Fantastično 8,2
na temelju 1049 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1049recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 8,9
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,8
  • Uslužnost osoblja: 8,8
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

irynne od Sjedinjene Američke Države
Par
Pogled na Lagunu
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
visit
location, staff friendliness & NO Tipping!!!
All the staff are very friendly & courteous especially Phroi from the restaurant.
Recenzirano 27 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ARUN od Indija
Par
Uz Lagunu
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
It's good hotel....money valuable...
Massage,service,lot of different cusine restaurant...
It's good experience....I didn't enjoy much cos I got sick....but I'm sure next time I will stay again & enjoy properly....
Recenzirano 24 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

christoher od Sjedinjene Američke Države
Par
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
love this place . everything is always great here
pool , food , staff
always great stay here , no complaints
Recenzirano 24 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Joseph od Filipini
Grupa
Uz Lagunu
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
Paradise
best place to relax, very nice amenities, the best swimming pool ever
it was great! i would love to come back again :)
Recenzirano 23 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

lewana od Filipini
Par
Uz Lagunu
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
The most unique resort
Swimming, stuff, food
It was awesome!
Recenzirano 16 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

JERRARD od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
Superb resort and staff
PLACE, FOOD, STAFF
Superb resort and staff
Recenzirano 15 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

mary od Sjedinjene Američke Države
Grupa
Uz Lagunu
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
Service is excellent but rooms are bad
Excellent service from staff, good food, location is nice
We booked 2 lagoon rooms for 2 nights. My daughter and her friend (both in their 20s) stayed in one room and my sister-in-law & I stayed in another room. We had to move to another room as one room had ants on the desk & on the linens and a worm underneath the bed. Another room had to be moved in the wee hours of the morning as the air condition was not working & the room had a foul smell - sewer smell. For me this resort was overated. This should be rated as 3 star. Very very disappointed.
Recenzirano 14 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Richie od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
Thumbs up!
Friendly staff
Very good! Nice experience
Recenzirano 14 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Andrew od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
Great stay
Staff pool staff
please look at my other review for my experience here. Needed to make a second reservation to extend our stay. I think that says enough about the place.
Recenzirano 13 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Andrew od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
Unbelievably great staff
Staff. Pool. Activities
Firstly the not so good. Location is a bit of a issue due to the traffic. A 20km trip is easily going to take a couple of hours. The resort is looking a little tired and could benefit from some work. But all this can be forgive my the unbelievable staff, nothing was too much, always willing to help. I personally had a major issue as I forgot to pick up a bag with, passports, money, computers, cameras inside. I had already driven through a very busy city centre to get get a ferry to our next location. The manager set 4 of his staff to meet me half way to hand back my bag to ensure I didn't miss my ferry. ABSOLUTELY BRILLIANT!!
Recenzirano 13 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: