Fantastično 8,2
na temelju 1049 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1049recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 8,9
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,8
  • Usluga 8,8
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

Cynthia od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Pogled na Lagunu
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Visiting the Plantation
The room is amazing its big and cozy! The beach is nice lots of fish but the beach front should be regularly maintained coz there is lots of trash and sea algae and moss! the staff is very polite.
It is great our kids enjoyed the stay even if it's a one day stay. Lots of activities to endulged with. One thing that we didn't enjoy is the food it's too costly and few choices. They need to improve on that aspect. With regards to the accessibility I suggest that a taxi should be readily available if the guest wants to go around outside the bay. But over all it's a good experience. This is our first time to travel local we always travel outside the country! But this time we tried local beaches!
Recenzirano 26 lipnja 2015

Ma. od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2015
Memorable plantation bay vacation
Efficient and hospitable staff; first class amenities; sent back watch which we left in the room.
It was very pleasant and most enjoyable! Kids were able to go on their own. Plenty of things to do with staff always ready to assist.
Recenzirano 15 lipnja 2015

Maria od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Still Cebu's finest resort!
Comfort, efficient service and value for money
Will be back soon....
Recenzirano 14 lipnja 2015

Win od Malezija
Obitelj sa malom djecom
Pogled na Lagunu
Boravili ste 4 noći u lipanj, 2015
Wonderful stay at the Plantation Bay
Fiji Restaurant, Fishes by the Galapagos Beach, excellent staff
Fun-filled activities with well-maintained facilities in a secure environment. Stay was excellent. Highly recommended. "There is everything in this hotel".
Recenzirano 07 lipnja 2015

tavitah od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Pogled na Lagunu
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2015
Worth it
Place, people, food
Recenzirano 05 lipnja 2015

Girly od Australija
Obitelj sa starijom djecom
Pogled na Lagunu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Awesome place
Courteous staff
Fantastic
Recenzirano 31 svibnja 2015

LIBRADO od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Pogled na Lagunu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
a wonderfull summer vacation
The hotel is location and set-up is nicely done, my family enjoyed a lot, the lagoon, the pool, we played tennis, went to the shooting range and did archery. it was a fantastic summer break
Fantastic
Recenzirano 29 svibnja 2015

venus od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
One of a kind experience
lagoon and the staff
the staff are very and nice and very nice accomodation.
Recenzirano 26 svibnja 2015

ronaldo od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Beautiful and relaxing hotel to stay
Nice amenities, courteous staff, perfect place to relax
I enjoyed my stay in plantation bay
Recenzirano 26 svibnja 2015

Mary od Filipini
Par
Pogled na Lagunu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
nice stay.check out is queing
food . room very nice
we check in around 2pm.bt the staff told me check in is at 3pm.i requested for 2double bed.bt she can give one king size only.iwas frustating she should give what the customer requasted ,since they are a 5star hotel right.check out has very long queing
Recenzirano 25 svibnja 2015


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: