Fantastično 8,2
na temelju 1049 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1049recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 8,9
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,8
  • Uslužnost osoblja: 8,8
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

Yuliana od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u ožujak, 2014
best pools, super artificial beach/lagoon,
best pools, super artificial beach/lagoon,
kids had fun, we all were amazed by the pools and the lagoon, staff is awesome rooms are OK. food was a bit overpriced and not very good. all in all great place and we will be coming back
Recenzirano 06 ožujka 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Sheila od Filipini
Parovi
Uz Lagunu
Boravili ste 3 noći u veljača, 2014
relaxed and romantic experience
friendly staff
what i like the most is the staff, the super accommodating staff that every time we met or encounter a staff, they would greet us with a smile. the place is quite expensive but with staff like that, it's very recommended. the food is a bit pricey but every resort's food is expensive.
Recenzirano 18 veljače 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

ryan od Sjedinjene Američke Države
Solo putnici
Uz Lagunu
Boravili ste 5 noći u siječanj, 2014
Pleasant
Lagoons, no tipping policy, plenty of things to do
Great. I personally want to be around other places and it is secluded but what it has is everything so one could just stay there and enjoy their stay. Everyone is pleasant. Good for couples and those who want to just relax.
Recenzirano 16 veljače 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Wayne od Kanada
Parovi
Pogled na Lagunu
Boravili ste 2 noći u veljača, 2014
room was great wanted waters edge all were booked
not overly crowed,very clean resort
stay was great wished I could have stayed longer,the food was great staff great ,pools rooms clean
Recenzirano 12 veljače 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

pablo od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Pogled na Lagunu
Boravili ste 3 noći u siječanj, 2014
very relaxing 3 days
water, water everywhere
it was fabulous EXCEPT we thought we landed in KOREA
Recenzirano 31 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

MUHAMAD od Singapur
Parovi
Uz Lagunu
Boravili ste 4 noći u ožujak, 2013
Great stay
The staff, the pool and tour
My stay was great. Even thought the hotel is far from the city( u have to take a transport to the city), they have great staff and tour guides. The culture and whale shark tour was simply great. And one of the staff actually dive in the sea to let me try their swaki. The hotel has a beach like swimming pool which is big and definitely nice.
Recenzirano 29 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Riyah od Filipini
Grupe
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
Best self-catering hotel
Activities, food, hospitality
Advantages: - Many activities to do: Biking, kayaking, paddling, riding kalesa, swimming in different types of pool, nice employees, food during breakfast even if ala carte has very large serving. Disadvantage: - Beach front not so nice, we didn't get to swim in the beach - breakfast quite expensive
Recenzirano 19 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Maria od Filipini
Parovi
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
Superb!
Amenities, service and comfort!
So accommodating on all our requests! We stayed at Mogambo Springs, The Spa.... The best!
Recenzirano 04 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Felix od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Pogled na Lagunu
Boravili ste 2 noći u prosinac, 2013
It was relaxing and
spacious, great pool, fast internet
Our stay was very relaxing and my 2 year old daughter really enjoyed the pool. The internet was very fast so I was able to do some work as well. So far it was a hassle-free stay. But the hotel is not that generous in terms of providing toiletries which I find unusual. It seems they are in a tight budget. And the beach towel, you have to go back to the towel station to return it. It was relatively far especially when you are in a hurry to checkout.
Recenzirano 03 siječnja 2014
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

NINORAMON od Sjedinjene Američke Države
Grupe
Pogled na Lagunu
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2013
2nd time around will stay again if ever I visit ce
ambiance
This is my second time and now with friends. The way it was layout was really relaxing ang my friends enjoy the stay.
Recenzirano 28 prosinca 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: