Rezerviraj sada: Pelican Hotel

Dobro
Temeljeno na 418 recenzijamaPogledajte što kažu gosti
6,9
82% korisnika bi preporučilo prijateljima

Nedavni korisnički komentari

Agoda recenzije (418)Booking.com recenzije (311)
6,9
Dobro
Temeljeno na 418 recenzijama
Odaberi vrstu putnika
Čistoća:6,8
Objekti6,3
Lokacija7,5
Udobnost sobe i kvaliteta6,9
Usluga7,0
Vrijednost za novac7,2
Omogućili provjereni gosti Agoda
Filtriraj komentare gostiju prema:
Jeziku
English
Bahasa Malaysia
繁體中文 (香港)
日本語
više
Vrsta sobe
Pelican Apartman
Superior Deluxe
Executive deluxe
Standard Double Soba
više
Sortirano prema
Prikazuje se 282 komentara potvrđenih gostiju
5,6
hui od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Executive deluxe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Do not expect much”
It's a small hotel, the lift is small and old. The room is ok, abit old but for 1 night stay it is ok.
Recenzirano 26 listopada 2017
8,8
Odlično
JEE od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Double Soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2017
Nice location and Staffs are Helpful”
I understand from staff that my rooms are without fridge, nonetheless, my mum gave me some fish to bring back Johor Bahru hence I seek hotel staffs assistance and they place the fish at their kitchen. This really save me the hassle otherwise I really not sure what to do with the fish.
Recenzirano 20 listopada 2017
7,6
Vrlo dobro
Paran od Malezija
Grupa
Executive deluxe
Boravili ste 2 noći u listopad, 2017
Value for money”
No issue
Recenzirano 16 listopada 2017
6,4
Dobro
Chin od Malezija
Grupa
Standard Double Soba
Boravili ste jednu noć u rujan, 2017
Good location , value money”
Room look nice n comfortable... we book 4 room, one of room toilet have cockroach, we forgot request non smoking room when we check in. So one of room is smelly, we request change it, staff help us change it too. Breakfast simple and yummy , we enjoy many.
Recenzirano 03 listopada 2017
9,6
Izvanredno
Ser od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Double Soba
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
3rd time staying here for family visit trip”
close to town, easy access, nearby eatery and shopping mall
Recenzirano 17 rujna 2017
5,6
Goh od Malezija
Poslovni putnik
Standard Double Soba
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2017
From 2 Star to Budget type hotel”
One big step towards the budget hotel. Have to return the Air-con remote control to front desk during check-out.
Recenzirano 29 kolovoza 2017
10,0
Izvanredno
RABEE od Malezija
Grupa
Executive deluxe
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2017
good”
good
Recenzirano 26 kolovoza 2017
7,6
Vrlo dobro
md. od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Executive deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
good location and easy access”
good location hotel. breakfast is ok for the value you pay. ample parking.
Recenzirano 06 kolovoza 2017
7,6
Vrlo dobro
Nadia od Malezija
Par
Standard Double Soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
Hotel Okay”
Furniture and toilet were quite old.. think need to refurbish. But overall was okay. Prefer this hotel because the room is carpeted.
Recenzirano 03 kolovoza 2017
7,6
Vrlo dobro
Mohamad od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Standard Double Soba
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2017
Value for money”
Value for money
Recenzirano 01 kolovoza 2017
6,4
Dobro
Goh od Malezija
Solo putnik
Standard Double Soba
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2017
New Air Condition unit, but....”
The hotel boos is working hard to improve the facility of the hotel. But new air condition piping and wiring is not concealed, Bathtub has removed and replace with standing shower but the size is very narrow, very unprofessionally done. Cockroach in the bathroom.
Recenzirano 08 lipnja 2017
6,4
Dobro
Lydia od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Executive deluxe
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2017
Free and Easy”
Value for money. Cleanliness may improve, one of the 2 rooms we booked was with cockroaches, I guess this room was without occupant for some time, hence this "tenants" were able to grow their family in this room.
Recenzirano 16 svibnja 2017
6,8
Dobro
Lydia od Malezija
Grupa
Standard Twin Soba
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2017
Free and Easy trip”
This hotel look like a family run business, with some recruited staff for 24 hours operation, provide a decent breakfast. One disappointment is that one of my 2 rooms, was occupied by cockroaches, many smaller ones were enjoying the sugar provided for our coffee break, boss's son was able to replace another room, after minimum feedback over the counter, instead of telephone from room.
Recenzirano 16 svibnja 2017
9,6
Izvanredno
Nur od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Pelican Apartman
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Good location & comfortable rooms”
The rooms are really comfortable for short stays. Good parking lot spaces.
Recenzirano 07 svibnja 2017
4,0
Yee od Malezija
Poslovni putnik
Superior Deluxe
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2017
Very old hotel and not properly maintained”
Its time to renovte please, the room is smelly and lift so small, everything looks old and yet you dare to charge 150++ RM a night ??
Recenzirano 18 travnja 2017
9,6
Izvanredno
Nur od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Executive deluxe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2017
Awesome stay”
If you're looking for a pleasant stay, it is totally for you. I really love the cleanliness of the rooms. The staffs are friendly and helpful. The breakfast spread is good. Totally love the Fried Bee Hoon! Value for money. :)
Recenzirano 10 travnja 2017
4,8
Zuliana od Malezija
Grupa
Standard Twin Soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
Got baby cockroach... ”
It happened during my stay... sadly me and my friends saw a few baby cockroaches...
Recenzirano 09 ožujka 2017
6,0
TEE od Malezija
Poslovni putnik
Standard Double Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
so so hotel”
there is food court opposite but not much variety
Recenzirano 04 ožujka 2017
5,2
Zalifah od Malezija
Par
Standard Double Soba
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
run down place”
very old hotel, need refurbishment
Recenzirano 02 ožujka 2017
6,8
Dobro
Soon od Malezija
Grupa
Superior Deluxe
Boravili ste jednu noć u veljača, 2017
Need some brush up on cleanliness.”
We have informed the front desk for a late checkout, however our room electricity was shut down without warning 30 minutes before checkout while someone was still in shower. I would appreciate it if the counter could have informed us ahead/ given a warning regarding the power shut down.
Recenzirano 12 veljače 2017
4,4
ESA od Malezija
Par
Standard Double Soba
Boravili ste 2 noći u veljača, 2017
Not a pleasant stay”
Smelly hotel
Recenzirano 06 veljače 2017
6,8
Dobro
Ng od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Executive deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Ok”
Clean mattress...nice breakfast
Recenzirano 01 veljače 2017
10,0
Izvanredno
Shiuann od Malezija
Grupa
Standard Twin Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Good hotel.”
Good hotel.
Recenzirano 31 siječnja 2017
6,8
Dobro
CHONG od Malezija
Par
Superior Deluxe
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2017
Comment Review”
Refrigerator not cold, wifi signal was weak, tv channel signal very poor, sometime can watch, sometime can not.
Recenzirano 31 siječnja 2017
8,8
Odlično
Lawrence od Singapur
Par
Superior Deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Excellent hotel at an Excellent price and location”
Clean and excellent hotel. New Aircon system in the room. Excellent temperature. Thumb UP....
Recenzirano 31 siječnja 2017
6,0
TAN od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Double Soba
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2017
Room ok and friendly staff ”
overall satisfied
Recenzirano 30 siječnja 2017
8,0
Odlično
MOHD od Malezija
Par
Standard Twin Soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Come back for family event, friendly staff,value for money. Breakfast included”
nice
Recenzirano 08 siječnja 2017
6,4
Dobro
TAN
Par
Superior Deluxe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Nice stay and will revisit!”
First of all, the staffs are polite. I have encountered 2 different staff during my check in and check out. The breakfast provided taste good too! i like the fried rice! However, the cleanliness of the balcony is low, the smoking ashes are all over the floor. The toilet flush power is not strong enough, we need to flush more than 2 times in order to be clean. Other than these two points, i do feel satisfied of my stay because at least it is cozy. However, the hotel is located right in front of the road so during the night, it may be a little disturbing if you are '100% silent' sleeper. For my stay, the noise level is alright.
Recenzirano 19 prosinca 2016
2,8
mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Standard Double Soba
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2016
Poor”
1. Very old and outdated 2. Poor maintenance 3.under staff 4. Dirty bedsheets - full with dust. 5. Totally different from everts cheat 6. Poor cheap food
Recenzirano 14 prosinca 2016
6,4
Dobro
Shahriman od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Executive deluxe
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
average”
average
Recenzirano 21 studenog 2016
6,0
Tan od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Executive deluxe
Boravili ste jednu noć u studeni, 2016
worth for money, but hotel is quite old”
got a free upgrade, quite worth for money. Breakfast not much choice.
Recenzirano 17 studenog 2016
9,6
Izvanredno
Radeyyah od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
4.5”
nice nice
Recenzirano 03 studenog 2016
6,0
Hui od Malezija
Par
Standard Twin Soba
Boravili ste jednu noć u listopad, 2016
Breakfast more choices”
For the buffet breakfast, need more choices. When the food finish, we need to ask for that, not initially refill.
Recenzirano 03 studenog 2016
10,0
Izvanredno
Ser od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Executive deluxe
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
2nd Stay in the year”
Come back for Family Event, quiet and nice place. Close to old street famous food and bank
Recenzirano 27 listopada 2016
8,8
Odlično
Leh od Malezija
Par
Standard Twin Soba
Boravili ste 2 noći u listopad, 2016
Value for money”
Value for money. Breakfast included.
Recenzirano 26 listopada 2016
8,0
Odlično
sara od Malezija
Grupa
Executive deluxe
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
Great”
clean, tidy and cosy
Recenzirano 11 listopada 2016
7,6
Vrlo dobro
Ah od Singapur
Par
Executive deluxe
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2016
Good location, clean room”
The hotel is conveniently close to the town area. Room is clean. Reception area is a bit small. Overall, it is still value for money
Recenzirano 21 rujna 2016
7,2
Vrlo dobro
Mohd od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Pelican Apartman
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
value for money”
Good
Recenzirano 18 rujna 2016
7,6
Vrlo dobro
ROSAMIZA od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Executive deluxe
Boravili ste jednu noć u rujan, 2016
Easy location”
This is my second time my family stay there because of family matters
Recenzirano 14 rujna 2016
6,8
Dobro
Azizan od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Pelican Apartman
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Pleasant”
Hotel staff were warm & nice. Hotel is old but stay was okay.
Recenzirano 13 rujna 2016
8,0
Odlično
Azizan od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Standard Double Soba
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Old hotel but okay”
Old hotel but stay was good. Simple room. The suite is just a king size bed in a bigger room, no dinning area or bathtub.
Recenzirano 13 rujna 2016
5,2
Azian od Singapur
Obitelj sa malom djecom
Executive deluxe
Boravili ste 2 noći u rujan, 2016
Unpleasant Stay”
Upon arrival of my check in, I was greeted by a very friendly and customer service oriented staff. The checked in was smoothly done. Location to my relative place was just 5-10 mins away from hotel. However the following needs to improve on the hotel conditions:- 1) the aircon was not fully cooled 2) the tap water was not clean (yellowish, brownish color). We unable to bath in the hotel. 3) Carpet with fungus smell. 4) Aircon leaking at room 609 and 603. 5) Toilet Spray tap leaked
Recenzirano 13 rujna 2016
7,2
Vrlo dobro
Nor od Malezija
Par
Superior Deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
Unexpected should be attended immediately ”
Overall ok. However management should have the sense of urgency when the cooling tower was down at midnight and not immediately attended. Room was without aircond from 11pm until check out the next day.
Recenzirano 01 rujna 2016
7,2
Vrlo dobro
SOO od Malezija
Solo putnik
Executive deluxe
Boravili ste jednu noć u kolovoz, 2016
GOOD LOCATION”
FRIENDLY STAFF , GOOD LOCATION
Recenzirano 19 kolovoza 2016
6,0
Amanda od Singapur
Par
Pelican Apartman
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
comfortable”
convenient to get foods
Recenzirano 11 kolovoza 2016
4,8
Azida od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Executive deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Not very happy with the toilet ”
There was blockage
Recenzirano 04 kolovoza 2016
6,8
Dobro
Juanita od Malezija
Grupa
Superior Deluxe
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
Okay”
Not bad
Recenzirano 01 kolovoza 2016
6,8
Dobro
Juanita od Malezija
Grupa
Executive deluxe
Boravili ste 2 noći u srpanj, 2016
okay”
not bad
Recenzirano 01 kolovoza 2016
2,4
irda od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Superior Deluxe
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2016
Too much to pay for such condition & quality”
Lousy place overall
Recenzirano 31 srpnja 2016
6,0
Mohd od Malezija
Obitelj sa starijom djecom
Executive deluxe
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
Towels Suck”
There was no bell boy service during my stay. Had to handle the trolley myself which barely fit the elevator. Had a hard time placing the trolley in. We were also given very old towels that torn apart on the 1st day. Breakfast dishes are below average. Very disappointed with the service. Seems the quality has gone done.
Recenzirano 19 srpnja 2016