Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 29recenzija
  • Čistoća: 8,9
  • Objekti 7,0
  • Lokacija 8,8
  • Udobnost/standard sobe: 9,1
  • Usluga 9,4
  • Vrijednost za novac 8,5
  • Hrana/objedi: 6,6
Sortirano prema

Scott od Australija
Grupa
2 sobna
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2014
Perfection
Views,clean apartments,awesome shower
Brilliant,we were there for a wedding and had 30 people staying in different rooms,so we got to see the 2 bedroom rooms as well as the 1 bedroom,they were all amazing,very spacious,clean and modern, the balconies were massive as were the bathrooms and showers.Only negative was when it rained the tiles, steps and steep driveway were very slippery and dangerous. we had a person slip down stairs and 1 on driveway.
Recenzirano 20 prosinca 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

XIAN od Kina
Solo putnik
Jednosobni s pogledom na more
Boravili ste 3 noći u listopad, 2014
lovely service apartment!
view, size of the room, great pool
very good!
Recenzirano 14 listopada 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Linda od Australija
Par
Jednosobni, akcijska ponuda
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2014
Fantastic view with friendly & professional staff
The view, the service, the room facilities
Our three night stay was superb. The view was outstanding, the staff friendly and professional and the apartment was spacious, clean and self contained which gives you more options (but the local restuarants offer great food). Would certainly stay here again, and highly recommend them
Recenzirano 11 srpnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ciaran od Irska
Par
Jednosobni s pogledom na more
Boravili ste 3 noći u veljača, 2014
good location, view, staff, spa
Spa, View, Staff
Went for a romantic weekend and this was a good choice. Room had its own spa, staff were friendly and the location was good even though there was a steep hill walk (Get a taxi). Well recommended.
Recenzirano 13 travnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Darren od Australija
Par
Jednosobni, akcijska ponuda
Boravili ste 5 noći u veljača, 2014
Amazing beautiful apartments and very good service
Amazing view ,extremely clean ,friendly staff
We had a wonderful time just what we needed a wonderful view ,friendly staff ,relaxing spa, great massage ,we would come back here without a doubt .Its a pleasure to let everyone know it's surperb thanks
Recenzirano 20 veljače 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Kazmira od Sjedinjene Američke Države
Par
Jednosobni, akcijska ponuda
Boravili ste 3 noći u veljača, 2014
Wonderful stay
Location, Views, Friendly Staff
Great apartment accommodations. Beautiful views of the Whitsundays from apartments and pool. Walk up the hill from town is pretty steep, so recommend hiring a car if you aren't fit. Overall, we had a great stay, and cannot wait to get back.
Recenzirano 17 veljače 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

sun od Kina
Par
Jednosobni, akcijska ponuda
Boravili ste 3 noći u veljača, 2014
The room is not clean.Something bited us in sofa
no good
nothing worth to be Recommended expect the swimming pool
Recenzirano 17 veljače 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Li od Kina
Grupa
Dvosobni s pogledom na more
Boravili ste 3 noći u prosinac, 2013
Amazing view
Sea view, pool and quietness
Recenzirano 29 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Lisa od Australija
Grupa
Jednosobni s pogledom na more
Boravili ste 5 noći u prosinac, 2013
it was great, very relaxing. worst hill to walk up
pool, location and staff
Recenzirano 22 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Moshe od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Jednosobni, akcijska ponuda
Boravili ste 3 noći u studeni, 2013
luxury hotel on Airlie Beach
location, view, great room
We had a huge room that was like a one bed apartment. The view was incredible and the in room jacuzzi bath was a real treat. Pure luxury.
Recenzirano 18 studenog 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: