Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 274recenzija
  • Čistoća: 6,9
  • Objekti 5,4
  • Lokacija 7,4
  • Udobnost/standard sobe: 7,1
  • Uslužnost osoblja: 7,0
  • Vrijednost za novac 7,0
  • Hrana/objedi: 5,9
Sortirano prema

Queendylene od Filipini
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
good enough
very good wifi connection
good enough, fairly close to baclaran area but the room stinks a little and we were woken up strange sound from above our room.. sound like someone walking back and forth for about 30 mins... the hotel was quite though, you can really relax... breakfast is plated.. not a lot of options...
Recenzirano 15 svibnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Derek od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Superior
Boravili ste 3 noći u travanj, 2015
Disappointing stay
Location, staff performance and comfort
A most disappointing stay. The breakfast food was always cold whether eaten at 0645am or 0945am in the morning! On one day, the room went uncleaned until a request was made at 8pm at night - then efficiently cleaned and made up. The same day laundry was delivered for return later the same day - it wasn't until 10am the next day, leaving me without a clean shirt! I shall nmot use the hotel again, when there others in the same vicinity.
Recenzirano 20 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Derek od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Superior
Boravili ste 4 noći u travanj, 2015
Poor review
staff, location and transport to the airport
Our stay started with the fridge unplugged,with the adjacent power point in a dangerous condition.The hotel staff moved the fridge to another close power point. The sink in the toilet had no plug, and a plastic saucepan held the hot water. Very disappointing. Breakfast just before 10am was cold, so next day went at 0745am - food still cold.Again disappointing.
Recenzirano 11 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Desiree od Filipini
Parovi
Superior
Boravili ste 2 noći u studeni, 2014
walk around Baclaran
it's somehow relaxing because it's not noisy, Moa & airport is just a short trip and what i really love is the Baclaran walk around....
It was good enough for its amount...
Recenzirano 05 travnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

John od Ujedinjeno Kraljevstvo
Obitelji sa malom djecom
Premium
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
good
We like the location and the staff all helpful and friendly. Is good value for money.
We had a good stay here although only 2 nights. Had a late check out for no charge and airport drop off less than metered taxi. Have stayed in few hotels in that area but if you just want a base and good bed this hotel best value.
Recenzirano 22 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Holly od Sjedinjene Američke Države
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
Layover
Close to airport, airport transfer available,
If you need a place to sleep until your next flight, this is the place to stay. However, I wish it was cheaper.
Recenzirano 24 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Gwen od Filipini
Poslovni putnici
Premium
Boravili ste 2 noći u veljača, 2015
Clean
Clean,good place,staffs are good
Good choice for me coz it's clean peace and good services
Recenzirano 17 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ales od Češka Republika
Obitelji sa odraslom djecom
Superior
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
it is ok, safe and good enough.
ok
Recenzirano 25 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ron od Kanada
Parovi
Superior
Boravili ste jednu noć u srpanj, 2014
Disappointing
Much to be desired
Recenzirano 18 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Karen od Filipini
Poslovni putnici
Superior
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2014
Spacious rooms and friendly staff
Easy access to public transport, big rooms, accommodating staff
The hotel is near malls and restaurants and has easy access to public transport. The food is good and the hotel and room are always clean and tidy.
Recenzirano 16 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: