Fantastično 8,2
na temelju 1049 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1049recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 8,9
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,8
  • Usluga 8,8
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

Mitos od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u listopad, 2014
Excellent staff and room but food lets me down
Staff are excellent, Pools and Beach very nice, pools are excellent for children under 6yrs
Overall, it was good and pleasant stay espicially that the staff are very friendly and courteous. The one restaurant ( Palermo ) food was very bad. The waiting time service was very long. The food was cold, not very palatable and there is not very much option for our own taste ( Filipino ) and most of all not reasonably priced for a 5star quality ( very expensive yet it does not meet its quality of taste ).
Recenzirano 06 listopada 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Mark od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Pogled na Lagunu
Boravili ste 2 noći u rujan, 2014
Great resort!
Great staff, nice pool, and huge beds
It was definitely the best choice for the weekend. We celebrated my son's 8th birthday in the resort. The staff prepared a cake for the birthday boy. I call that great service...and they celebrate the holy mass on Sundays at the resort..huge plus points for us!
Recenzirano 04 listopada 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Roman od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Pogled na Lagunu
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2014
Family friendly getaway
Huge salt water and fresh water pool, theme, ambience
Very nice place to bring your family for vacation.
Recenzirano 29 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Marie od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Pogled na Lagunu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2012
Nice place!
Has variety of activities. Beautiful landscape. Clean.
It was very good.
Recenzirano 23 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Merla od Australija
Parovi
Uz Lagunu
Boravili ste 2 noći u kolovoz, 2014
Fun and relaxing
Wide-open space, not too crowded good for relaxation, nightly theme restaurants is a good idea, suits everyone, although the beach is not that great!
All good! staff very friendly and helpful!
Recenzirano 19 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Genesyl od Filipini
Grupe
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2014
Service is the really really good.
Service location and facilities
It was indeed one of the best hotels i ever stayed. I was trying to booked the 4 stars and above hotel for all my domestic trips this year. I was so happy that i tried plantation bay. The service is really really good. The people greets you as if you are in a big house where in all people are related. there is really nothing to be hate on this hotel. Best value for money.
Recenzirano 15 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rica od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Pogled na Lagunu
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
Nice pools
Pools
It was good.
Recenzirano 14 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Saul od Južna Afrika
Poslovni putnici
Uz Lagunu
Boravili ste 4 noći u rujan, 2014
pictures flatter this resort
staff were friendly
Don't be fooled by the pictures, the resort us next to the sea but the beach is not very pretty at all. The pictures you see are concrete 'lagoons'
Recenzirano 14 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Paolo od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Jednosobni apartman
Boravili ste 3 noći u kolovoz, 2014
Nice Weekend Getaway for families w young kids
Staff was very friendly and hospitable, a lot of activities available in the resort, everything accessible!
This was the perfect place for a 3-day weekend getaway with my wife and young kids. We enjoyed the food, pretty good selection, with four restaurants in the resort. Easy to get around with the free shuttle service provided, and most of the activities are free of charge when you stay in as a guest-- kayaking, mini-golf, shooting range, play room with billiards and ping pong, biking, and a lot more!
Recenzirano 14 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Roberto od Filipini
Parovi
Pogled na Lagunu
Boravili ste jednu noć u rujan, 2014
It is a good resort hotel.
Pools, sea and people are good.
Good.
Recenzirano 04 rujna 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: