Fantastično 8,2
na temelju 1049 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1050recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 8,9
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,8
  • Usluga 8,8
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

Francisco od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Pogled na Lagunu
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2013
Superb!
Amazing hotel resort! One of a kind!
Hotel is still on its tip top condition! We had a honeymoon in 2003 and went back with 3 kids last May 2013. We really enjoyed our stay.
Recenzirano 04 lipnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Daryl od Kanada
Par
Pogled na Lagunu
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2013
Third year in a row I've been back to this resort.
It is clean, beautifully laid out and entertaining.
Meals were good. Breakfast is a big buffet. We took in one of the evening buffets with the revue entertainment. We were going to do it another night but it was cancelled. They have a great spa for relaxation. Beach area is plentiful and has a great variety of water play areas for different users.
Recenzirano 04 lipnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Bennie od Sjedinjene Američke Države
Solo putnik
Pogled na Lagunu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
Good but the hotel is overrated for the price.
Big bathroom, clean room and activities
Good but overrated. The food variety is limited and overpriced. Had a broken blind in one of the room windows. Lots of outdoor activities.
Recenzirano 02 lipnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ellen od Filipini
Grupa
Pogled na Lagunu
Boravili ste jednu noć u listopad, 2012
Fantastic
Nice pool and great staff
We all enjoyed the wonderful place specially the pool.
Recenzirano 29 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Johari od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u travanj, 2013
Great Lagoon, Great service
Big pools, honest and hospitable staff
Recenzirano 28 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Rosanna od Filipini
Obitelj sa starijom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2013
Perfect for families with awesome service
However menial a request or query, the staff always made us feel important. Food taste & preparation was always at its best. Surroundings were clean and very relaxing.
Recenzirano 27 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ellen od Filipini
Grupa
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u listopad, 2012
Enjoyable
Nice pool and wonderful place
We enjoyed it so much specially the varieties of pool
Recenzirano 27 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Ryan od Filipini
Par
Pogled na Lagunu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2013
Best of the Best
Friendly Staff, Slat water lagoons and fresh water pools, Recreational Facilities
It was a great experience. Me and my wife celebrated our 2nd wedding anniversary and it was indeed a right choice to stay in this resort. My wife loved the place and the friendliness of the staff. The place was also safe and life guards were everywhere. Looking forward to our next stay.
Recenzirano 27 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

Barry od Filipini
Obitelj sa malom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2013
Great place for family and romantic place.
Pool, activity areas and rooms
Recenzirano 25 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?

HEE od Singapur
Obitelj sa starijom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste 3 noći u lipanj, 2012
Relaxing
Fun, Relaxing and Enjoyable
Recenzirano 22 svibnja 2013
Da li smatrate ovu recenziju korisnom?


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: