Fantastično 8,2
na temelju 1049 recenzija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Fantastično



od 1049recenzija
  • Čistoća: 8,7
  • Objekti 8,9
  • Lokacija 7,5
  • Udobnost/standard sobe: 8,8
  • Uslužnost osoblja: 8,8
  • Vrijednost za novac 7,9
  • Hrana/objedi: 7,6
Sortirano prema

Raquel od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Great
Nice staff
Recenzirano 22 svibnja 2016

Patrick od Filipini
Parovi
Pogled na Lagunu
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
Awesome
Amazing resort
Recenzirano 22 svibnja 2016

Ma od Filipini
Parovi
Jednosobni apartman
Boravili ste 3 noći u svibanj, 2016
clean & nice place
Very relaxing place... Nice staff and great foods...
Recenzirano 21 svibnja 2016

Christopher od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste 2 noći u svibanj, 2016
good location and nice lagoon
good for families with young kids
Recenzirano 20 svibnja 2016

Irish od Filipini
Parovi
Pogled na Lagunu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Good place to relax
Highly recommended amenities. You'll have the option for fresh water or salt water pool or you can just jump in to the beach. Great experience too to have a bar in the middle of the pool. One flaw is you can't bring in food and drinks in the room and there's like 3-4 restaurants only you can choose from and it's kind of expensive. Also, we got disappointed with one of the staffs at Kilimanjaru. We decided to eat here for breakfast since it's the only one open during that time. I got up to get more food while my partner was left at the table. When I got back, my partner informed me that she got pissed off because when the waitress took the used plates we've set aside, it was on a stomped manner. It was really awful and it's not a good customer experience. A smile could have been better even if there's no tip policy.
Recenzirano 19 svibnja 2016

gerelean od Filipini
Obitelji sa odraslom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2016
Awesome R&R
The best rest and relaxation, the best staff, the best food! My stay at Plantation Bay is just beyond awesome!
Recenzirano 16 svibnja 2016

naoki od Filipini
Parovi
Uz Lagunu
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Anniversary
it was good to stay in Plantation bay. I want to come back
Recenzirano 05 svibnja 2016

John od Ujedinjeno Kraljevstvo
Parovi
Pogled na Lagunu
Boravili ste 5 noći u travanj, 2016
Couple reciew
Lakes in need of a more regular cleaning, not as clean as the last visit, overall a fantastic place, recommend to visit.my girlfriend says"More clean please cosI don't like it if I saw dirty things floating in the water also under the water."
Recenzirano 04 svibnja 2016

Silvia od Filipini
Obitelji sa malom djecom
Uz Lagunu
Boravili ste jednu noć u travanj, 2016
Enjoyable stay
We enjoyed our stay in the resort - saltwater lagoons were clean, the kids enjoyed playgrounds and kids pool. Hotel staff were efficient and friendly. We will definitely come back again with my family :)
Recenzirano 02 svibnja 2016

oliver od Njemačka
Parovi
Pogled na Lagunu
Boravili ste 2 noći u travanj, 2016
Great ,but food can improve
Allover great stay for 2 days. But food is not 5 star.
Recenzirano 01 svibnja 2016


1

Odaberite loyalty program

BodoviMAX
Jezik
Program lojalnosti A Program lojalnosti A
Program lojalnosti B

Kliknite MAXbodovi na meniju i odaberite svoj loyalty program.

2

Odaberite ponudu bodova

Hotelska soba A
Podaci o sobi
Zaradi
5,000 bodova

Odaberite sobu i opciju bodova za odabrani smještaj.

3

Unesite identifikaciju članstva

Zemlja putovnice
Članski broj programa
1234

Nakon obavljene rezervacije upišite članski broj za odabrani program. Bodovi će biti dodani na vaš račun nakon što se odjavite.

Započni ovdje i odaberi željeni program: