Fantastično 8,2
na temelju 1049 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1049recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 8,9
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,8
  • Usluga 8,8
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

Victoria od Kanada
Parovi
Pogled na Lagunu
Boravili ste 2 noći u veljača, 2015
The Best
The staff, the place, the food
I most appreciated the courteousness of the staff. Very helpful and respectful.
Recenzirano 03 ožujka 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

emily od Sjedinjene Američke Države
Grupe
Uz Lagunu
Boravili ste 2 noći u veljača, 2015
The resort is excellent
Cleanliness,excellent food at the buffet,no mosquito
My family enjoyed it. I was not satisfied when we checked in it was hard to understand what the Korean receptionist was saying and it took us a while to wait for the other 2 rooms I reserved. When my friend called the operator said there's no such name,until the 3rd time when a guy answered the phone and was transferred in my room.
Recenzirano 24 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Marinel od Singapur
Parovi
Uz Lagunu
Boravili ste 3 noći u veljača, 2015
friendliest resort ever
No boring moments due to number of activities in the resor, very polite staff and the no tipping policy
I am glad I have chosen plantation bay resort as accommodation of choice in Cebu. It's the first resort where we find the events are very much alive. The food served are all good. I first tasted the iberian pig here in one of their tapas restaurant. But what makes it a marvelous stay are the hardworking staff who upon arrival makes u feel very welcome and the politeness is extraordinary. Cheers!
Recenzirano 23 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

marishell od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u veljača, 2015
nice stay at Palntation bay!
nice view, clean resort and spacious rooms.
fund and enjoyable. the kids love the water and enjoyed feeding the fish
Recenzirano 21 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

EMMA od Filipini
Parovi
Pogled na Lagunu
Boravili ste 6 noći u ožujak, 2014
Nice relaxing place...
Relaxing place for a short break, Nice surroundings, Beach ok
Enjoyable stay.
Recenzirano 17 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Arlene od Singapur
Grupe
Pogled na Lagunu
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
Expensive, too quite
Room cleanliness, staff politeness and friendliness
Recenzirano 14 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Chiqui od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u veljača, 2012
Good stay
Good service
Room was clean and service aw generally good. My only comment is that the food was a little pricey for the quality and taste that they serve.
Recenzirano 02 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

carmencita od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Pogled na Lagunu
Boravili ste 2 noći u siječanj, 2015
Highly Recommended
good facility for spa, staff are friendly and approachable and the resort has a fresh water and salt water to choose from.
Total relaxation for people who are stress. I would definitely come back here.
Recenzirano 01 veljače 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

tracey od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa odraslom djecom
Jednosobni apartman
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
one of the best....
lagoon, foods and staff
Relaxing place but expensine
Recenzirano 31 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

tracey od Sjedinjene Američke Države
Obitelji sa odraslom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u siječanj, 2015
one of the best resort
ambiance, locations and lagoon .
The best
Recenzirano 28 siječnja 2015
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberi program lojalnosti

Na vrhu stranice klikni na BodoviMAX i moći ćeš odabrati mnoge popularne aviokompanije i programe lojalnosti.

2

Odaberi sobu sa bodovima

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Zaradi do 4900 bodova

Svaka dostupna soba će pokazati bodove koje ste zaradili

3

Prijavi se i zaradi bodove!

  • Članski broj programa
  • Ne boravim niti u jednoj sobi u ovoj rezervaciji. Vršim ovu rezervaciju za nekog drugog.

Unesite podatke o članstvu za odabrani program tijekom rezervacije. Zaradit ćete prikazane bodove za rezervaciju, nakon odjave. Vrlo je jednostavno!

Započni ovdje i odaberi željeni program: