ParkCity Garden Inn