Fantastično 8,2
na temelju 1049 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1049recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 8,9
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,8
  • Usluga 8,8
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

robert od Ujedinjeno Kraljevstvo
Par
Uz Lagunu
Boravili ste 2 noći u studeni, 2014
paradice bay id call it what a nice hotel
the swimming pools,the food, the rooms
this is the best hotel ive stayed in to date in the philippines,its a bit pricey but if you want comfort and style you have to pay for it. a bit out of the way,but if your a couple or family its just the job nice one Agoda
Recenzirano 13 ožujka 2015

Rica od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Pogled na Lagunu
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
Great time
facilities and amenities, kids friendly
This isn't our first time and we will always come back here
Recenzirano 12 ožujka 2015

Jeano od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Jednosobni apartman
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
1 bedroom suite.
3 adults + 2 children under 17,got 1 bedroom suite with no additional cost.
(I worked in US and has been to Hawaii 3x, also went for a 8-night cruise to the Caribbean once and so on.) We were a party of 5, 3 adults and 2 17 and under, Plantation Bay was my choice since children 17 and under stays for free! No other resort offers that. The resort was clean, staff we're helpful and friendly. Front desk open 24hrs to assist guest leaving early morning flights.
Recenzirano 09 ožujka 2015

Maria od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Pogled na Lagunu
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
Great resort for great bonding with families.
1. Superb staff.
Recenzirano 08 ožujka 2015

Geoffrey od Australija
Par
Pogled na Lagunu
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
Wonderful end to holiday in the Visayas
The design and creative layout
Loved it. A great piece of luxury at the end of my stay
Recenzirano 08 ožujka 2015

Agnes od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste 2 noći u ožujak, 2015
Relaxing and hassle free stay
Lovely resort with exceptional and quick service by the staff
The whole family enjoyed it. Great for kids and adults alike.
Recenzirano 08 ožujka 2015

Barry od Sjedinjene Američke Države
Par
Pogled na Lagunu
Boravili ste 3 noći u ožujak, 2015
Destination Resort - no need to go anywhere else
Resort design, available activities, quality of food and service
We were looking for a relaxing getaway not too far or too expensive from Manila and we found it here. Everything we could possibly want in Cebu was either here or available from here. There were very minor maintenance issues but overall the place is in great shape, have an excellent staff, great food, a great beach, an expansive fresh and saltwater lagoon and a slew of activities.
Recenzirano 06 ožujka 2015

JAEGUEN od Južna Koreja
Par
Uz Lagunu
Boravili ste 2 noći u veljača, 2015
Very Good. I was felt fantastic in Plantation Bay.
Staff Kindness. Swimming Pool. Water Slide.
Recenzirano 04 ožujka 2015

JOHN od Filipini
Par
Pogled na Lagunu
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2015
one of the best of the Philippines
the staff are nice, ever smiling and accommodating. The food are the best part. we had the best breakfast. You'll never get bored because there are lots of activities waiting for you to try.
The best vacation we had. My wife really enjoyed our stay, even just for a night only.
Recenzirano 04 ožujka 2015

TAE od Južna Koreja
Par
Uz Lagunu
Boravili ste 3 noći u veljača, 2015
Very good resort.
Kind staff. No tip. Food
Very good.
Recenzirano 03 ožujka 2015


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: