Fantastično 8,2
na temelju 1050 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1050recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 8,9
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,8
  • Usluga 8,8
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

Hamilton od Kanada
Solo putnik
Uz Lagunu
Boravili ste 3 noći u rujan, 2012
Nice clean resort, diving facilities on site
Nice pools, lots of activities, dive shop on site although local sites are limited
Recenzirano 20 lipnja 2013

Desiree od Filipini
Grupa
Uz Lagunu
Boravili ste 2 noći u lipanj, 2013
It was a fun stay.
Quiet location, friendly staff, big place
Fun, a bit expensive, and can be as relaxing or as adventurous as we want.
Recenzirano 19 lipnja 2013

Jezalin od Filipini
Par
Pogled na Lagunu
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
Paradise!
Super friendly staff, beautiful place wherever you turn any time of the day, comfortable beds
Recenzirano 18 lipnja 2013

SEWOON od Južna Koreja
Poslovni putnik
Pogled na Lagunu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
good location, comfortable room
room, clean, service
Recenzirano 17 lipnja 2013

aireen od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
Relaxing stay.
Excellent service, quiet surroundings, good food.
Recenzirano 15 lipnja 2013

HIU od Hong Kong
Par
Pogled na Lagunu
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
Beautiful pool, relaxing, cleanliness
Friendly staffs, nice pool and relaxing
Recenzirano 13 lipnja 2013

sarah od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
There's a lot of thing to do. A lot to explore.it'
View is great, I love the food, the room is clean
Ala in all its great and we love to come back, we will definitely recommend third place to our family and friends
Recenzirano 13 lipnja 2013

maria od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Pogled na Lagunu
Boravili ste jednu noć u lipanj, 2013
nature resort with friendly staff
lots of amenities, friendly staff, good food
WePlease contact our Customer Support if you experienced any serious issue. had a great stay at Plantation Bay. They have very accommodating staff. Rooms and bathrooms is large and clean though I think they need to change their bathroom towels as they look old already. Food are superb, a la carte prices is reasonable but their buffet is pricey. Lots of fun activities for the kids.
Recenzirano 11 lipnja 2013

Juv od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2013
Not worth a second visit...
ala carte breakfast, lagoon side view room, free shuttle to airport
for a 5-star hotel, you'd expect a no discrimination policy and a more attentive service. We wanted to dine in one of the restaurants, but were told that guests who had wet clothes (from a dip in the lagoon/pool) can't dine in. However, guests who came after us and also had wet clothes were not told of this restaurant policy. As to the slow/absent service, we requested for a tidy up of our room since we'd be out from 9am til 1 pm, but when we returned the room wasn't clean and we had to complain 3 times before they sent two people to clean up the room. These incidents totally ruined our impression about the hotel. Definitely not worth a second visit....
Recenzirano 10 lipnja 2013

Jiyoung od Južna Koreja
Solo putnik
Pogled na Lagunu
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2013
Great swimming pool
swimming pool, service, no tips
great view and perfect swimming pool. but do not eat the lunch on the restaurant in resort. expensive and eww...
Recenzirano 07 lipnja 2013


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: