Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 251recenzija
  • Čistoća: 6,7
  • Objekti 4,8
  • Lokacija 7,3
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Uslužnost osoblja: 6,9
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 5,5
Sortirano prema

abdul od Malezija
Parovi
Double standard
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
hiding location
Staff not friendly and dont know what event surrounding.
Recenzirano 18 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Pai od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Dvokrevetna Standard za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Pls don't stay here..bed is dirty and Aircond not
Don't stay here,,I check out on the same day..wasting my money
Recenzirano 11 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Hamzah od Malezija
Solo putnici
Double standard
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2016
facility needs improvement
Toilet smell bad going into bedroom due to no air ventilation, wifi very bad, no towel provided
Recenzirano 11 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Fui od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Soba s 2 Odvojena Bračna Kreveta - Standard
Boravili ste 2 noći u veljača, 2016
Re : Room cleaning poor service & no lift
Room cleaning poor because never clean up our room, then I went to asked, counter desk the guy told me should be inform their need clean up the room but I thinking all hotels should be clean up the room even customer wont inform. No lift to claim up plus old people cant claim up the staircase. Room inside the air con not cool. Overall still okay to stayed there.
Recenzirano 08 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

nur od Malezija
Grupe
Dvokrevetna Standard za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2016
location, room condition and value for money is good
located in the middle of city, value for money not suitable for family with small children or elderly people as there is no elevator available. has to climb up all the way to 3rd floor
Recenzirano 07 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

FAEZA od Malezija
Grupe
Dvokrevetna Standard s 2 Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 3 noći u veljača, 2016
Tip Top Facilities
The facilities, cleanliness, value for money and the location are the best features for this hotel. But unfortunately, the reception counter staff should attend the customer service training to make sure that they are presentable and knowledgable. For a frontline person, I belive that they carry the hotel's name. Therefore, they have to carry themself properly. But the most important part is they have to get as much as they can to gather the information about Sarawak itself. In my opinion, they are not supposed to answer the particular question with 'i dont know'. Well at least try to make an effort to get the answer from any source that are available.
Recenzirano 04 ožujka 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

HU od Malezija
Solo putnici
Double standard
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
COMFORTABLE BUDGET HOTEL
comfortable, good location
Recenzirano 15 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chuan od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Soba s 2 Odvojena Bračna Kreveta - Standard
Boravili ste jednu noć u veljača, 2016
ok
It would be better if the hotel provide lift access so that more convenience for us to access higher level of hotel room.
Recenzirano 15 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

SOOK od Malezija
Parovi
Double standard
Boravili ste 7 noći u veljača, 2016
NEW YEAR STAY
PRICE, LOCATION & COMFORT
Recenzirano 15 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

hilmy od Malezija
Parovi
Dvokrevetna Standard s 2 Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2016
Good place for budget traveler.
The plae is ok... not so good... but the price is worth for budget traveler...
Recenzirano 06 veljače 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: