Fantastično 8,2
na temelju 1049 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1049recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 8,9
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,8
  • Uslužnost osoblja: 8,8
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

joachim od Njemačka
Obitelji sa malom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2014
Hotel nice for holiday, bad transport.
friendlu stuff, beautifull garden
all in all ok
Recenzirano 01 lipnja 2014

johnavel od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
great and kids had a real fun
nice view, child friendly swimming pool & friendly staff
Recenzirano 30 svibnja 2014

Joy od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
Perfect Weekend
Service Beauty Comfort
Love it!
Recenzirano 27 svibnja 2014

franklin od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Pogled na Lagunu
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2014
A family hotel, with nice ambiance, hospitable
Amazing laggoon, hospitable staff, afordable food, friendly staff, fast service, far from the mall, less shuttle service to the mall, it should be every hour or evry two hours service to the mall
I have an amazing stay of the resort, staff are courteous, friendly and hospitable, with good in speaking english. The problem of the resort, less shuttle service to the mall, it should be every hour or two back and forth to the mall. The big slide of the swimming pool is not available. Should be fixed right away. food is great and and affordable. Fast room service and high speed internet, nice swimming pool or laggoon. Good for young children. Easy access to the airport and for free. The hotel is for relaxing, for family and child friendly. When i check in and check out. It's a fast service and accomodating staff.
Recenzirano 24 svibnja 2014

JoselitoAng od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Pogled na Lagunu
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2014
Excellent, impressive service from the whole staff
EXCELLENT Facilities Ambiance Staff
Best experience ever! Superb facilities, ambiance Well,trained, professional, the best so far staff
Recenzirano 15 svibnja 2014

Roby od Filipini
Parovi
Pogled na Lagunu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2014
Good!
Very Nice Amenities, Location and Staff
Overall, it was a very nice hotel. Very good Staff (always smiling). Nice Amenities - From Pools to Lagoon, Biking within the hotel, Wall Climbing, Pools. We have a bit of a problem with the AC, the hotel staff managed it well, we were transferred to another room. I would recommend it to my friends.
Recenzirano 15 svibnja 2014

JI od Južna Koreja
Obitelji sa malom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2014
Great pool. All good except restautant
Pool/ message/ aqua ride
Clean cozy local mood but not modern. Still pretty good..
Recenzirano 14 svibnja 2014

catherine od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Pogled na Lagunu
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2014
great staff; excellent customer service
fun activities; superb customer service; surroundings
My kids and I loved the place. Location is very far from the city but ok because my kids never want to leave the resort. we will come back next summer!
Recenzirano 14 svibnja 2014

Luke od Novi Zeland
Obitelji sa malom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u listopad, 2013
Themepark-ish
Plenty of pools, a lot of space, decent restaurants
It's a little artificial for my liking. Everything you swim in is man made. I found it kinda... weird.
Recenzirano 06 svibnja 2014

Carmelle od Filipini
Parovi
Uz Lagunu
Boravili ste 2 noći u travanj, 2014
Fun & Relaxing
Service, Location & Ambiance
Great!
Recenzirano 06 svibnja 2014


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: