Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 254recenzija
  • Čistoća: 6,7
  • Objekti 4,7
  • Lokacija 7,3
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Uslužnost osoblja: 6,9
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 5,5
Sortirano prema

TEOH od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Soba s 2 Odvojena Bračna Kreveta - Standard
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
Dissapointed
With no lift, smelly toilet, dirty room, no facilities at all.
Recenzirano 08 kolovoza 2016

Nur od Malezija
Grupe
Soba s 2 Odvojena Bračna Kreveta - Standard
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2016
My stay
Overall it is very worth it. I meant, it maybe is not the best hotel room. But, it is super cheap and the room and environment were very good for the value. Staff were so friendly 😊
Recenzirano 05 kolovoza 2016

Karen od Malezija
Parovi
Double standard
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
SMELLY TOILET
Everything was okay except for the toilet. I made a mistake of leaving the toilet door open one time, and when i came back after a long day, the room literally smelt like a sewage treatment plant. I wouldnt mind staying again only if they'd fix the smell.
Recenzirano 27 srpnja 2016

Choe od Malezija
Grupe
Double standard
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Terrible!
No shampoo, air cond remote control not functioning, dim light, WI-FI failed to connect!! When we complaint about wifi, the staff answered "it is like that"!!!!! Horrible!!
Recenzirano 11 srpnja 2016

Maximillian od Malezija
Grupe
Dvokrevetna Standard s 2 Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Satisfied
Overall it is a good hotel
Recenzirano 08 lipnja 2016

nasuha od Malezija
Grupe
Soba s 2 Odvojena Bračna Kreveta - Standard
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Good but hot room
The aircond in the room is not cold.
Recenzirano 28 svibnja 2016

Grace od Malezija
Parovi
Double standard
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Awful Hygiene Problem
The room is totally unclean. There are a lot of cockroaches in room, bed, toilet. The bedsheet is dirty as well as pillowcase. It's so disgusting. The toilet's ceiling is looking like it's gonna collapse. We expect it has lift but it don't.
Recenzirano 22 svibnja 2016

MELBY od Malezija
Poslovni putnici
Dvokrevetna Standard za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Couple
Unpleasant
Recenzirano 13 svibnja 2016

dennis od Malezija
Poslovni putnici
Double standard
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
terrible smell of blanket..
bed sheet and blanket need to clean always especially have lots of "stain" on it...
Recenzirano 03 svibnja 2016

Norlia od Malezija
Grupe
Soba s 2 Odvojena Bračna Kreveta - Standard
Boravili ste 4 noći u travanj, 2016
Value for money and great location.
Recommended
Recenzirano 28 travnja 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: