Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 251recenzija
  • Čistoća: 6,7
  • Objekti 4,8
  • Lokacija 7,3
  • Udobnost/standard sobe: 6,9
  • Uslužnost osoblja: 6,9
  • Vrijednost za novac 7,7
  • Hrana/objedi: 5,5
Sortirano prema

Karen od Malezija
Parovi
Double standard
Boravili ste 4 noći u srpanj, 2016
SMELLY TOILET
Everything was okay except for the toilet. I made a mistake of leaving the toilet door open one time, and when i came back after a long day, the room literally smelt like a sewage treatment plant. I wouldnt mind staying again only if they'd fix the smell.
Recenzirano 27 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Choe od Malezija
Grupe
Double standard
Boravili ste 3 noći u srpanj, 2016
Terrible!
No shampoo, air cond remote control not functioning, dim light, WI-FI failed to connect!! When we complaint about wifi, the staff answered "it is like that"!!!!! Horrible!!
Recenzirano 11 srpnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Maximillian od Malezija
Grupe
Dvokrevetna Standard s 2 Kreveta za Jednu Osobu
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2016
Satisfied
Overall it is a good hotel
Recenzirano 08 lipnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

nasuha od Malezija
Grupe
Soba s 2 Odvojena Bračna Kreveta - Standard
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Good but hot room
The aircond in the room is not cold.
Recenzirano 28 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Grace od Malezija
Parovi
Double standard
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Awful Hygiene Problem
The room is totally unclean. There are a lot of cockroaches in room, bed, toilet. The bedsheet is dirty as well as pillowcase. It's so disgusting. The toilet's ceiling is looking like it's gonna collapse. We expect it has lift but it don't.
Recenzirano 22 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MELBY od Malezija
Poslovni putnici
Dvokrevetna Standard za Jednu Osobu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Couple
Unpleasant
Recenzirano 13 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

dennis od Malezija
Poslovni putnici
Double standard
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
terrible smell of blanket..
bed sheet and blanket need to clean always especially have lots of "stain" on it...
Recenzirano 03 svibnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Norlia od Malezija
Grupe
Soba s 2 Odvojena Bračna Kreveta - Standard
Boravili ste 4 noći u travanj, 2016
Value for money and great location.
Recommended
Recenzirano 28 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

kyle od Malezija
Poslovni putnici
Double standard
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
for convenience sake
good for transit purpose, and not for long stay
Recenzirano 22 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

kyle od Malezija
Poslovni putnici
Double standard
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Just at convenience
If on a tight budget, it serves the purpose if you are not intending to stay long in that place. For transit purpose is just fine. Reasonably ok as long don come with expectation, but bring ur own coffee and tea, and also water jug :P
Recenzirano 22 travnja 2016
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: